Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani ogromna prośba o udział w głosowaniu - jest do zdobycia karma tylko trzeba aktywnie głosować. W związku z likwidacją 2 schronisk KARMA bardzo potrzebna.
1. wchodzisz na stronę www.krakvet.pl
2. wciskasz link Forum
3. wciskasz link Rejestracja
4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”
5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;
6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;
7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”
8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;
9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości
10. wciskasz „Forum www.krakvet.pl Strona Główna”
11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep"
12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-wrzesień 2008”
13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Fundacja Emir i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Posted

wczoraj pojechałyśmy z Ania W do Węgrowa żeby zobaczyć salę i porozmawiac z Dyrekcja jak to widzimy - no i domówić szczegóły.
Budynek jest bardzo fajny i mamy do dyspozycji taką przestrzeń że sie powinno wszystko bardzo fajnie udac - taka mam nadzieję.
Trzymajcie kciuki za powodzenie imprezy :)

Posted

Zmysł napisał(a):
Aga-Czakra też przekazała bardzo fajne rzeczy na festyn. Mam już dwie wielaśnie torby i chętnie bym się ich pozbył

do mośki to masz chyba daleko, co?
może mi się by udało jakoś od ciebie je odebrac??

Posted

Zmysł napisał(a):
Aga-Czakra też przekazała bardzo fajne rzeczy na festyn. Mam już dwie wielaśnie torby i chętnie bym się ich pozbył

To może i moje byś przy okazaji odebrał ;) ( mam trochę od Malagos i od siebie)

Posted

Niemożliwe! Zmysł zawiódł kogoś? To chyba nie ten zmysł ;)

Potwierdzam, że to co nam zaproponował ośrodek kultury (jak się z resztą okazało prężnie działający) daje duże pole do popisu! Jest na prawdę dużo miejsca...i scena :)
Gdyby więc ktoś chciał pokazać, że ma jakiś talent.... ;)

Posted

Ania W napisał(a):
Niemożliwe! Zmysł zawiódł kogoś? To chyba nie ten zmysł ;)

Oczywiście, że nie. To był tylko żart ;). Ale swoją drogą mógł pomyśleć, że mam jakieś fanty ;)