jenn Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 Jakie znacie najlepsze sposoby na zlagodzenie objawow ugryzienia przez pszczole, ose czy mrowke? Moja mloda zostala ugryziona w okolice nosa i troche spuchla. Nie wyglada, zeby jej to specjalnie przeszkadzalo ale chcialabym przyspieszyc zejscie tej opuchlizny. Dzieki za podpowiedzi :) Quote
nice_girl Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 Aga, Ja bym jej zrobiła okład z kwaśnej wody , wtedy opuchlizna powinna trochę się zmniejszyć :wink: I możesz podać jej wapno, są takie owocowe syropy dla dzieci , taki na pewno by jej smakował Quote
jenn Posted July 21, 2004 Author Posted July 21, 2004 No tak.. wlasnie sie zastanawialam nad octem ;) a z tym syropkiem mmm niezle, a moze tak wapno rozpuszczalne z wit.C podane strzykaweczka hmmm. Wiesz nice_girl Cynka teraz wyglada jak pol bulteriera lub pol mrowkojada ;) dzieki :D Quote
kyane Posted July 21, 2004 Posted July 21, 2004 jenn, ja mieszam ocet lub cytryne z miodem, to wprawdzie sposob na ukaszenia u ludzi (sprawdza sie znakomicie), ale powinien pomoc rowniez psu :D Quote
Recommended Posts