Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dotarła do mnie kolejna paczaka z zabawkami - 5 kilo towaru od Doroty ;)
Głównie pluszaki i sporo nowych cudeniek.
Dziekujemy bardzo!

Dziewczyny - mamy juz sporo pluszakow - padło pytanie czy chcemy jeszcze. Podpowiedzcie mi jaki wiekowo bedzie nasz target :cool3:

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mośka']Melduję cioteczkom, iż wczoraj wieczorową porą dotarły do mnie liczne kartony, a to za przyczyną niezawodnego DOGO Wujaszka ;)
Piłki do kosza - szt. 2 - NÓWKI, super nagroda!

Posted

Dobermania napisał(a):
Rzeczy wymienionych w 1. poście nie mam, ale mam figurki, tzw. durnostojki, pluszaki, w tym nowe... Zbieracie jeszcze?

to bardzo fajne fanty na festyny:multi:

Posted

Fanty zbieramy nieustająco :cool3: Ponadto potrzbujemy:

1. Sponsorów, którzy ufundują jakieś nagrody (rozejrzyjcie się po firmach swoich lub znajomych)

2. TALENTÓW związanych z psami/zwierzętami
znacie moze kogos, kto szkoli psy i zrobi pokaz umiejetnosci?
może jakąś niewidomą osobę z psem przewodnikiem?
może ktoś w okolicy ma konia kucyka, ktory wozilby dzieci?
moze ktos ma taka duza dmuchana zjezdzalnie dla dzieci?

wszystko co Wam przyjdzie do głowy.

Podzielcie się z nami pomysłami :razz:

Posted

no to zaklepane. potrzebowałabym tylko dokładnej daty itp, ale to potem. fajnie byłoby znaleźć portrecistę. kogoś, kto malowałby np portrety psa z właścicielem. i jakąś osobę, siedzącą w poligrafii, żeby wykonała np przywieszki (mogę zrobić projekt, ale nie mam możliwości powielenia), identyfikatory dla obsługi. za ewentualną muzyką się rozejrzę. mam znajomego DJ-a, zapytam dzisiaj, czy by nie zadziałał na rzecz zwierząt charytatywnie

Posted

O kurcze! Oprawa muzyczna! Super! Możnaby dzieciakom zorganizować zabawy przy muzyce :)
Identyfikatory zrobimy - dobry pomysł. Ja będę miała idnetyfikatory a i drukniecie wkładek nie będzie problemem tylko dobrze byłoby gdyby były z imieniem a nie mamy jeszcze zbyt dużo deklaracji "pomocy fizycznej".

Czy ktoś ma taką płachtę klanzy (duże , okrągłe, w kolorach tęczy z dziurką w środku )

Pomysłów coraz więcej - potrzebna pomoc w ich realizacji :)

Posted

pracuję w agencji reklamowej, więc co uda mi się zorganizować, to zorganizuję. na pewno nie dam rady zrobić cateringu, bo to za każdym razem mamy osobne, ale podzwonię dzisiaj porządnie, co, kto może ze znajomych z pracy

ps. Anna Szydłowska deklaruje chęć pomocy fizycznej (czyli ja)

nie mogę nic obiecać, ale może załatwię kamerzystę. to mój prawie były szef z zakładu foto :) więc może jak nie za darmo, to za zwrot za paliwo i z rabatem nakręci. sądzę, że w najgorszej opcji będzie to jakieś 500zł, ale Dario to też psiarz, więc zobaczymy

Posted

Zapomniałam - wczoraj dotarła do mnie paczka z Warszawy :loveu: nie mogłam odczytać od kogo :roll:

Mamy nówki na nagrody -"stacja meteo", 2 x DVD (m.in.TYLKO MNIE KOCHAJ jeszcze w folii) i inne fajne rzeczy!
DZIĘKUJEMY:loveu:

OLGA- a co byś powiedziała na wyprodukowanie planów lekcji w stylu tych plakacików od Blue? Mozna jeszcze zakladki do książek, ale to chyba mało funkcjonalne.
Ania, jakimi gadzetami obkładają się jeszcze dzieciaki :cool3: ?
Podkładki na biurko???

Posted

czarnula87 napisał(a):
pracuję w agencji reklamowej, więc co uda mi się zorganizować, to zorganizuję.

BTW - masz jakieś dobre namiary na producentów np. koszulek z nadrukiem, podkladek pod kubki, kalendarzyków ???

Posted

Mośka napisał(a):
OLGA- a co byś powiedziała na wyprodukowanie planów lekcji w stylu tych plakacików od Blue? Mozna jeszcze zakladki do książek, ale to chyba mało funkcjonalne.
Ania, jakimi gadzetami obkładają się jeszcze dzieciaki :cool3: ?
Podkładki na biurko???

ale czy będą czytelne? tam jest sporo tekstu