husky_strzegom Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Witajcie! Mam pewien pomysł, ale nie wiem czy wam się spodoba i czy czasem już nie był wałkowany kiedyś. Chodzi mi o to by pisać wcześniej przed końcem terminu zgłoszeń kto jedzie na daną wystawę np. jak Chorzów jest 14 września, a termin do 25 sierpnia to z 2 tyg wcześniej założyć temat i wpisywać się kto jedzie na tę wystawę. Co wy na ten pomysł? Mi się wydaje, że by to ułatwiło spore. Można by się było z kimś dogadać, zę sie jedzie razem, itp. Quote
Cyraneczka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Wydaje mi się, że często piszemy, kto będzie na jakiejś wystawie, przed końcem terminu. Na przykład Toruń, czy Nowy Targ :-). Quote
husky_strzegom Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Cyraneczka napisał(a):Wydaje mi się, że często piszemy, kto będzie na jakiejś wystawie, przed końcem terminu. Na przykład Toruń, czy Nowy Targ :-). Nie no dobrze, z koro tak jest. Ale Fajnie by było jak by zdążać się jeszcze pozapisywać. Ja dziś zakładam 4 wystawy wrześniowe. Quote
Recommended Posts