Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosikf & dogs']Pozdro dla Czucza! demi masz łopatę? wejdź na wątek ulv, ale może już jesteś w temacie.[/quote]

mnie dziś cały dzien nie ma, jestem znów w terenie:shake: oczywiście w temacie jestem na bieżąco zanim jeszcze cokolwiek na dogo sie pokazało;) ulv wie gdzie mieszkam, moja rodzinka ją zna, wiec dadzą bez problemu;)

A ja naszczęście mieszkam w domku, wiec sąsiedzi nie wiele mówią:evil_lol: a jak patrzą za płot, to i tak juz im żal Czucza ( bo nie wiedzą co to za diabeł:diabloti: )
i jak dziubie pół dnia, nikt nawet zle nie popatrzy :evil_lol:

Posted

demi, jak to wiedziałaś o wszystkim(tzn. o czym) zanim cokolwiek pojawiło się na dogo? skąd? może ty wiesz coś więcej na ten temat?

Co do Czucza, jak mały i biedny to trzeba współczuć... A za tą pokrywą kryje się diabeł:diabloti: ale o tym już sąsiedzi nie wiedzą:evil_lol:

Posted

[quote name='gosikf & dogs']demi, jak to wiedziałaś o wszystkim(tzn. o czym) zanim cokolwiek pojawiło się na dogo? skąd? może ty wiesz coś więcej na ten temat?

Co do Czucza, jak mały i biedny to trzeba współczuć... A za tą pokrywą kryje się diabeł:diabloti: ale o tym już sąsiedzi nie wiedzą:evil_lol:[/quote]

bo mnie ulv poinformowała telefonicznie ;)

Nie, sąsiedzi myślą, że on kochany, a nie mieszkają z nim w jednej chałupce :diabloti:

EVA bardzo dziekujemy za 50zł ;) zamówiłam już pieluszki -7 paczek, bo jak zaczynają sie braki, to ja już zielona chodzę:oops:
i muszę się przyznać, ze kupiłam jedzonko w puszkach nie tylko dla Czuczka, ale też dla Bonitka... Bo nie wyrabiam z zakupami i gotowaniem i to wszystko okropne, a w domu chcą mnie ustrzelić za ten syf :oops:

Posted

Nie ma za co Cioteczko. To ja Ci dziękuję za to, że tak cudnie opiekujesz się tymi biedakami.

A co do syfu, to już lepiej nic nie mówcie, bo przy moim psio - kocim zoo już nie ogarniam chałupy ;)

Posted

z ogarnianiem to chyba wszędzie ciężko:evil_lol:

a się opiekuje jak mogę, bo kocha te buraki, choć Czuczkowi co raz częściej grożę, że mu nogi z dupci powyrywam :evil_lol:

Taa, one tryskają energią a ja zdycham :roll:

Czucz nie patrz- http://www.dogomania.pl/forum/f28/sliniak-z-rodziny-zastepczej-zaglodzony-bo-nadzieja-umiera-ostatnia-pomocy-wroc-131411/

jak by go na żywo zobaczył, to ło :shake:

i pomóżcie mi kochani :shake:

• 2 weeks later...
Posted

EVA2406 napisał(a):
A w życiu................Czucz i tak jest piękniejszy od wszystkich śliniaków :eviltong:

a to już kwestia gustu :eviltong: ale za to jaki on kochaniuchny:loveu:

a Czuczek na tłusty czwartek też zakosił pączka :lol: siedział na kanapie i go tak nos do stołu ciągnął i wyciągnął ze stołu poczuszka, a jak go tylko miał w zębach to dał dyla:evil_lol:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...