halbina Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ale Supergoga pisałą o jeszcze jednym maleństwie i zakładniu jej wątku... Quote
Reno2001 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='halbina']ale Supergoga pisałą o jeszcze jednym maleństwie i zakładniu jej wątku... Faktycznie tak było. Niestety nie wiem czy wątek był założony. JUz mam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117608 Quote
xxxx52 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Tak przygladam sie zdjeciom ,mysle ze jezeli teraz maja 6 tygodni ,to az takie tycie na beda,moga miec w przyszlosci ca 35 cm do grzbietu A poza tym sliczne kruszynki o jamnikowatych uczkach Quote
Reno2001 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Sunieczki powinny juz garzc dooopki w domkach własnych!!! Quote
snuszak Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Trafiłam teraz na watek sunieczek, dobrze ze jedna juz w domku, teraz szukamy miejsca dla reszty! Quote
Agata69 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Boże, ja mam 8 (!) szcvzeniaków do wydania. Podjęłam sie bo wydawało mi sie że ze szczeniakami łatwiej. Quote
snuszak Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 no tak narobiło sie teraz szczeniaczkow............. szkoda ze głupota ludzka nie zna granic, szczeniorki hop hop po domek! Quote
halbina Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 dużo... a za chwilę znowu sie zacznie... :roll: Quote
Rene@Rabik Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Wrzuciłam na http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10643653#post10643653 Quote
GrubbaRybba Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Cioteczki, ja mam domek na czarną sunię w Warszawie. Domek sprawdziłam i jest wspaniały. Tylko czy transport by się znalazł? Domek już nie może się doczekać nowego członka rodziny. Więc trzeba działać szybko. Aha, czy te sunie będą małe? Quote
Rene@Rabik Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Będą małe - max do pół łydki Transport będzie. Miałam jechać z małą Alfą do W-wy do cioteczki GameBoy, ale mała ma domek, wiec mogę zabrać inną sunię. Nie ma problemu. :lol: Na pw wysyłam namiar na mnie Quote
Ulka18 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Mam nadzieje, ze ktoras z malych suczek sie spodoba :kciuki: Dobrze sie zlozylo, ze nasza mielecka czarnulka juz jest adoptowana ;) Quote
GrubbaRybba Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Już wysłałam sunie do zainteresowanych Państwa. Wysłałam też kilka innych sunieczek. Czekamy na decyzję. Quote
Rene@Rabik Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dziękuję ślicznie :Rose: Jak dobrze pójdzie to brązowa sunia też będzie miała domek.:lol: Quote
Reno2001 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Rene@Rabik napisał(a):Dziękuję ślicznie :Rose: Jak dobrze pójdzie to brązowa sunia też będzie miała domek.:lol: No to kamieć z serca, bo ja siedzę i myślę nad tymczasem dla niej, ale ten przyszłotygodniowy wyjazd z psiakiem bez szczepień nie byłby raczej najlepszym rozwiązaniem :roll:. Trzymam kciuki więc za maluszki. Quote
GrubbaRybba Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Już wysłałam sunie do zainteresowanych Państwa. Wysłałam też kilka innych sunieczek. Czekamy na decyzję. No i przyszła szybka decyzja. Niestety dom znalazła sunia z Żyrardowa, a nie z Poznania. Oczywiście wspaniale, że jakiś bezdomny maluch ma domek. No nic, będę szukała nadal... Quote
Rene@Rabik Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote=GrubbaRybba;10649398Oczywiście wspaniale, że jakiś bezdomny maluch ma domek. Pewnie, że tak :lol: Quote
agnieszkal2 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Rene@Rabik napisał(a):Dziękuję ślicznie :Rose: Jak dobrze pójdzie to brązowa sunia też będzie miała domek.:lol: Pani,z którą rozmawiałam w sprawie Bety,czekoladowej suni,jest zdecydowana i chce ją wziąć jak najszybciej:loveu: Potrzebny tylko transport do Trzebnicy. Quote
Rene@Rabik Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Z dobrych wiadomości : w niedzielę maluszki, które zostały w przytulisku zostaną adoptowane. Był telefon, żeby je zarezerwować :lol: Żeby było więcej takich wiadomości :loveu: Quote
Rene@Rabik Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 No i sie cholera pośpieszyłam.... Z zarezerwowanych suniek poszła tylko jedna - brązowa 3 czarne zostały, bo jak Państwo określili - "na zdjęciach wyglądały na mniejsze".... :???: i pojechali w długą... Powiem tak: nie mamy psów wielkości świnek morskich do adopcji i już :lookarou: Quote
Reno2001 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Rene@Rabik']No i sie cholera pośpieszyłam.... Z zarezerwowanych suniek poszła tylko jedna - brązowa 3 czarne zostały, bo jak Państwo określili - "na zdjęciach wyglądały na mniejsze".... :???: i pojechali w długą... Powiem tak: nie mamy psów wielkości świnek morskich do adopcji i już :lookarou: Ręce opadają tyle. Czyli nadal 3 sunki czekaja na domki :-(. Quote
Rene@Rabik Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Załamałam się, wczoraj rozmawiałam z Supergoga i się śmiałam, że nam szczeniaków brakuje - bo ci Państwo chcieli 4 suńki, a w międzyczasie jeszcze ktos dzwonił i zarezerwował 1. A teraz klapa na całej linii. Przecież to są małe szczeniory a nie jakieś mutanty. Quote
Reno2001 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Teraz nastała dziwna moda na psy wielkości chomików. Bije ludziom na dekiel kompletnie. Mnie tylko zastanawia po co im 4 sunie :hmmmm: ???? Quote
Recommended Posts