jayo Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Chlopak odzyskal apetyt. I szuka domu... ani pol telefonu... cholerka... Quote
Witokret Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Migdalek rzeczywiscie sliczny, taki mini dobermanek. Jayo, zmien opis psa na pierwszym poscie, bo jak ktos to przeczyta i ma dzieciaka, to juz dalej nie bedzie brnal w watek. Na tych ostatnich zdjeciach widac, ze psiak jest super do dzieci. W ogole jest super.... Quote
jayo Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 No i za dlugo ta sielanka trwala... opiekunka Migdala poszla do pracy i wychodzi na 8 godzin z dzialki. A pies za nia placze i ucieka !!!!! a potem biega po dzialkach do momentu, kiedy go nie znajda albo wraca po paru godzinach sam. Siatka jest tam bardzo niska, wiec nie ma specjalnie problemu z ucieczka, a nie ma na razie mozliwosci jej wymienic. Tragedia blisko :placz: Dzialki obok Palucha, administrator wyczulony na psy biegajace luzem - wzywa straz miejska co jakis czas do wylapywania wszystkiego co sie rusza... Obroza nic nie daje. POmocy... nie mamy zadnego wolnego mijsca dla psa... Quote
_beatka_ Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ogloszenia nadal są w necie...nie wiem co jeszcze zrobić:-( Quote
jayo Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 ja juz tez nie.... boje sie, ze bedzie siedzial tak dlugo jak Pirat.... Quote
_beatka_ Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 dam go do wyborczej ale to dopiero w przyszłym tygodniu w piątek się pokaże:roll: Quote
jayo Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 beatko, dziekujemy bardzo, bedziemy Migdala tez rozsylac mailami.. Quote
_beatka_ Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 straszny zastój jest teraz w adopcjach...niestety:-( Quote
jayo Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 _beatka_ napisał(a):straszny zastój jest teraz w adopcjach...niestety:-( zastoj zastojem, ale ogloszenia swoje robia :-)))))))))) Migdał pojechał wczoraj do swojego wymarzonego domu !!!!! Pani przyjechala z dwojka dzieci - Migdal natychmiast "zalogowal" sie pomiedzy dziecmi na tylnym siedzeniu autka. Pani nie bedzie puszczać na razie Migdala luzem, psiak bedzie kastrowany jak tylko sie oswoi z nowym otoczeniem. Bedzie mieszkal w mieszkaniu na Pradze - czekamy na fotki z domu :loveu: [SIZE="1"]Ulga dlugo nie trwala, na dzialkach u Magdy sa kolejne dwie bidy (w tym suka prawie identyczna jak Migdal...):shake: Quote
_beatka_ Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 czyli jednak się udało!świetnie, cieszę się niezmiernie:multi::multi::multi: niech się chłopakowi widzie:razz: Quote
jayo Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 _beatka_ napisał(a):czyli jednak się udało!świetnie, cieszę się niezmiernie:multi::multi::multi: niech się chłopakowi widzie:razz: Beatka - teraz to Ci nie odpuszcze z ogloszeniami :-) bez Ciebie ani rusz :multi::loveu: Quote
beam6 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Super, super, super - baaaaardzo się cieszę :multi::multi: quote=jayo;10925317]z (w tym suka prawie identyczna jak Migdal...):shake: To jak ukaże się ogłoszenie beatki może ktoś się skusi pomimo zmiany płci :evil_lol: Quote
esperanza Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Mam zdjęcia suki, ale wstawię dopiero jutro, bo nie mam tutaj kabelka. Wydaje mi się, że suka miała lub ma cieczkę. Mnie postanowiła obszczekać, nie życzyła sobie, bym do niej blisko podchodziła. Pani Ania dobrze zajmie się Migdałem, jestem o tym przekonana :p Quote
_beatka_ Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 dziewczyny a wiecie z jakiego portalu się zgłosiła ta pani? Quote
jayo Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 _beatka_ napisał(a):dziewczyny a wiecie z jakiego portalu się zgłosiła ta pani? hmmm, wyslala zgloszenie przez nasz portal adopcjepsow.org, ale wyszukala ogloszenia gdzie indziej - poniewaz powolala sie na "aukcje" - sadze, ze allegro.. Quote
_beatka_ Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 aha, bo właśnie ma na allegro 3 obserwatorów;) Quote
jayo Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 _beatka_ napisał(a):aha, bo właśnie ma na allegro 3 obserwatorów;) Nie kasuj - moze inne psiaki znajda domy... Quote
_beatka_ Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 nie kasuję broń boże ale i tak się kończy dokładnie za 35minut:razz: Quote
Recommended Posts