xmartix Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mmd ale nie widziałaś jak Czuczek wyleguje się na ziemi i nawet butem można go smyrać a on zadowolony bo nie jarzy że to nie ręka :lol: byle by go smyrać!:loveu: Quote
demi Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 mmd napisał(a):No cóż... jakbym przeczytała, że czuczek z radości tarza się po podłodze, to pomyślałabym, że coś jest nie halo:evil_lol: Paczka w drodze. hhehe :evil_lol: na pewno wtedy było by coś nie halo :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to Czuczek jeszcze jak żył Smok :evil_lol: Tu nie widział, ze robie mu zdjecie:evil_lol: a tu się już chłopak zestresował, ale Smoka nie puszcza :evil_lol: Quote
demi Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 xmartix napisał(a):mmd ale nie widziałaś jak Czuczek wyleguje się na ziemi i nawet butem można go smyrać a on zadowolony bo nie jarzy że to nie ręka :lol: byle by go smyrać!:loveu: a Ty myślisz, ze ja cały czas w pół zgięta i go smyram:razz: a w życiu :eviltong: Palce u nóg też pracują :cool1::evil_lol: a tu Czuczko dostał od jakiejś małej dziewczynki zabawke:evil_lol::cool3: był taki happy, ze ciężko było mu zdjecie cyknąć :roll: Quote
demi Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 A tu ciocia Ewa przyjechała do Czuczka specjalnie po to, zeby go uczesać na tagi :evil_lol: ale tak na prawde to miłością do niego nie pała :mad: ja nie wiem jak tak można:diabloti: Quote
demi Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 I tu jeszcze Bonitka Wam zaprezentuje leżącego na łóżku, bo tak dużego materaca na tą jego suchą dupcie nie ma u mnie w pokoju, wniesionego na okoliczności ratowania DDB z pseudo. Oj się działo:roll: i pokaże Wam jeszcze jedną z już niestety dwóch moich "pociech", które spędzają mi sen z powiek :roll: Quote
anciaahk Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Uśmiechnięty, szczęśliwy rudziak:), nic więcej do szczęścia nie trzeba:):). Quote
mmd Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Noooo szczęśliwy, niejeden zdrowy pies nie ma takiej miny. Chłopak miziany rękami i nogami;) Też bym go pomiziała, ale mam za krótkie ręce:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 polecam, nie będziesz sie musiała schylać, a za to będziesz mogła mizianie uskuteczniać i nogą i, ekhm... ręką. Quote
mmd Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Masz, moja pani, jak to rynek nadąża za zapotrzebowaniem:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 o matko, nie zauwazyłam znaku na zdjęciu, teraz będzie, ze reklamuję jakies centrum.... Quote
mmd Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ...i wszystkie ciotki polecą kupować przedłużenie ręki, centrum zapłaci za reklamę, a my bedziemy miec na ratowanie kolejnego gamonia. amen:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 a ja - bana na rok. amen :diabloti: Quote
demi Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='sleepingbyday']polecam, nie będziesz sie musiała schylać, a za to będziesz mogła mizianie uskuteczniać i nogą i, ekhm... ręką. Jak ten świat leci do przodu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak nam zapłacą za reklamę, to czemu nie:evil_lol: Dostaliśmy pieluszki, od cioci mmd?:razz: bo nie wiemy od kogo, a mamy tylko podejrzenia ;) Quote
sleepingbyday Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 mmd jest daaaleko i nie ma netu... ale cos mi sie kolebocze po głowie, ze to faktycznie od niej... jeśli nie - przepraszam ofiarodawcę :p Quote
demi Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 chyba tak, bo coś obiecywała :razz: zobaczymy jak wróci, chyba, ze ktoś sie nam tu zaraz wyłoni :razz: A PÓKI CO SKORZYSTAM Z OKAZJI :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f1206/mini-azyl-dla-kociat-prosba-o-pomoc-dla-maluchow-146830/#post12992268 Quote
demi Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Dzisiejszy MAjsterCzucz, klepka jedna :evil_lol: czekał, bo po schodach wejść nie mógł :evil_lol: Z Bonim... Quote
demi Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 no i sie nie pochwaliłam... Byłam zawieźć do takiego "azylu" jedzenie dla psów i co jeden z nich zrobił z wdzięczności???? UGRYZŁ MNIE !!! Będę mieć taką dziure w nodze, taką szramę, że no nie przeżyje :shake::mad: Quote
zachary Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Demi, nosisz na sobie tyle zapachów,że któremuś pieskowi w azylu to przeszkadzało:evil_lol:.Czuczuś - kochany rozbójniczek w białych gatkach, upasiony,wygłaskany, o swoim dobrze nie wie;)... Quote
demi Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 juz wiem od kogo pieluszki!!!! Od takiej Justyny :loveu::loveu::loveu: Wypatrzyła nas na dogo, nie udziela się, ale przez nk sie poznałyśmy :cool3: Dziękujemy Justyna :loveu: Quote
demi Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 demi napisał(a):juz wiem od kogo pieluszki!!!! Od takiej Justyny :loveu::loveu::loveu: Wypatrzyła nas na dogo, nie udziela się, ale przez nk sie poznałyśmy :cool3: Dziękujemy Justyna :loveu: aaaaa, chyba nie, chyba jednak od mmd, a od Justyny mają dojść :lol: weźcie ktos sie przyznajcie :razz: Quote
justkabor Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dojda w przyszlym tygodniu:Dog_run: Quote
mmd Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Jesli doszly 3 paczki po 30 to ja bylam sprawcą:) na blizejciebie napisano, ze dostarczyli 14 wrzesnia. to i tak kropla w morzu czuczkowych ...hmmmm... sików :diabloti: Quote
mmd Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='xmartix']i koopków :diabloti:[/quote] morza i góry;) co my piszemy? biedny pies, a tu jaja się robi jakieś (zaraz Demi napisze, że on :mad:, a nie biedny:diabloti:) Quote
demi Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 mmd napisał(a):morza i góry;) co my piszemy? biedny pies, a tu jaja się robi jakieś (zaraz Demi napisze, że on :mad:, a nie biedny:diabloti:) bo taka prawda, dziad jeden :mad: dostaliśmy fioletową flexi, tzn Czuczko dostał i teraz idziemy na spacer- tylko ciekawe jak, jak on ani rusz na smyczy :lol: i mamy zdjęć narobić w ramach podziękowań, hehe, to bedzie wyzwanie :lol: Quote
Recommended Posts