Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieknie dziekuje za Piekne banerki.
a teraz troche wieści o Dziadku.

Pierwszy raz uslyszałam jak Dziadek szczeka. Karma bardzo przypadła mu do gustu i nie dopuszcza do miski innych psów. Widac ze mu pomaga sierśc zrobiła sie ładniejsza i jakby taki weselszy. On na chłodnie dni musi przebywac w jakims pomieszczeniu. Domku gdzie jestes:placz::placz::placz:

Posted

ja tez mówie dobrej nocy i szukajmu domeczki dla Dziadka.

za kilk dni bedzie trzeba kupic nastepna partje karmy dla staruszka. oczywiscie witaminki tez by sie przydały .ktora Ciotka wspomoze biednego dziadka:placz:

Posted

może jednak załatwić psiakowi hotelik zawsze to lepsze niż ulica,jakoś wspolnymi siłami będziemy mu pomagać mnie osobiście jest ciężko bo parę innych psiakow wspomagam ale zobowiązuje się mu pomagać finansowo

Posted

sati napisał(a):
Przelałam dzis na dziadka 40zl chociaż tyle pomoge:-(

dziekuje bardzo.
Musze jutro zamowic karme bo juz sie kończy. Dziadek je ja chetnie i widac ze mu pomaga. chce jeszcze kupic jakies tableteczki na stawy wiec to dodatkowy wydatek. dlatego dzieki za kazda wplate.

oto Dziadkowa karma ktora strasznie psiak broni przed innymi chetnymi.

http://www.sklep.kar-ma.pl/product_info.php?cPath=21_92&products_id=1753

Posted

A jak deszcz zmoczy dziadunia to kubraczek będzie na nim wysychał,a to długi proces i niekoniecznie dobry na stawy i moze się szybko przeziębić.Materiał niby nieprzemakalny,ale to dobre dla psiaków,nad którymi ktoś ma kontrolę.Chyba,że na psinę ktoś zerka od czasu do czasu?

Posted

ewaK i Renata5

bardzo dzieki za deklaracje ale aby umiescic Dziadka w hotelu to przypuszczam ze musimy miec przynajmniej zadeklarowana kwote finansowa w wysokosci ok 500 zl.
a niestety nie moge takiego ciezaru finansowego wziasc na siebie bo jeszcze bede miala od poniedzialku sunie pod opieka w kiepskim stanie fizycznym i psychicznym.:placz:

Mze ktos sie zlituje i chociaz na jakis tymczas za niewielka opłata.