panienkabubu Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 McDzik napisał(a):Mam prośbę, mógłby mi ktoś podać ulicę? Bo ja ciemna, nie mogę tego rozszyfrować ani z potwierdzenia, ani z ulotki, a nie wiem co wpisać w nawigację... Help! Vystavna 1 :) Quote
McDzik Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 No prosze, a ostatnio sie smiałam, jak przeglądałam mape Nitry i znalazłam Vystavną :lol: Wielkie dzieki Quote
panienkabubu Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Czy ktoś z Was nie szuka noclegu z soboty na niedzielę? Mam do odstąpienia pokój dwuosobowy w hotelu Olympia (niedaleko miejsca wystawy) za 1050,-SK +300,-SK od każdego psa. Z przyczyn osobistych nie mogę pojechać tam z noclegiem :( To wazne, w przeciwnym razie muszę odwołać nocleg do dzisiaj do 24:00. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, skontaktujcie się ze mną na PW lub kom 500755100! Quote
Marchewkowy Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Bedziemy trzymać kciuki :) i czekamy koniecznie na fotki z wystayw i relacje co do organizacji bo może za rok... Quote
panienkabubu Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Marchewkowy']Bedziemy trzymać kciuki :) i czekamy koniecznie na fotki z wystayw i relacje co do organizacji bo może za rok... Zeszłoroczna organizacja była świetna, przynajmniej jak dlamnie :) NAPRAWDĘ NIKT NIE POTRZEBUJE NOCLEGU???? Quote
Manu Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Light of Shin-Ra']Dzięki. 50 euro to nie jest jakaś koszmarna kwota i taniej wyjdzie płacić na miejscu niż robić przelew bo bank żąda sporo kasy ( w PeKaO mi powiedzieli 102,- zł :angryy:). [quote name='Maks i Spark']dzięki za podpowiedź, bo na europoejską w PKO BP za przelew zapłaciłam 100,- (słownie: sto zlotych polskich) prowizji:angryy: Ja też nie wiem, czemu Wy tyle przepłacacie... W PKO BP niezależnie od kwoty za przelew zagraniczny z konta PLN płaci się 8 zł (warunki: SWIFT i SEPA, Słowacja jest przecież w obszarze SEPA...). Koszty przewalutowania to oczywiście inna sprawa. Ale głownie to ja chciałam Was zapytać, jak sie dowiedzieć, co za pies grenlandzki jest wystawiany na tej wystawie ? Bo jest jeden, jestem go ciekawa... Będą jakieś wykazy po wystawie ? Quote
panienkabubu Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Manu'] Ale głownie to ja chciałam Was zapytać, jak sie dowiedzieć, co za pies grenlandzki jest wystawiany na tej wystawie ? Bo jest jeden, jestem go ciekawa... Będą jakieś wykazy po wystawie ? raczej nie będzie. Quote
M&S Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Manu napisał(a):Ja też nie wiem, czemu Wy tyle przepłacacie... W PKO BP niezależnie od kwoty za przelew zagraniczny z konta PLN płaci się 8 zł (warunki: SWIFT i SEPA, Słowacja jest przecież w obszarze SEPA...). Koszty przewalutowania to oczywiście inna sprawa. pytałam osobiście...w PKO BP prowizja od przelewu w walucie obcej - euro- aktualnie wynosi 150 zlotych polskich ........ Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Manu'] Ale głownie to ja chciałam Was zapytać, jak sie dowiedzieć, co za pies grenlandzki jest wystawiany na tej wystawie ? Bo jest jeden, jestem go ciekawa... Suczka w klasie championów LAYAN GRONLAND ANGAKOK ur. 03.07.05 (D'Pinnekradjuk Gronland Angakok - Black-Magic) hod. Kapir Tomas, wł. Galankova Yvona Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 My już po. Wczoraj wróciliśmy o 1 w nocy i niestety nie miałam juz siły pisać. Taresik- V1, CWC, CACIB!!! [SIZE=2](w bardzo silnej stawce). I tym samym ukończyliśmy nasz 5 championat - [SIZE=4]Championat Słowacji. Quote
M&S Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Jagoodka']My już po. Wczoraj wróciliśmy o 1 w nocy i niestety nie miałam juz siły pisać. Taresik- V1, CWC, CACIB!!! [SIZE=2](w bardzo silnej stawce). I tym samym ukończyliśmy nasz 5 championat - [SIZE=4]Championat Słowacji. gratulacje:lol::lol::lol: Quote
