Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
No cóż... jakbym przeczytała, że czuczek z radości tarza się po podłodze, to pomyślałabym, że coś jest nie halo:evil_lol:

Paczka w drodze.

hhehe :evil_lol: na pewno wtedy było by coś nie halo :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A to Czuczek jeszcze jak żył Smok :evil_lol:

Tu nie widział, ze robie mu zdjecie:evil_lol:

a tu się już chłopak zestresował, ale Smoka nie puszcza :evil_lol:

Posted

xmartix napisał(a):
mmd ale nie widziałaś jak Czuczek wyleguje się na ziemi i nawet butem można go smyrać a on zadowolony bo nie jarzy że to nie ręka :lol: byle by go smyrać!:loveu:

a Ty myślisz, ze ja cały czas w pół zgięta i go smyram:razz: a w życiu :eviltong:
Palce u nóg też pracują :cool1::evil_lol:

a tu Czuczko dostał od jakiejś małej dziewczynki zabawke:evil_lol::cool3:
był taki happy, ze ciężko było mu zdjecie cyknąć :roll:

Posted

A tu ciocia Ewa przyjechała do Czuczka specjalnie po to, zeby go uczesać na tagi :evil_lol:

ale tak na prawde to miłością do niego nie pała :mad: ja nie wiem jak tak można:diabloti:

Posted

I tu jeszcze Bonitka Wam zaprezentuje leżącego na łóżku, bo tak dużego materaca na tą jego suchą dupcie nie ma u mnie w pokoju, wniesionego na okoliczności ratowania DDB z pseudo. Oj się działo:roll:

i pokaże Wam jeszcze jedną z już niestety dwóch moich "pociech", które spędzają mi sen z powiek :roll:

Posted

Noooo szczęśliwy, niejeden zdrowy pies nie ma takiej miny.
Chłopak miziany rękami i nogami;) Też bym go pomiziała, ale mam za krótkie ręce:evil_lol:

Posted

...i wszystkie ciotki polecą kupować przedłużenie ręki, centrum zapłaci za reklamę, a my bedziemy miec na ratowanie kolejnego gamonia. amen:evil_lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']polecam, nie będziesz sie musiała schylać, a za to będziesz mogła mizianie uskuteczniać i nogą i, ekhm... ręką.

Jak ten świat leci do przodu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak nam zapłacą za reklamę, to czemu nie:evil_lol:

Dostaliśmy pieluszki, od cioci mmd?:razz: bo nie wiemy od kogo, a mamy tylko podejrzenia ;)

Posted

no i sie nie pochwaliłam...

Byłam zawieźć do takiego "azylu" jedzenie dla psów i co jeden z nich zrobił z wdzięczności????

UGRYZŁ MNIE !!! Będę mieć taką dziure w nodze, taką szramę, że no nie przeżyje :shake::mad:

Posted

Demi, nosisz na sobie tyle zapachów,że któremuś pieskowi w azylu to przeszkadzało:evil_lol:.Czuczuś - kochany rozbójniczek w białych gatkach, upasiony,wygłaskany, o swoim dobrze nie wie;)...

Posted

juz wiem od kogo pieluszki!!!!
Od takiej Justyny :loveu::loveu::loveu: Wypatrzyła nas na dogo, nie udziela się, ale przez nk sie poznałyśmy :cool3:

Dziękujemy Justyna :loveu:

Posted

demi napisał(a):
juz wiem od kogo pieluszki!!!!
Od takiej Justyny :loveu::loveu::loveu: Wypatrzyła nas na dogo, nie udziela się, ale przez nk sie poznałyśmy :cool3:

Dziękujemy Justyna :loveu:

aaaaa, chyba nie, chyba jednak od mmd, a od Justyny mają dojść :lol: weźcie ktos sie przyznajcie :razz:

Posted

Jesli doszly 3 paczki po 30 to ja bylam sprawcą:)
na blizejciebie napisano, ze dostarczyli 14 wrzesnia.
to i tak kropla w morzu czuczkowych ...hmmmm... sików :diabloti:

Posted

[quote name='xmartix']i koopków :diabloti:[/quote]

morza i góry;)

co my piszemy? biedny pies, a tu jaja się robi jakieś
(zaraz Demi napisze, że on :mad:, a nie biedny:diabloti:)

Posted

mmd napisał(a):
morza i góry;)

co my piszemy? biedny pies, a tu jaja się robi jakieś
(zaraz Demi napisze, że on :mad:, a nie biedny:diabloti:)

bo taka prawda, dziad jeden :mad:
dostaliśmy fioletową flexi, tzn Czuczko dostał i teraz idziemy na spacer- tylko ciekawe jak, jak on ani rusz na smyczy :lol: i mamy zdjęć narobić w ramach podziękowań, hehe, to bedzie wyzwanie :lol: