Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam wam mojego małego terrorystke z którą się zeszłyśmy dzięki działowi adopcyjnemu dogomanii. :)

Zaraz po przyjexdzie do nas w styczniu :)

A to zdjęcia zuzanny z teraz :)

Punk zuzia

Padnieta zuzia ;)

Z dziadkiem :)

Mam nadzieję że zuzzana przypadnie wam do gustu :) . Dziadzius oczywiście tez :)

Posted

TRixie kamizelka odblaskowa dla psa.Zakłądam ją jej na spacery do lasu żeby lepiej murzynke było widac. Zastanawiam sie nad zakupem takiej dla starszego dziadka , ale on w sumie mniej szybki jak ona i łatwo go zauwazyc. Ale co prawda jak jesień sie zacznie to na wieczorne spacery by sie przydała tez taka L.

Kupiona w sklepie www.animalia.pl na zuzie niecałe 20 zł kosztowała o ile dobrze pamietam chyba.

Posted

[quote name='Justys95']Hej! :)

http://i31.photobucket.com/albums/c366/asds2000/P6290243.jpg
Jak z bajki! :loveu:

Justy95 Dzięki

To zdjęcie z naszego sadu. A więc Pani Hrabianka na Włościach powinno tytuł zapewno nosic . Postrama się wiecej jeszcze fotek na wsi naklikac :)

ALe w pierwszej kolejnosci musze porobic zdjec mojemu kochanemu wilczurowi Brunowi zdjec. Uzebienie mojego 14 letniego wilczura wzbudziło dzis zachwyt weterynarz naszej :) Podobno niespotykane zeby pies w tym wieku miał takie zdrowe , ostre i wszystkie własne zęby! Hihi

No nic...teraz czekam na skompletowanie moich nowych psich zakupów dla ferjany :)

Pensja przyszła to co tam :P

Posted

basia bonnie napisał(a):
:o :o :o rzeczywiście, wygląda jak siostra Bonnie! :) tylko Bonnie ma krótszy pyszczek i ogonka nie ma:) prześliczna hehe :) :loveu: :loveu: :loveu:

No własnie tylko ten ogonek mi kurczę nie pasuje....ale pole genowe podejrzewam ze dośc bliskie u nich obydwóch :)

Posted

Stefan_Batory napisał(a):
Szukam towarzystwa do zabaw na spacerze dla szczurków.. Może okolice Janek/Raszyna?

No, mniej więcej ;).
Moje w sumie też jest czarne, więc można by było sprawić jej taki kubraczek, ale do lasu w lato rzadko się zapuszczamy, więc taki zakup odłożę chyba na jesień. Z resztą i tak chciałam jej coś ortalionowego kupić, bo jak jest deszczowo, to ze spaceru przychodzi cała ubłocona.

Posted

A dziekujemy Talia za miłę przywitanie.

Malina , a nie myslaląs moze o zakupie derki dla swojej suni. Widziałam w sklepie internetowym derki WeatherBeeta albo MAsty. Mają własnie od MAsty modele żółte z odblaskowa taśmą . cena 89 zł i do dostania w Warszawie :)