Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam takie pytanie:

w kalendarzu zawodów na dog-sport podane jest, iż w Łodzi zawody odbędą się 21-22 września 2008. To niedziela i poniedziałek. Czy to możliwe?

Czy może ktoś ma informację, czy ten termin jest aktualny czy przypadkiem nie jest to pomyłka i powinno być 20-21 września (tak zresztą jest na http://www.zkwp-szkolenie.pl/), a jeśli tak to czy zawody klasy "1" odbędą się w sobotę czy niedzielę.

Będę wdzięczna za szybką odpowiedź. Musimy szybciutko ustawić sprawy zawodowe i stąd kłopoty z terminami.

Pozdrawiam
Beata Świsłocka

• 2 weeks later...
Posted

łapeczek, a Ty będziesz jechać z Poznania? to może też w końcu się zdecyduję, z kimś zawsze raźniej, sama jakoś nie mogę się zmobilizować żeby pojechać gdzieś na zawody :oops:

Posted

frruzia napisał(a):
łapeczek, a Ty będziesz jechać z Poznania? to może też w końcu się zdecyduję, z kimś zawsze raźniej, sama jakoś nie mogę się zmobilizować żeby pojechać gdzieś na zawody :oops:

no jechalabym z poznania ale jeszcze nie wiem do konca;[

• 2 weeks later...
Posted

Ashley napisał(a):
Z tego co wiem, zawody mają być jednodniowe - tylko w sobotę. I wszystkie klasy, łącznie z trójką.

O!
Ja myślałam że w niedzielę, i specjalnie dlatego na sb zgłosiłam na jedną wystawę, zamiast zgłosić na ndz :angryy: i wtedy być w sb. Tak to jest jak terminy nie są sensownie wyznaczone - jak cokolwiek można zaplanować? :angryy::angryy:

Posted

Link tutaj ale UWAGA - nie klikamy w dział szkolenia, tylko w strzałki przy informacji o zawodach obedience 20.09.( są w dolnej części strony ).
Opłata 40 zł, zgłoszenia do 17-ego.