Mośka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Dotarła do mnie kolejna paczaka z zabawkami - 5 kilo towaru od Doroty ;) Głównie pluszaki i sporo nowych cudeniek. Dziekujemy bardzo! Dziewczyny - mamy juz sporo pluszakow - padło pytanie czy chcemy jeszcze. Podpowiedzcie mi jaki wiekowo bedzie nasz target :cool3: Quote
Ania W Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Mośka bierz - ja mam w październiku też loterię u siebie w szkole. Quote
Zmysł Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Mośka']Melduję cioteczkom, iż wczoraj wieczorową porą dotarły do mnie liczne kartony, a to za przyczyną niezawodnego DOGO Wujaszka ;) Piłki do kosza - szt. 2 - NÓWKI, super nagroda! Quote
TYGRYS-ica. Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Mośka napisał(a):Dziewczyny - mamy juz sporo pluszakow - padło pytanie czy chcemy jeszcze. Podpowiedzcie mi jaki wiekowo bedzie nasz target :cool3: bierz bierz na pewno sie przydadza :p Quote
Dobermania Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Rzeczy wymienionych w 1. poście nie mam, ale mam figurki, tzw. durnostojki, pluszaki, w tym nowe... Zbieracie jeszcze? Quote
Zmysł Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Dobermania napisał(a):Rzeczy wymienionych w 1. poście nie mam, ale mam figurki, tzw. durnostojki, pluszaki, w tym nowe... Zbieracie jeszcze? to bardzo fajne fanty na festyny:multi: Quote
Mośka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Fanty zbieramy nieustająco :cool3: Ponadto potrzbujemy: 1. Sponsorów, którzy ufundują jakieś nagrody (rozejrzyjcie się po firmach swoich lub znajomych) 2. TALENTÓW związanych z psami/zwierzętami znacie moze kogos, kto szkoli psy i zrobi pokaz umiejetnosci? może jakąś niewidomą osobę z psem przewodnikiem? może ktoś w okolicy ma konia kucyka, ktory wozilby dzieci? moze ktos ma taka duza dmuchana zjezdzalnie dla dzieci? wszystko co Wam przyjdzie do głowy. Podzielcie się z nami pomysłami :razz: Quote
Zmysł Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Na festynie w Markach bardzo fajną sprawą było malowanie buziek dzieciom. Sporo z tego "wpadło do koszyka" Quote
pucka69 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 olga - do kiedy te książki i torby chcesz mieć ( jeszcze jedna do wyszycia mi została)? Quote
Olga132 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 jesli wyrobisz sie na koniec września to bedzie super Quote
Ania&Andzia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 mogę zrobić warsztaty o fotografii na festynie. taka fotozabawa :) co wy na to? Quote
Ania&Andzia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 no to zaklepane. potrzebowałabym tylko dokładnej daty itp, ale to potem. fajnie byłoby znaleźć portrecistę. kogoś, kto malowałby np portrety psa z właścicielem. i jakąś osobę, siedzącą w poligrafii, żeby wykonała np przywieszki (mogę zrobić projekt, ale nie mam możliwości powielenia), identyfikatory dla obsługi. za ewentualną muzyką się rozejrzę. mam znajomego DJ-a, zapytam dzisiaj, czy by nie zadziałał na rzecz zwierząt charytatywnie Quote
Ania W Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 O kurcze! Oprawa muzyczna! Super! Możnaby dzieciakom zorganizować zabawy przy muzyce :) Identyfikatory zrobimy - dobry pomysł. Ja będę miała idnetyfikatory a i drukniecie wkładek nie będzie problemem tylko dobrze byłoby gdyby były z imieniem a nie mamy jeszcze zbyt dużo deklaracji "pomocy fizycznej". Czy ktoś ma taką płachtę klanzy (duże , okrągłe, w kolorach tęczy z dziurką w środku ) Pomysłów coraz więcej - potrzebna pomoc w ich realizacji :) Quote
Ania&Andzia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 pracuję w agencji reklamowej, więc co uda mi się zorganizować, to zorganizuję. na pewno nie dam rady zrobić cateringu, bo to za każdym razem mamy osobne, ale podzwonię dzisiaj porządnie, co, kto może ze znajomych z pracy ps. Anna Szydłowska deklaruje chęć pomocy fizycznej (czyli ja) nie mogę nic obiecać, ale może załatwię kamerzystę. to mój prawie były szef z zakładu foto :) więc może jak nie za darmo, to za zwrot za paliwo i z rabatem nakręci. sądzę, że w najgorszej opcji będzie to jakieś 500zł, ale Dario to też psiarz, więc zobaczymy Quote
Mośka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ale super! Pomysłow coraz więcej :multi: Quote
Mośka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Zapomniałam - wczoraj dotarła do mnie paczka z Warszawy :loveu: nie mogłam odczytać od kogo :roll: Mamy nówki na nagrody -"stacja meteo", 2 x DVD (m.in.TYLKO MNIE KOCHAJ jeszcze w folii) i inne fajne rzeczy! DZIĘKUJEMY:loveu: OLGA- a co byś powiedziała na wyprodukowanie planów lekcji w stylu tych plakacików od Blue? Mozna jeszcze zakladki do książek, ale to chyba mało funkcjonalne. Ania, jakimi gadzetami obkładają się jeszcze dzieciaki :cool3: ? Podkładki na biurko??? Quote
Mośka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 czarnula87 napisał(a):pracuję w agencji reklamowej, więc co uda mi się zorganizować, to zorganizuję. BTW - masz jakieś dobre namiary na producentów np. koszulek z nadrukiem, podkladek pod kubki, kalendarzyków ??? Quote
Olga132 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Dobra to mamy wstępnie termin Festynu 25.10.2008 Dom Kultury w Wegrowie - Burmistrz zgodził się objąć festyn honorowym patronatem:multi: Quote
Olga132 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Mośka napisał(a):OLGA- a co byś powiedziała na wyprodukowanie planów lekcji w stylu tych plakacików od Blue? Mozna jeszcze zakladki do książek, ale to chyba mało funkcjonalne. Ania, jakimi gadzetami obkładają się jeszcze dzieciaki :cool3: ? Podkładki na biurko??? ale czy będą czytelne? tam jest sporo tekstu Quote
Mośka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Olga132 napisał(a):ale czy będą czytelne? tam jest sporo tekstu Nie, w tym stylu, tylko kilka obrazkow i najwazniejsze hasla. Quote
Mośka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ale to musiałaby fizycznie zrobić Blue :roll: Olga132 napisał(a):można. zajmiesz sie tym? Quote
pucka69 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Olga132 napisał(a):jesli wyrobisz sie na koniec września to bedzie super ok, będą! :loveu: Quote
Recommended Posts