Agappe Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [SIZE="4"]Jagoodka super!!!!!!!!!!!!! serdecznie gratuluje!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Bardzo prosze o [SIZE="2"]stawkę AKIT (akita-inu) + sędziego, który je oceniał Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dziękujemy z Taresikiem wszystkim za gratulacje :) [quote name='Agappe'] Bardzo prosze o stawkę AKIT (akita-inu) + sędziego, który je oceniał AKITA-INU sędzia:Vondrous Otakar, SK PSY otwarta Haguro Go Haru Kaze SUKI młodzieży Fuji San Akuna Matata Isis Tomimopa pośrednia Nabuko Roal otwarta Akane z Marianskeho Udoli championów Pusztadombi-Surka Berta Quote
Magi Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Czy ma ktos moze stawke Pomeranianow ? albo Gr. V w Ringu Honorowym ? Z gory dziekuje Magi Quote
Błyskotka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Gratulacje :multi::multi::multi:. Ja poproszę o stawkę chow chow. Nie było ich dużo. Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 czy mogłabym slicznie prosoc stawke astów:razz: Quote
Dzidtka_Gl Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 a ja tradycyjnie proszę o stawkę lhasa apso gr XI , wg spisu zgłoszonych 16 Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Magi']Czy ma ktos moze stawke Pomeranianow ? albo Gr. V w Ringu Honorowym ? Z gory dziekuje Magi POMERANIAN PSY młodzieży Zoro Mariadolf pośrednia Jan Shars One Man Show championów Andre Apri Cherry Ivo Mariadolf SUKI baby Loty Liska od Krbu młodzieży Jan Shars Come Fly with me Katy Liska od Krbu pośrednia Curly Sue of Maja's Pomeranienworl championów Tesinka Dobry Pritel weteranów Halinka Dobry Pritel Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Błyskotka']Gratulacje :multi::multi::multi:. Ja poproszę o stawkę chow chow. Nie było ich dużo. CHOW-CHOW RUDY PSY młodzieży Faro z Levandulove Strane pośrednia Prinz Puma od Halusku otwarta Portos Puma od Halusku SUKI młodzieży Fides z Levandulove Strane CHOW-CHOW CZARNY PSY pośrednia Dramo Daizong SUKI pośrednia Charlotte Emeraldine Grove championów Ban Mei Mei Cha-mi-gu Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Iwona1984']czy mogłabym slicznie prosoc stawke astów:razz: PSY młodzieży Alpine's Rio Grande Hoower Dam of Kobos Melon Head Xarras Red Tiann Xerrox Edition Tiann pośrednia Apo's Valley Bredock Dagoberd Cierny Vulkan Falco Desperado-Blue Daimond otwarta Akron Demon Lord Dante of Fianna Dylen Letnanska Hvezda Frankie Desperado-Blue Daimond Nero Szalai's Success Enamorada championów Alta Carya el Bombero Nux Aspenview's Red Rocket Aspenwiev's Red Rocket (wpisany 2 razy w katalog) Blue Diamond Sentinel Michl R California Red Boy SUKI szczeniąt Alice X-Pert of Faithfulness Saul Kobo's Jedi młodzieży Bessy Perun-Blue Angel Billie Jane of Daftraptors Constance Lady Holy Ghost Dark Side Highway Chile Gooldie is the King of the Moon Zandia Tiann pośrednia Anicca Ketyso Apo's Valley Brenda Aura Freud Star Berry Red Pearl in Ginger Ironmen's Kama Sutra G-S otwarta Adela Letnanska Hvezda Szalai's Norma Vanilla Tiann championów Royal Courts Winning Spirit Quote
Dzidtka_Gl Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 dzięki Jagoodka za Twoją cierpliwość i wypisywanie nam stawek, mam nadzieję, że jeszcze dasz rade te lhasaki :) Quote
Jagoodka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl']a ja tradycyjnie proszę o stawkę lhasa apso gr XI , wg spisu zgłoszonych 16 LHASA APSO PSY młodzieży Johnnie Walker Ivpet Sayonara Orient Ohh'La'La pośrednia Jim Beam Ivpet otwarta Mundshake Carmel Mały Budda SUKI baby Kja-La Agata Lux szczeniąt Ka-Khi-La Ivpet Kharma Ivpet młodzieży Orleane's All Too Easy pośrednia Aswana Zamocka Zahrada Boxadan Once Upon a Bitch Federika Agata Lux otwarta Geshe Gema-Roses Kontesa Stara Basta championów Sayonara Co-Co Chanel Ti La Shu O'Ivpet weteranów Gina Agata Lux Quote
Recommended Posts