peate Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Dziadunio w górę! Pilnie potrzebny tymczas! Quote
kasiaprodex Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Pieknie dziekuje za Piekne banerki. a teraz troche wieści o Dziadku. Pierwszy raz uslyszałam jak Dziadek szczeka. Karma bardzo przypadła mu do gustu i nie dopuszcza do miski innych psów. Widac ze mu pomaga sierśc zrobiła sie ładniejsza i jakby taki weselszy. On na chłodnie dni musi przebywac w jakims pomieszczeniu. Domku gdzie jestes:placz::placz::placz: Quote
peate Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 domku! domku! domku! domku! pospiesz się troszkę! Quote
peate Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kasia, banerek Dziadunia gdzieś Ci z podpisu zniknął ;) Quote
peate Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 no to jeszcze raz podniosę staruszka na dobranoc! może jutro będzie lepszy dzień dla Dziadunia :kciuki: Quote
kasiaprodex Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 ja tez mówie dobrej nocy i szukajmu domeczki dla Dziadka. za kilk dni bedzie trzeba kupic nastepna partje karmy dla staruszka. oczywiscie witaminki tez by sie przydały .ktora Ciotka wspomoze biednego dziadka:placz: Quote
kasiaprodex Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 sati napisał(a):Ja :) Prosze na pw nr konta juz wysłałam;) Quote
Lionees Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jak tam Dziadunio?Noce takie zimne:-( Quote
peate Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 do góry! wszelka pomoc pilnie potrzebna! Quote
peate Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 na pierwszą! ciepły kącik pilnie potrzebny! Quote
peate Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dziaduniu trzymaj się cieplutko, chociaż na polu tak zimno :-( Quote
kasiaprodex Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 w sobote jade do Dziadka na przymiarke kubraczka.Mam nadzieje ze bedzie pasował. Quote
ewaK Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 może jednak załatwić psiakowi hotelik zawsze to lepsze niż ulica,jakoś wspolnymi siłami będziemy mu pomagać mnie osobiście jest ciężko bo parę innych psiakow wspomagam ale zobowiązuje się mu pomagać finansowo Quote
sati Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Przelałam dzis na dziadka 40zl chociaż tyle pomoge:-( Quote
Lionees Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 kasiaprodex napisał(a):w sobote jade do Dziadka na przymiarke kubraczka.Mam nadzieje ze bedzie pasował. Co za kubraczek? Quote
kasiaprodex Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 sati napisał(a):Przelałam dzis na dziadka 40zl chociaż tyle pomoge:-( dziekuje bardzo. Musze jutro zamowic karme bo juz sie kończy. Dziadek je ja chetnie i widac ze mu pomaga. chce jeszcze kupic jakies tableteczki na stawy wiec to dodatkowy wydatek. dlatego dzieki za kazda wplate. oto Dziadkowa karma ktora strasznie psiak broni przed innymi chetnymi. http://www.sklep.kar-ma.pl/product_info.php?cPath=21_92&products_id=1753 Quote
kasiaprodex Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Renata5 napisał(a):Co za kubraczek? taki jak chodza łysawe psy w zime aby nie zmarzły:evil_lol:. Od spodu ma polarek a na gorze taki nieprzemakalny materiał. To nie ten kubraczek ale ten styl. http://www.allegro.pl/item417251952_plaszcz_ubranie_dla_psa_cayenne.html Quote
Lionees Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 A jak deszcz zmoczy dziadunia to kubraczek będzie na nim wysychał,a to długi proces i niekoniecznie dobry na stawy i moze się szybko przeziębić.Materiał niby nieprzemakalny,ale to dobre dla psiaków,nad którymi ktoś ma kontrolę.Chyba,że na psinę ktoś zerka od czasu do czasu? Quote
kasiaprodex Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 ewaK i Renata5 bardzo dzieki za deklaracje ale aby umiescic Dziadka w hotelu to przypuszczam ze musimy miec przynajmniej zadeklarowana kwote finansowa w wysokosci ok 500 zl. a niestety nie moge takiego ciezaru finansowego wziasc na siebie bo jeszcze bede miala od poniedzialku sunie pod opieka w kiepskim stanie fizycznym i psychicznym.:placz: Mze ktos sie zlituje i chociaz na jakis tymczas za niewielka opłata. Quote
Recommended Posts