Poker Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 paczka pojechała,mam nadzieję,że coś się przyda. Quote
Olga132 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Mośka napisał(a): Dziewczyny - chcemy stare numery "Mojego Psa"? Odpowiedzcie ładnie :cool3: chcemy, chcemy - wszystko sie na festyn przyda Quote
Argat Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A przydadzą się kolorowe breloczki ze zwierzętami? Quote
Ania W Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Argat napisał(a):A przydadzą się kolorowe breloczki ze zwierzętami? Bosko! Jak to mawiał mój brat jakieś 25 lat temu "w raz sam" ! Quote
Argat Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ania W napisał(a):Bosko! Jak to mawiał mój brat jakieś 25 lat temu "w raz sam" ! Do kogo wysyłać? Jest koło 30 breloczków i kilka rzeczy których nie zdążyłam wysłać na poprzedni festyn. A i mam kilka numerów Mojego psa. Dołączyć? Quote
Ania W Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Do Mośki - mam nadzieję, że zajrzy i prześle na pw namiary. Gazetki też chetnie! Quote
Poker Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 pw TO JUż NIE pw , uwązajcie co piszecie.Wasze dane osobowe mogą się pojawić na googlach. Quote
Mośka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 aż się boję teraz namiary wysylac PW. Dziewczyny od breloczkow i gazet -wyslijcie mi emaila na moskap@op.pl -odesle adres do wysylki... Quote
Mośka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Dotarła do mnie pierwsza paczka ( z Wrocławia):loveu: Oj czego tam nie było! Cudeńka różne, różniste, większość nowa! Serdecznie dziekujemy :loveu: Quote
Poker Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 To szybko doszła.Mam nadzieję,że się te rzeczy przydadzą.:lol: oprócz kubła chyba wszystko nowe. Quote
Olga132 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 DZIĘUJEM !!!! :multi::multi::multi: Quote
Zmysł Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 w następnym tygodniu postaram się dojechać do Falenicy z fantami Quote
baffi2 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 świetny pomysł z tym festynem. to w jaki sposób traktuje się psy w Węgrowie i okolicznych wsiach (Liw to koszmar!) jest na prawdę tragiczny. na pewno przekażę jakieś fanty i chętnie przyjdę na festyn (mogę przynieść ciasto) A kiedy plakaty będą gotowe? Quote
Zmysł Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Mośka, w czwartek odbieram fanty od Anouk. Czy wieczorem mogę Ci je podrzucić? Quote
malagos Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kochani, mam pytanie: potrzebna mi jest buda, wielkosci sredniej, nawet dwie. Mam kawalak miejsca koło naszego gabinetu wet. i kawałek siatki, gdyby ogrodzić teren i wstawic budę, byłby kojec dla 1-2 psiaków, z lekarzem po ręką. Od kogoś słyszałam, że w Węgrowie stoją budy. Czy moze jakaś udalo by sie odkupić/wziać? Quote
Olga132 Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='malagos']Kochani, mam pytanie: potrzebna mi jest buda, wielkosci sredniej, nawet dwie. Mam kawalak miejsca koło naszego gabinetu wet. i kawałek siatki, gdyby ogrodzić teren i wstawic budę, byłby kojec dla 1-2 psiaków, z lekarzem po ręką. Od kogoś słyszałam, że w Węgrowie stoją budy. Czy moze jakaś udalo by sie odkupić/wziać? malagos to było dawno temu - chyba tam juz nie ma bud, zostały zabrane. Quote
Mośka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zmysł napisał(a):Mośka, w czwartek odbieram fanty od Anouk. Czy wieczorem mogę Ci je podrzucić? jasne! Od 18:10 jestem w domu. Zresztą u mnie ciągle ktoś jest - więc w razie co możesz zostawić ;) Quote
Zmysł Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Mośka napisał(a):jasne! Od 18:10 jestem w domu. Zresztą u mnie ciągle ktoś jest - więc w razie co możesz zostawić ;) to byłoby bliżej 20 Quote
Zmysł Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Mośka napisał(a):OK< miejsce szykuję ;) jeszcze wrzuć mi adres Quote
TYGRYS-ica. Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ooo nawet nie wiedziałam ze szykuje sie jakis festyn w Wgw :lol: swietny pomysł naprawde ;) moze jakbym pogrzebała to bym cos znalazła ale dopiero jak wroce z wakacji :p [quote name='baffi2']świetny pomysł z tym festynem. to w jaki sposób traktuje się psy w Węgrowie i okolicznych wsiach (Liw to koszmar!) jest na prawdę tragiczny. na pewno przekażę jakieś fanty i chętnie przyjdę na festyn (mogę przynieść ciasto) A kiedy plakaty będą gotowe? mimo ze stad jestem to musze przyznac ci racje... w ciagu ostatniego tygodnia wyrzucono kilkanascie psów w tym 3-4 szczeniaki a o traktowaniu to juz nie wspominam :roll: [quote name='malagos']Kochani, mam pytanie: potrzebna mi jest buda, wielkosci sredniej, nawet dwie. Mam kawalak miejsca koło naszego gabinetu wet. i kawałek siatki, gdyby ogrodzić teren i wstawic budę, byłby kojec dla 1-2 psiaków, z lekarzem po ręką. Od kogoś słyszałam, że w Węgrowie stoją budy. Czy moze jakaś udalo by sie odkupić/wziać? nie w Wegrowie schronisko zamknieto bodajże 2 lata temu i wszystko zostało zabrane i usuniete. bud nie ma ;) Quote
Mośka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Melduję cioteczkom, iż wczoraj wieczorową porą dotarły do mnie liczne kartony, a to za przyczyną niezawodnego DOGO Wujaszka ;) Piłki do kosza - szt. 2 - NÓWKI, super nagroda! I wiele innych gadzetów i cudeniek. Serdecznie dziękujemy Anouk i Zmysłowi :loveu::loveu::loveu: Olga, mam dla CIebie coś słodkiego. Tylko pospiesz się z odbiorem, bo nie wiem ile czasu zajmie moim potfforkom odnalezienie skrytki ;) Quote
Olga132 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 ja dostane jeszcze od mtf zalesie woreg z gadżetami - ale to dopiero ok 20 wrzesnia Quote
Zmysł Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mośka napisał(a):Melduję cioteczkom, iż wczoraj wieczorową porą dotarły do mnie liczne kartony, a to za przyczyną niezawodnego DOGO Wujaszka ;) Piłki do kosza - szt. 2 - NÓWKI, super nagroda! I wiele innych gadzetów i cudeniek. Serdecznie dziękujemy Anouk i Zmysłowi :loveu::loveu::loveu: Olga, mam dla CIebie coś słodkiego. Tylko pospiesz się z odbiorem, bo nie wiem ile czasu zajmie moim potfforkom odnalezienie skrytki ;) Do usług. Mam nadzieję, że wszystkie spełnią swoją rolę Quote
Olga132 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Zmysł napisał(a):Do usług. Mam nadzieję, że wszystkie spełnią swoją rolę na pewno - wielkie dzięki zmysł Quote
Recommended Posts