gosikf & dogs Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Pozdro dla Czucza! demi masz łopatę? wejdź na wątek ulv, ale może już jesteś w temacie. Quote
demi Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='gosikf & dogs']Pozdro dla Czucza! demi masz łopatę? wejdź na wątek ulv, ale może już jesteś w temacie.[/quote] mnie dziś cały dzien nie ma, jestem znów w terenie:shake: oczywiście w temacie jestem na bieżąco zanim jeszcze cokolwiek na dogo sie pokazało;) ulv wie gdzie mieszkam, moja rodzinka ją zna, wiec dadzą bez problemu;) A ja naszczęście mieszkam w domku, wiec sąsiedzi nie wiele mówią:evil_lol: a jak patrzą za płot, to i tak juz im żal Czucza ( bo nie wiedzą co to za diabeł:diabloti: ) i jak dziubie pół dnia, nikt nawet zle nie popatrzy :evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 demi, jak to wiedziałaś o wszystkim(tzn. o czym) zanim cokolwiek pojawiło się na dogo? skąd? może ty wiesz coś więcej na ten temat? Co do Czucza, jak mały i biedny to trzeba współczuć... A za tą pokrywą kryje się diabeł:diabloti: ale o tym już sąsiedzi nie wiedzą:evil_lol: Quote
EVA2406 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 To dobrze, że masz wyrozumiałych sąsiadów i Czuczkowi nic z ich strony nie grozi ;) Quote
demi Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='gosikf & dogs']demi, jak to wiedziałaś o wszystkim(tzn. o czym) zanim cokolwiek pojawiło się na dogo? skąd? może ty wiesz coś więcej na ten temat? Co do Czucza, jak mały i biedny to trzeba współczuć... A za tą pokrywą kryje się diabeł:diabloti: ale o tym już sąsiedzi nie wiedzą:evil_lol:[/quote] bo mnie ulv poinformowała telefonicznie ;) Nie, sąsiedzi myślą, że on kochany, a nie mieszkają z nim w jednej chałupce :diabloti: EVA bardzo dziekujemy za 50zł ;) zamówiłam już pieluszki -7 paczek, bo jak zaczynają sie braki, to ja już zielona chodzę:oops: i muszę się przyznać, ze kupiłam jedzonko w puszkach nie tylko dla Czuczka, ale też dla Bonitka... Bo nie wyrabiam z zakupami i gotowaniem i to wszystko okropne, a w domu chcą mnie ustrzelić za ten syf :oops: Quote
gosikf & dogs Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja tam syfu nie widziałam;) w każdym razie ja mam większy przy 3 psach:diabloti::p Quote
EVA2406 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nie ma za co Cioteczko. To ja Ci dziękuję za to, że tak cudnie opiekujesz się tymi biedakami. A co do syfu, to już lepiej nic nie mówcie, bo przy moim psio - kocim zoo już nie ogarniam chałupy ;) Quote
gosikf & dogs Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 To fakt, że opieka jest super, wszystkie zwierzaki u demi tryskają radością;) i energią:evil_lol: Quote
demi Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 z ogarnianiem to chyba wszędzie ciężko:evil_lol: a się opiekuje jak mogę, bo kocha te buraki, choć Czuczkowi co raz częściej grożę, że mu nogi z dupci powyrywam :evil_lol: Taa, one tryskają energią a ja zdycham :roll: Czucz nie patrz- http://www.dogomania.pl/forum/f28/sliniak-z-rodziny-zastepczej-zaglodzony-bo-nadzieja-umiera-ostatnia-pomocy-wroc-131411/ jak by go na żywo zobaczył, to ło :shake: i pomóżcie mi kochani :shake: Quote
sleepingbyday Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 no ladnie, wszyscy sie podniecają tym fafluniącym sliniakiem, ado czucza nikt nie zajrzy... a potem sie dziwią, że zazdrosny :eviltong: Quote
EVA2406 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 A w życiu................Czucz i tak jest piękniejszy od wszystkich śliniaków :eviltong: Quote
demi Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 EVA2406 napisał(a):A w życiu................Czucz i tak jest piękniejszy od wszystkich śliniaków :eviltong: a to już kwestia gustu :eviltong: ale za to jaki on kochaniuchny:loveu: a Czuczek na tłusty czwartek też zakosił pączka :lol: siedział na kanapie i go tak nos do stołu ciągnął i wyciągnął ze stołu poczuszka, a jak go tylko miał w zębach to dał dyla:evil_lol: Quote
demi Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='sleepingbyday']gamoń :diabloti: :evil_lol: Quote
demi Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 tak mi sie to zdjecie podoba, ze kosmos:evil_lol: taki wielki faflak i taki maluńki zeźlony Czuczek:evil_lol: Quote
Poker Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 kolor sierści maja identyczny :evil_lol:, jak bracia-bliźniacy :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='demi']:evil_lol: dokładnie, wkurzony, zły... ze tak zacytuje klasyka: "no bo co w końcu, kurcze blade!?" Quote
EVA2406 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Poker napisał(a):kolor sierści maja identyczny :evil_lol:, jak bracia-bliźniacy :eviltong: Jak w tej super komedii " Bliźniacy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 demi padł komp i jest na razie odcięta od świata, a poza tym ciągle haruje jak wół jak to sama pięknie określiła Quote
demi Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 POMOCY :placz: z tym, ze on ogon już sobie odgryzł:placz: ONek, 1,5roku, DEPRESJA, odgryzł sobie ogon... POMOCY-> DT na cito! Wrocław __________________ Quote
demi Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 dzisiejsza kąpiel :evil_lol: :diabloti: Quote
demi Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Korenia napisał(a):Ale go "uczuciłaś" :evil_lol: hihi, dobrze powiedziane :evil_lol::diabloti: Quote
demi Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='demi']dzisiejsza kąpiel :evil_lol: :diabloti: Czuczek wygląda jak PINGWINEK :evil_lol: Quote
zachary Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Oj, pocieszny ten pingu:evil_lol:, a ten łepek w niebieskim ręczniku, cudny! Quote
Recommended Posts