Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Renata5 napisał(a):
A jak deszcz zmoczy dziadunia to kubraczek będzie na nim wysychał,a to długi proces i niekoniecznie dobry na stawy i moze się szybko przeziębić.Materiał niby nieprzemakalny,ale to dobre dla psiaków,nad którymi ktoś ma kontrolę.Chyba,że na psinę ktoś zerka od czasu do czasu?

Tak jest taka osoba.Ja chce aby ten kubraczek choc na noc był zakładany bo wtedy tak zimno.

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Tak jest taka osoba.Ja chce aby ten kubraczek choc na noc był zakładany bo wtedy tak zimno.

Jak ktoś ma "oko"na Dziadunia,to niech nosi i w dzień.Bo to nie tylko noce zimne,ale dni też:-(.No ale z kubraczkiem zima mu nie straszna:multi:

Posted

faktycznie świetny pomysł z tym kubraczkiem :cool2:

Kasia tu znalazłam tą samą karmę, którą chcesz Dziadkowi kupić tylko trochę tańszą, no ale nie wiem czy z kosztami przesyłki nie wyjdzie na to samo :roll:

http://www.i-pies.pl/go/_info/?id=398&partner_id=59595959&code=b8fe21dc89887ca2cfeee1f5b320c4ab

http://www.kacikpupila.pl/sklep/arion-premium-senior-15kg-p-1695.html

i wygłaskaj proszę w sobotę Dziadunia ode mnie :loveu:

Posted

Rany co za bidak :placz: On musi znaleźć jak najszybciej ds lub dt. Dajcie aktualny opis i kontakt to porobię mu ogłoszenia. Jaki on jest do innych psów? Gdzie dokładnie przebywa?

Posted

peate napisał(a):
faktycznie świetny pomysł z tym kubraczkiem :cool2:

Kasia tu znalazłam tą samą karmę, którą chcesz Dziadkowi kupić tylko trochę tańszą, no ale nie wiem czy z kosztami przesyłki nie wyjdzie na to samo :roll:

http://www.i-pies.pl/go/_info/?id=398&partner_id=59595959&code=b8fe21dc89887ca2cfeee1f5b320c4ab

http://www.kacikpupila.pl/sklep/arion-premium-senior-15kg-p-1695.html

i wygłaskaj proszę w sobotę Dziadunia ode mnie :loveu:

koszty przesylki w pierwszym przypadku

Waga do - w kg
UPS – przesyłka za pobraniem
UPS - przesyłka zwykła (płatność przelewem przed wysłaniem)
Poczta Polska - przesyłka za pobraniem
Poczta Polska - przesyłka zwykła ekonomiczna

15 kg
UPS -35,72
UPS - 29,72
P.P-25,00
P.P-19,00

Posted

peate napisał(a):
rozumiem, że jednak wychodzi drożej :roll:

jezeli wyslemy poczta koszt karmy z przesyłka to 3 zł taniej.
Wiemy jak poczta idzie wiec mozna czekac i miesiac. Kurier o wiele droższy wiec sie nie opłaca bo wiecej zaplace niz u siebie.

Posted

dziadek nie miał nic przeciwko jak był ubierany w kubrak. Tylko sie tak dziwnie patrzył jakby mówił " co wy chcecie ze mnie zrobic wszystkie kundle beda sie śmiały.
Smiały sie jednak nie długo bo sie okazało ze dziadek to kawał byka i tyci brakuje w zapieciu w klatce. Do chodzenia ok ale jak sie połozył to sie rozpieło i tyle chodzenie w kubraczku. Teraz nusimy dołaczyc jakieś troczki aby poszerzyc zampicie.

co ona tam taszczy fioletowego:-o

w coona nas ubrał ale wstyd

Posted

kasiaprodex napisał(a):
ewaK i Renata5

bardzo dzieki za deklaracje ale aby umiescic Dziadka w hotelu to przypuszczam ze musimy miec przynajmniej zadeklarowana kwote finansowa w wysokosci ok 500 zl.
a niestety nie moge takiego ciezaru finansowego wziasc na siebie bo jeszcze bede miala od poniedzialku sunie pod opieka w kiepskim stanie fizycznym i psychicznym.:placz:

Mze ktos sie zlituje i chociaz na jakis tymczas za niewielka opłata.

Czy osoby ktore deklarowały wpłaty na dziadka na hotel czy moga wspomóc zakup preperatów w formie tabletek na te łapki.?
A moze na jakąs super bude ogrzewana aby Dziadek mmógł przed mrozem schowac bo te schody to:shake:raczej ciepla nie dadza.
musimy myslec o zimie bo Dziadek nie przezyje zimna poprostu padna mu łapy.On musi miec ciepło.Wystarczy chociaz stodoła .

Posted

Kasiu,NIE!!!!!!!!!!!!!!!!:placz:.Co się stało???Pisałaś,że może mieć tylko 2 tyg życia,ale miałam nadzieję,że to nie prawda:placz:!!!!!!!!!!Dodaj do tytułu- za TM.Dziadeczku
[*]

Posted

po prostu nie wiem co napisać .. :sadCyber: :placz:
strasznie jest mi przykro, że nie doczekał się na kochający domek :-(

Dziaduniu :candle:
bądź już zawsze szczęśliwy i niech niczego, już nigdy Ci nie zabraknie :angel: