Becik_s Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Mam takie pytanie: w kalendarzu zawodów na dog-sport podane jest, iż w Łodzi zawody odbędą się 21-22 września 2008. To niedziela i poniedziałek. Czy to możliwe? Czy może ktoś ma informację, czy ten termin jest aktualny czy przypadkiem nie jest to pomyłka i powinno być 20-21 września (tak zresztą jest na http://www.zkwp-szkolenie.pl/), a jeśli tak to czy zawody klasy "1" odbędą się w sobotę czy niedzielę. Będę wdzięczna za szybką odpowiedź. Musimy szybciutko ustawić sprawy zawodowe i stąd kłopoty z terminami. Pozdrawiam Beata Świsłocka Quote
Ewelina & Hera Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Podnoszę... :) również zamierzam pojechać na te zawody, a nie wiem jak jest... Quote
luleczka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 informacje były podane na podstawie kalendarza GKS, ale sprawdzałam i poprawiono na 20-21. Quote
frruzia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 łapeczek, a Ty będziesz jechać z Poznania? to może też w końcu się zdecyduję, z kimś zawsze raźniej, sama jakoś nie mogę się zmobilizować żeby pojechać gdzieś na zawody :oops: Quote
łapeczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 frruzia napisał(a):łapeczek, a Ty będziesz jechać z Poznania? to może też w końcu się zdecyduję, z kimś zawsze raźniej, sama jakoś nie mogę się zmobilizować żeby pojechać gdzieś na zawody :oops: no jechalabym z poznania ale jeszcze nie wiem do konca;[ Quote
bonowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 W kalendarzu imprez na stronie Związku napisane jest że w Łodzi zawody tylko klasa 0.Czyżby coś się zmieniło? Quote
Leon Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Czy zawody w Łodzi są dwudniowe, a jeśli tak, to jaki jest ich harmonogram???? Czy może to ktoś potwierdzić? Quote
Ewelina & Hera Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 A mogę być tylko w jeden dzień..? :) Quote
Ashley Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Z tego co wiem, zawody mają być jednodniowe - tylko w sobotę. I wszystkie klasy, łącznie z trójką. Quote
Toller Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ashley napisał(a):Z tego co wiem, zawody mają być jednodniowe - tylko w sobotę. I wszystkie klasy, łącznie z trójką. O! Ja myślałam że w niedzielę, i specjalnie dlatego na sb zgłosiłam na jedną wystawę, zamiast zgłosić na ndz :angryy: i wtedy być w sb. Tak to jest jak terminy nie są sensownie wyznaczone - jak cokolwiek można zaplanować? :angryy::angryy: Quote
ewka i haker Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 hymm fajnie byloby sie wybrac ania a ty jedziesz?? Quote
bonowa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A do kiedy są zgłoszenia? Gdzie wysyłać? Gdzie wpłacać? Może jakiś link?:lol: Quote
Ashley Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Link tutaj ale UWAGA - nie klikamy w dział szkolenia, tylko w strzałki przy informacji o zawodach obedience 20.09.( są w dolnej części strony ). Opłata 40 zł, zgłoszenia do 17-ego. Quote
Recommended Posts