Stefan_Batory Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Przedstawiam wam mojego małego terrorystke z którą się zeszłyśmy dzięki działowi adopcyjnemu dogomanii. :) Zaraz po przyjexdzie do nas w styczniu :) A to zdjęcia zuzanny z teraz :) Punk zuzia Padnieta zuzia ;) Z dziadkiem :) Mam nadzieję że zuzzana przypadnie wam do gustu :) . Dziadzius oczywiście tez :) Quote
Illusion Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Oba psiaki piękne :loveu:. Co to za żółty kubraczek ma Zuzia? Quote
Stefan_Batory Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 TRixie kamizelka odblaskowa dla psa.Zakłądam ją jej na spacery do lasu żeby lepiej murzynke było widac. Zastanawiam sie nad zakupem takiej dla starszego dziadka , ale on w sumie mniej szybki jak ona i łatwo go zauwazyc. Ale co prawda jak jesień sie zacznie to na wieczorne spacery by sie przydała tez taka L. Kupiona w sklepie www.animalia.pl na zuzie niecałe 20 zł kosztowała o ile dobrze pamietam chyba. Quote
Stefan_Batory Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Malina a skąd spod Warszawy dokłądnie jestes? Szukam towarzystwa do zabaw na spacerze dla szczurków.. Może okolice Janek/Raszyna? Quote
basia bonnie Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 :o :o :o rzeczywiście, wygląda jak siostra Bonnie! :) tylko Bonnie ma krótszy pyszczek i ogonka nie ma:) prześliczna hehe :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bewarka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Hej! :) http://i31.photobucket.com/albums/c366/asds2000/P6290243.jpg Jak z bajki! :loveu: Quote
Stefan_Batory Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Justys95']Hej! :) http://i31.photobucket.com/albums/c366/asds2000/P6290243.jpg Jak z bajki! :loveu: Justy95 Dzięki To zdjęcie z naszego sadu. A więc Pani Hrabianka na Włościach powinno tytuł zapewno nosic . Postrama się wiecej jeszcze fotek na wsi naklikac :) ALe w pierwszej kolejnosci musze porobic zdjec mojemu kochanemu wilczurowi Brunowi zdjec. Uzebienie mojego 14 letniego wilczura wzbudziło dzis zachwyt weterynarz naszej :) Podobno niespotykane zeby pies w tym wieku miał takie zdrowe , ostre i wszystkie własne zęby! Hihi No nic...teraz czekam na skompletowanie moich nowych psich zakupów dla ferjany :) Pensja przyszła to co tam :P Quote
Stefan_Batory Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 basia bonnie napisał(a)::o :o :o rzeczywiście, wygląda jak siostra Bonnie! :) tylko Bonnie ma krótszy pyszczek i ogonka nie ma:) prześliczna hehe :) :loveu: :loveu: :loveu: No własnie tylko ten ogonek mi kurczę nie pasuje....ale pole genowe podejrzewam ze dośc bliskie u nich obydwóch :) Quote
Illusion Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Stefan_Batory napisał(a):Szukam towarzystwa do zabaw na spacerze dla szczurków.. Może okolice Janek/Raszyna? No, mniej więcej ;). Moje w sumie też jest czarne, więc można by było sprawić jej taki kubraczek, ale do lasu w lato rzadko się zapuszczamy, więc taki zakup odłożę chyba na jesień. Z resztą i tak chciałam jej coś ortalionowego kupić, bo jak jest deszczowo, to ze spaceru przychodzi cała ubłocona. Quote
Cambel&Megi Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Cudne psiaki :loveu: Tak na przyszłość - 5 zdjęć na post... :lol: Quote
Talia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Witamy kolejne kundelki:multi: Śliczne:loveu: Quote
Stefan_Batory Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 A dziekujemy Talia za miłę przywitanie. Malina , a nie myslaląs moze o zakupie derki dla swojej suni. Widziałam w sklepie internetowym derki WeatherBeeta albo MAsty. Mają własnie od MAsty modele żółte z odblaskowa taśmą . cena 89 zł i do dostania w Warszawie :) Quote
Stefan_Batory Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Zdjęcia z dzisiaj skoro tak nasz plener sie podoba Zuzia I jedno extra: Rekin lubi pływac < bg music " Szczęki " > Quote
Stefan_Batory Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 I prezentuje 3 foteczki naszego dziadka. Juz prawie 15 lat na koncie ;) i ciągle całą wieś straszymy ;) Mam nadzieję że Bruno też wam się spodoba :) Quote
Recommended Posts