Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Migdał w nowym domu :-)

12.09.2008
Migdala musimy natychmiast zabierac z dzialek !! Opiekunka zaczela wychodzic do pracy i Migdal nie chce zostawac sam - ucieka z dzialki !!! Biega w okolicach Palucha - to sie moze zle dla niego skonczyc.. Wraca na dzialke jak Pani wraca z pracy. Juz na niego administrator dzialek poluje :placz::placz:
Niewielki, przytulasny, do dzieci ok, nie toleruje jedynie kotow..

Migdał jest cudny, lubi sie bawic z malym czlowiekiem, a do wszystkich psow go ciagnie, bez sladu agresji, przyjaznie i z checia do baraszkowania :-)

Zdjecia nowsze str. 5

Pare dni temu zglosila sie do mnie po pomoc dziewczyna, ktora czasem nam pomaga przetrzymywac szczeniaki na DT.

Na działkę do niej (niedaleko Palucha) przybłakał sie niewielki młodziutki piesek w typie pinczera. Choc wyglada na zagubionego "prawie" rasowca - stawiamy na to, ze ktos go wyrzucil, niestety. Nie znalazlam zadnych ogloszen o poszukiwaniu takiego psiaka.
Planowalismy wystawiac ogloszenia i znalezc mu szybko dom.

DT lub DS poszukiwany !!!!

a to zdjecia Migdała:

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
jayo napisz mi jaki on jest do innych psów, do kotow
czy na opiekunke tez warczal czy probowal gryzc?

ze szczeniakiem sie bawil bez problemu, na opiekunke nie warczal, jest speity jak ktos obcy go glaszcze, ale sie ani nie wycofuje, ani nie warczy.
szadze, ze to typowy przyklad psa, do ktorego trzeba tylko konsekwencji w wychowaniu, niczego wiecej.

Posted

pinczerki szybko znajdują domy, on jest piękny i mlody jak się zrobi ogloszenia to na pewno szybko się znajdzie migdalkowy amator;)
tylko najpierw trzeba sprawdzić jak jest z tym...gryzieniem...to bardzo ważne, żeby w ogloszeniu byla taka informacja jeśli okaże się to prawdą:roll:

Posted

a mi zdaje się, ze to taki bardzo pinczerkowaty przypadek-te psy tak maja, ze lubia szczypnąc.Od ratlerków po dobermany.Dlatego dom bez dzieci(małych) jak dla mnie i konsekwentny własciciel i będzie dobrze

z mniejszymi pinczerami nie mam doswiadczenia ale z dobermanami tak-i to psy, które najpierw robia potem myślą, impulsywne i tu moze byc tak samo.

Posted

Oczywiście, że szukamy, chodziło mi o to, że to młodziak jest, więc na razie pewnie trzeba poczekać z kastracja, ale z drugiej strony długo, ze względu na charakter, też nie ma co czekać.

Guest Elżbieta481
Posted

Pies chłopca nie ugryzł,on ostrzegł.Gorzej będzie jeśli się opisana sytuacja powtórzy.

Posted

Szukamy domu pilnie.

dzis dzwonil pan poszukujacy "ostrego malego psa"... znajomi mu powiedzieli, ze pinczer sie nadaje ... do pilnowania posesji, zeby budzic ONka.. I wszytsko pewnie byloby do przyjecia, poza tym, ze ONek w ciagu dnia na lancuchu, a pinczer z krotka siercia ma mieszkac na podworku :mad::mad:

Posted

_beatka_ napisał(a):
zrobię jutro, dziś miałam już urwanie głowy ze szczeniaczkami asif1 które na super cito muszą iść do domków:roll:

byle dobrych....

Posted

jayo migdal jest w ponad 40 serwisach ogłoszeniowych
na maila podanego w allegro dostaniesz aktywacje niektórych ogłoszeń, kliknij prosze w link zeby sie zaczely wyswietlać:cool3:

Posted

możesz się uśmiechnąc, oczywiście, proszę o link do wątku:cool3:
ale ogloszenia porobię jutro bo obskoczenie tylu serwisów to ponad 3 godziny:roll:a ja muszę jeszcze troszkę dziś popracować;)