Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anciaahk: dobrze wiedzieć, że Czuczek ma grono kibiców:)

demi: egzamin zdany na zaszczytne 3,5;), ale jest się z czego cieszyć, biorąc pod uwagę, że połowa roku ma "kampanię wrześniową". Ledwie żyję, bo jeszcze jeden miałam wczoraj, też ciężka artyleria:D

Co mój aniołek zmajstrował? Wytarzał się w "perfumach"?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmd']anciaahk: dobrze wiedzieć, że Czuczek ma grono kibiców:)

demi: egzamin zdany na zaszczytne 3,5;), ale jest się z czego cieszyć, biorąc pod uwagę, że połowa roku ma "kampanię wrześniową". Ledwie żyję, bo jeszcze jeden miałam wczoraj, też ciężka artyleria:D

Co mój aniołek zmajstrował? Wytarzał się w "perfumach"?[/quote]

no to gratuluje ;)

hehe, Majster nie ma za bardzo możliwości żeby się w czymś wytaplać, bo na wózeczku nie ma za bardzo jak, ale próbuje czasem :mad:
zgubił dziś pieluszkę, cały się osiurał, osiurał Bonitka, który koło niego leżał i kąpiel jak nic się wieczorkiem wielka szykuje :evil_lol:

Posted

Jeszcze jeden wynik i mogę (albo nie) - wałkonić się do października. Moje stypendium niezagrożone i tak, bo średnia nadal wysoka, więc spoko. A to "psi fundusz", więc mam motywację:)

Jak już o siuraniu i stypendium mowa - to jak zasoby pieluchowe? Do kiedy masz?

Posted

[quote name='demi']A już są kolejne nowe bidy... i to już się nawet liczba nie zgadza, tylko grubo ponad 10 sztuk 4łapców jest :lol:

np taki Hektor z dziś: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-podhalan-taki-wierny-tak-skrzywdzony-wroc-140040/#post12463946"]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-podhalan-taki-wierny-tak-skrzywdzony-wroc-140040/#post12463946
[/URL]

a Czajka dała nam popalić :shake: Mam nawet po niej pamiątkę w postaci wielkiej, okropnej blizny na ręce:shake: gryzła się z moją Mają z avatarka i tak rozdzielałam, ze i ja po łapach dostałam :shake:

sleepingbyday oj okropna ciotka jesteś :evil_lol: Pewnie jakiś się kręci a ty tak dookoła pomagasz biedakom, ze nawet go nie zauważasz ;)[/quote]

powininen wpaść na pomysł i zaimponowac mi jakąś adopcją, albo sponsoringiem psa, albo czym... :evil_lol:

zdjęcia z kąpieli wrednego hendikapa poproszę :diabloti:.

Posted

Uuuuu, chyba nie będzie zdjęć
A te marcowe kąpielowe takie pikantne były:))

Czuczek, może Ty byś sprawdził, na ile dni masz jeszcze majtochy, bo demi milczy;)

Posted

irysek napisał(a):
juz pewnie tak, od jakiegos czasu nawet bez kolnierza chodzi.

ale powiem Wam, ze czasem bym mu ten kołnierz za to szczekanie tak o założyła :mad:

Posted

Ktoś mi kiedyś powiedział, że one tak się starają odwzajemnić za przygarnięcie do nowego stada. Znaczy pilnują za dwóch:) Mój rudzielec też się wydzierał.
Majtochy chłopakowi zamówiłam, w ciągu tygodnia powinny dotrzeć.

A mój smarkacz też przecieka dniami i nocami. Raz pamięta, że trzeba pędzić na gazetę, a drugi raz nie. Realizuję się na froncie wychowawczym.

Posted

mmd napisał(a):
Ktoś mi kiedyś powiedział, że one tak się starają odwzajemnić za przygarnięcie do nowego stada. Znaczy pilnują za dwóch:) Mój rudzielec też się wydzierał.
Majtochy chłopakowi zamówiłam, w ciągu tygodnia powinny dotrzeć.

A mój smarkacz też przecieka dniami i nocami. Raz pamięta, że trzeba pędzić na gazetę, a drugi raz nie. Realizuję się na froncie wychowawczym.

Majtochy? Czuczkowi?:loveu::loveu::loveu::loveu: Super, bo jeszcze troszkę i bede siać panikę, ze skonczyło mi się wszystko :roll:

Jak ja bym takiego smarkacza miała, to ojej, tylko siura i kupkuje, to już nie dla mnie, za stara na to jestem, a mam 20 lat :evil_lol: ze szczeniakami to urwanie głowy. Ale jeden taki dla Ciebie, tylko on, to jak ulał :razz:

Posted

Ano dla Czuczka, a dla kogo;)

Też mam 20 lat (plus vat);) Chciałam dorosłego, ale musiałam ulec naciskom. Miałam dwa stateczne stare psy, a tu takie diabelstwo małe.
Sztuka jest sztuka, duży czy mały, ważne, że mam kogo rozpieszczać:)

Posted

mmd dziękujemy :loveu:

Plus vat mówisz :evil_lol:

Zobaczcie jakie kumple :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czuczko jak minkę walnie, to nikogo nie przeskoczy :evil_lol: tu jest z Hektorkiem z mojego podpisu.

Posted

mmd napisał(a):
Czy ja dobrze widzę? Heki ma rogi:diabloti:
A Czuczek ma taki urok osobisty, że każdy jest jego kumplem. Prawda, Czuczmajster?;)

Dokładnie tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

mmd napisał(a):
Ano dla Czuczka, a dla kogo;)

Też mam 20 lat (plus vat);) Chciałam dorosłego, ale musiałam ulec naciskom. Miałam dwa stateczne stare psy, a tu takie diabelstwo małe.
Sztuka jest sztuka, duży czy mały, ważne, że mam kogo rozpieszczać:)

dziękujemy za pieluszki, dziś doszły :loveu::loveu::loveu:

Posted

Bazarek widziałam - ładne drobiazgi.
Demi, Hektorka już "sprzedałaś" jak doczytałam. Masz więc przynajmniej dodatkową godzinę dziennie, to wymiziaj ode mnie Czuczka:)

Posted

mmd napisał(a):
Bazarek widziałam - ładne drobiazgi.
Demi, Hektorka już "sprzedałaś" jak doczytałam. Masz więc przynajmniej dodatkową godzinę dziennie, to wymiziaj ode mnie Czuczka:)

hehe, a no mam;)
a jak dobrze go sprzedałam, a właściwie dziewczyny mi sprzedały :loveu:

a gdzie w końcu godzina dla mnie:razz:?

Posted

wejdźcie w "Szybkie Menu" na górze po prawej i tam macie "edytuj sygnaturę"
wklejacie tam jak zdjęcie:
1. kopiujecie adres obrazka (banerka)
2. wklejacie w treść sygnatury (wchodząc tam jak pisałam, potem wciskacie żólty kwadratowy znaczek i tam wklejacie adres obrazka)
3. wciskacie znaczek takiej kuli niebieskiej z takim czymś na dole znaczka i tam wklejacie skopiowany adres strony wątku Czuczka
4. zapisz