ania_wawa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 To teraz zobrazujemy czemu Taro musi mieć się na baczności Psi balet W rolach głównych dwaj baletmistrzowie Taro i Daichi Quote
ania_wawa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Zajęcia indywidualne Dajutowi odbiła palma :) Taro też na całkiem normalnego to nie wygląda :) Szarżujący byk Quote
cropka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 :lol: super zdjęcia, od razu widac, że psubraty :evil_lol: Quote
wani Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 i gdzie te kaczki w pyskach? :cool3::evil_lol: Quote
ania_wawa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Odfrunęły skubane :) jak tylko Dajuś zbliżył się za bardzo. Poza tym dalej było głęboko a Dajuś nie jest za dobym pływakiem bo rusza tylko przednimi nogami a tylne dryfują :). Quote
Iwona&Wiki Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 No to mieli chłopcy super zabawę. I nie tylko oni:) Fajnie:) Wspaniałe sa te Wasze wodołazy;) i wodopływy:lol: Zazdroszczę, bo moja Niunia zdecydowanie nie jest amatorką kąpieli:p Tak zastanawiam się, jak to jest u nich z kałużami? Też włażą? Czy te to już omijają szerokim łukiem?:roll: PS. Aniu, Masumi znalazł dom w Wawie już 10 dni temu. Ale nic więcej nie wiemy. Wiesz już? Quote
ania_wawa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Iwonka przeczytałam o Masumim dopiero przedwczoraj ale kiedy tylko zobaczyłam na Twoim banerku że znalazł dom to aż się popłakałam :oops:. Naprawdę bardzo często o nim myślałam i życzyłam mu tego własnego domu z całych sił. Co do Twojego pytania o kałuże. Quote
Iwona&Wiki Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 :D:D:D ależ prosiaczek!:loveu: Rozumiem, że żadnej nie przepuści:D No to szczęście, ze kitki tak ładnie się osypują:D Ciekawe od czego to zależy, że jedne lubią wodę, a inne nie:roll: A co do Masumiego, to chyba większość ryczała ze szczęścia. Quote
ania_wawa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Iwonka, kałuże są niebezpieczne tylko w upały. Teraz omija je tak żeby sobie przypadkiem łapek nie zamoczyć. Powiedzcie mi kochani czy wasze kity też lnieją?? Bo Dajuś po postu oszaał z tymi kudłami. Mam na dywanie drugi dywan z jego sierści :mad:. Tu Anetka oskubuje Dajutka z kłaczków Quote
wani Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 My powinnismy odkurzac codziennie, zeby bylo czysto :roll: Niestety ani mi ani Markowi sie nie chce, wiec przedzieramy sie przez kleby siersci Emiko - moznaby sie w chowanego bawic :evil_lol: Quote
Iwona&Wiki Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No i prawidłowo:) Czego się moczyć, jak ziąb:evil_lol: Moja Niunia omija je na paluszkach, czy +30 czy 0 :roll: Z Wiki teraz też lezie:p Quote
ania_wawa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ale mnie wzięło ostatnio na fotografowanie i wklejanie :) Klimaty spacerkowe. W rolach głównych Togo i Daichi. Quote
ania_wawa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Togo to jedyny pies (samiec) z którym Dajut tak ładnie się bawi Quote
ania_wawa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Choć czasem to trochę szorstka przyjaźń :) I to by było na tyle :) Quote
cropka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Jak Daichi wyprzystojniał :loveu: Śliczna mordka http://img185.imageshack.us/img185/3592/img1357fk0.jpg Quote
Iwona&Wiki Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A widzisz, Aniu, można przywyknąć:) Ja też, dopóki nie miałam Niuni, nie fociłam prawie w ogóle:shake: Super ujęcia. I jaki ślimaczek http://img185.imageshack.us/img185/3594/img1322ag1.jpg Ale Twój Dajut jest czyściutki po tych zabijaniach. Moja to zawsze była "obślimaczona" Quote
Skiqqer Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 A tu jest około 3 minutowa prezentacja (z podkładem muzycznym) zrobiona z powyższych fotek: ProShow Web Show Prawdopodobnie pojawi się komunikat o konieczności instalacji dodatkowych komponentów. Trwa to krótko i wszystko jest bezpieczne. Quote
Izis Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Zdjęcie dziadka Daiszka z dzisiaj. Czyli dziadka m.in. braci D i Wikiszona. Quote
ania_wawa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Izis, Daichi jest sliczny. Nigdy bym nie powiedziała że jest już staruszkiem. Cieszę się że się dobrze czuje i jest w takiej super formie :multi: Quote
Druchna Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Daichi (senior) rzeczywiście wygląda na nastolatka :). Mam nadzieję, że to dziedziczne. A przeglądając stare fotki, żeby coś znaleźć do kalendarza znlazłam trochę zimowych klimatów: Jedyny plus zimy to to że kitom będzie fajnie :multi: Quote
Agappe Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 oj tak.. mogłaby w tym roku prawdziwa zima nawiedzić warszawe:cool3: Quote
Taishi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no dzięki Daria...to ja się będę toczyć po śniegu...;) Super zdjęcia! Quote
Druchna Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 No właśnie Marta - może byś wstawiła Wasze zdjęcie na forum - Twoje i maluszka :) Quote
Druchna Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 W czasie kiedy Taro miał sie jak pączek w maśle u nadopiekuńczych teściów (i wcale nie tęsknił) my moczyliśmy nasze tyłki w Egiptowie :loveu: To samo tylko tydzień później robiła Ania :diabloti: Quote
Recommended Posts