uncanny Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Co sądzicie o tych karmach? Moja suka chętnie je Athletic, qpki są ok. Macie jakieś doświadczenia związane z tymi karmami? Quote
Śnieżynka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 też jestem ciekawa waszych opinii :) o tej karmie ... Quote
dzasta Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Bardzo dobra karma ( karmiłam wersją athletic mojego staffika i wielu znajomych też karmi swoje staffiki tą wersją ). Bardzo fajna bo pierwsze wersja Athletic jest z jagnięciną, pięknie rzeźbią się po niej mięśnie i smakuje niejadkom i to bardzo. Znajomi karmiący tą wersją też są z niej zadowoleni i nawet mioty odchowują na wersji puppy large breed athletic. Co do wersji Robust nie mam żadnej praktyki ale myślę że również jest dobra. Quote
CASIA&ttb Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 karmiłam dorosłą suke pitbullke wersją L&R i porażka na całej lini,wielkie kupale,matowa wypadająca sierść i łupież... nie zamierzam testowac nastepnych wersji bo mojej suczy akurat ona nie służyła. Quote
Aten@ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 od ponad półtora roku starsza suka je Athletica. Jestem bardzo zadowolona, suka wciąż chętnie je, kupki w porządku, żadnych gazów, sierść świecąca i miękka. No i co dla mnie najważniejsze - granulki są sporawe, a Atena lubi sobie gryźć. Młoda od lutego wcina Proplana z jagnięciną, teraz ma Puppy Athletic (ze względu na wielkość granulek) i również jest ok, tak samo przyswaja jak Atena. Quote
Skiqqer Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Mój pies wcina tą karmę od urodzenia. Ma teraz rok i uważam że karma jest super. Quote
owca Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 mój "wcina" ją od 5dni. dziś dostał ostatnią porcję mieszaną (wcześniej na happy dogu - mi pasowało ale psu się znudziło i zaczął grymasić przy misce :roll: ) - smakuje mu. zastanawiałam się przy kupnie czy lepiej samą puppy large breed czy puppy large breed athletic. Mamy athletica ale podaję mu troszkę niższą dawkę, żeby mi w przypływie energii domu nie rozsadził ;) Quote
Martilka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Mój 6,5 miesięczny OND właśnie jest w połowie drugiego 15kg worka i... 1. smakuje mu bardziej niż RC, ale bez rewelacji 2. od początku podrapuje się tak ogólnie, a od dwóch tygodni wygryza sobie łapę - wygląda to trochę alergicznie :confused: Poza tym sierść śliczna i błyszcząca, koopki ok, sporadyczne bączuchy. W porównaniu do RC - super :roll: Quote
gryf80 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 hej.mam 4 m-cznego cao,mam go od kilku dni,karmię go prp planem robust puppy-czy uzupełnić jeszcze o preparaty wit-min.?poradzżcie.pozdrawiam Quote
Recommended Posts