ewa.c Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Witam Wszyscy się chwalą to i ja się pochwalę :lol: Byliśmy na wystawie w Będzinie, grzało niemiłosiernie, ale opłacało się:multi: myślałam,że Xeri usmaży się z nami na tym słońcu, ale wytrwaliśmy w jednym kawałku :evil_lol: Afgany sędziowała p. Ewa Bukład, a grupę: Krystyna Opara Wyniki afganów: Psy Kl. młodzieży CALAMUS UMAREX RED HAWK - V1, Zw. Młodzieży, BOB Junior Kl. pośrednia Moving AIN'T NOBODY BETTER- V1, CWC kl. Otwarta XERXES Esh-Shah-Ir - V1, CWC, NPwR, Zw. Rasy, BOG-II Suki: Kl. Otrwarta CATALINA SANTA z Nietiuckych pastwin - V1, CWC, NSwR A teraz fotki: -biegamy sobie -porównanie o rasę Grupa X Co do organizacji wystawy, nie mam nic do zarzucenia, duże ringi, co jest plusem na wystawach krajowych, ładne puchary, czasowo też wszystko ok. Quote
ewa.c Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Cześć Iwona :lol: Dzięki.U nas na wystawie nie było samych afganów w jednakowym kolorze, wiec można było nas rozróżnić..hihihi Quote
M.M. Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 I my przyłączamy się do gratulacji i życzymy Xerusiowi kolejnych sukcesów wystawowych:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts