Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziasiaj QUEEN(córeczka Veni i Loni) ze swoja drogą mamką Irą zadebiutowała na Bialorusi w mieście Grodno na wystawie krajowej i w ulewę wywalczyła z mamuską w klasie pośredniej CAC,BOS,BOB,BOG,BIS4:loveu::loveu::loveu: i tym samym rozpoczeła dorosły czempiont Bialorusi;)

• 3 weeks later...
Posted

Ale śliczne psiaczki !! :D Zazdroszczę.Shi-tzu są prześliczne,przesłodkie i wogóle ;P uwielbiam psiaczki z długą sierścią,chociaż mam pieska krótkowłosego i też bardzo Ją kocham ;) Zapraszam do mojej niuni Majci :D Buziaczki dla piesków ;*

• 2 weeks later...
Posted

26.07.2009 w Białorusi m.Molodecno Queen ze swoja ''drugoj mamuska" prezentowala się na 3 wystawach;) i ponownie pogoda splatała figla-deszcz
i o to wyniki:loveu:
Wystawa Krajowa Klub MKS
САС ВОВ BOG-3
Specjialistyczna wystawa
JCAC,JBOB,JBIS, BOB, BIS-2
Krajowa Wystawa ''Soswezdie Psów''
САС ВОВ BOG-2

• 2 weeks later...
Posted

Cavy dziękuję!

15 sierpnia Queen z ''mamuśką'' wzieła udział w Krajowej wystawie sędzia A. Kislakow, Lida Białoruś -CAC,BOS,BOB,BOG,BIS2:loveu:
na SPECJIALISTECZNEJ kOMPANIONÓW I TOJÓW,SĘDZIA ROMANOWSKAJA T. -JCAC,BOB JUNIOR,BOS,BOB,BIS JUNIOR,BIS2:loveu: I W TYM DNIU UKONCZYLA
-MŁODZIEŻOWY CZEMPIONAT BIAŁORUSI
-CZEMPIONAT BIALORUSI
-MŁODZIEŻOWY CZEMPIONAT RASY:loveu::loveu::loveu:

Posted

Bettylion, Siamensis dziękuje !
16.08.09 Queen ponownie wzieła udzial w 2 Regionalnych wystawach w mieście Minsk i z młodym handlerem otrzymała 2xCAC,2xBOS,2xBOB!

Posted

Narazie nie mam fotek ale wkrótce będą :cool3:
Ale mam kolejna wiadomość od Iry :loveu::loveu::loveu:
22.08 Krajowa wystawa klubu ''Alba Ross''m.Minsk sędzia Nemanja Jovanovic Chorwacja Qini z Irą cac,bos,bob,bog,bis5 ;)
23.08 Krajowa wystawa kompanionów i tojów m.Soligorsk sędzia p.Kryżanowskaja Ukraina Qini kolejny raz cac,bos,bob,bis2 :cool3:
23.08 Krajowa wystawa m.Soligorsk sędzia p.Smolnikowa Bialoruś cac,bos.bob,bog:loveu::loveu::loveu:

Posted

Wywiad z sędzim z Chorwacji z 22.08 http://www.pets.by/news.php?id=257&page_id=4
Wypowiedział się o biało-czarnym shih tzu co wygralo u niego grupe;) czyli o mojej Queen:loveu:
To jest dedykacja dla ''znawców" naszej pięknej rasy, jednocześnie bawiących się w Opolu jako paparazzi.
Dziękuje moim autorytetom,przyjaciołom i znajomym za zgodne z sędzim opinie o mojej suce.

Posted

Gratulacje :multi::multi:jesteś Lonka dumna ze swojej pociechy prawda :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool: super.
Ja uwielbiam czarno-białe shih mam jedną 8 miesięczną ale nie chce mi po ringu chodzić ;( i juz nie wiem jak ją tego uczyć niczym nie da się przekupic jest z charakterkiem ale kochana :):loveu::bigcool:

Posted

Bettylion dziękuje! Oczewiście że jestem dumna razem z Irą z naszego dziecka.

Kolejna wystawa CACIB m. Mińsk Queen stala na ringu z sukami z bardzo znanych hodowli z Rosji i Białorusi,w mocnej konkurencji wygrała swoją klasę otrzymując CAC i RECACIB,ustapiwszy starszej pięknej czempionce z hodowli Lourens!