Druchna Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Zapraszamy do oglądania fotek braciszków: Akita u Izis Daichi Akita u Izis Daitaro Quote
Druchna Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Ja mam na to wsiąść? Przytul mnie, a gdybym nie wrócił zapisuję Ci moją miskę i tego obślinionego misia Jak to "rzuć cumę"? Wsiadać? Nie wsiadać? Dzwoń po pomoc Quote
Druchna Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 No całkiem przyjemnie... Pomogę Ci balastować Pomóc Ci w czymś? No to Ci pomogę... Quote
wani Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Galeria braci "D" no no ;) Bede odwiedzac regularnie ... Quote
ania_wawa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Aneta super fotki...Jednak na delphi jest trochę więcej miejsca w kokpicie niż na Hukersie. Tam to by się zmieścili spokojnie dwaj braciszkowie :). Quote
ania_wawa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 wani napisał(a):Galeria braci "D" no no ;) Bede odwiedzac regularnie ... Witaj Ewelina :)). W takim razie będziemy się starać wklejać jak najfajniejsze fotki żebyś była naszym stałym gościem. Czekamy na galerię Emiśki:loveu:, w końcu masz fotografa w domu więc zdjęc pewnie macie od zatrzęsienia:cool3: Quote
ania_wawa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Hmmm może zacznę od wklejenia zdjęć z jednego z pierwszych spotkań braciszków. Dajuś strasznie Tara na początku molestował, starał się go sobie podporządkować i na szczęście ustalony na początku porządek utrzymuje się do dziś ( nie bez znaczenia jest ugodowość Tara :loveu: ) dzięki czemu bracia D mogą się często i bezkonfliktowo spotykać :multi::multi::multi: Podskakiwanie i "przypadkowe" potrącanie Tara to była norma Co zostało do dziś?? To że Taro jako szybszy przeważnie przewodzi na spacerach i wszędzie jest pierwszy a Dajut po nim papuguje :) Echhh kochane chłopaki są i tyle:loveu::loveu:. Quote
wani Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ania_wawa napisał(a):Witaj Ewelina :)). W takim razie będziemy się starać wklejać jak najfajniejsze fotki żebyś była naszym stałym gościem. Czekamy na galerię Emiśki:loveu:, w końcu masz fotografa w domu więc zdjęc pewnie macie od zatrzęsienia:cool3: Bede stalym gosciem to na pewno! A galeria Emiski... hmm wiesz jak to jest "najciemniej jest pod latarnia" - to tak apropos fotografa w domu ;) Ale dodam na obrone mojego kochanego Marusia, ze jak juz zrobi zdjecia Ksiezniczce E. to sa naprawde cudne! Quote
Agappe Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 super zdjecia z zagli!!!! niestety nie wszystkie mi sie otwieraja ;( Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 żeglujące akity :lol: SUPER! :loveu: Quote
ania_wawa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Dario, Kasiu i Łukaszu dziękujemy za odwiedziny na naszej galerii :loveu:. Ten weekend też żeglarski i mam nadzieję że w poniedziałek będzie duuużo nowych zdjęć. Niestety bracia D znów będą uprawiać żeglarstwo oddzielnie bo my na Zegrzu a Taro zwiedza kolejne mazurskie miasto-Ryn. Nie mogę się doczekać kiedy pożeglujemy razem. Quote
ania_wawa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Fajnie byłoby gdyby dwie kitki wpatrywały się w horyzont Quote
Skibka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ale słodycz! :loveu::loveu: Jesteśmy tu pierwszy raz i bardzo nam się spodobało.:lol: Czekamy na nowe fotki i zapraszamy czasami do nas! ;) Pozdrawiamy! Quote
INU Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Balaska napisał(a):Foty cud, miód i orzeszki :p Ooo, Balaska, wróciłaś! :eviltong: A foty rzeczywiście śliczne! :cool3: Quote
Agappe Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 a gdzież to braciszkowie znowu gdzies wsiąkli? :roll: znowu sie wakacjują? Quote
Agappe Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 miesiac minal a tu caly czas cisza:shake: dziewczyny!!! gdzie jestescie??????:roll: Quote
wani Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 musialam sie przez pajeczyny przedzierac, zeby sie tu dostac :mad: Quote
Druchna Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Jesteśmy - ale bez zdjęć. Nie mamy się czym pochwalić. Quote
ania_wawa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 hmmm trochę mi wstyd że nic nie wklejam i obiecuję że postaram się nadrobic zaległości:). Jutro biorę aparat na spacerek i mam nadziję jakaś ładna "sztuka" mi wyjdzie :) Quote
ania_wawa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Dobra, idę za ciosem i wklejam bo później znów bedzie tysiąc ważniejszych rzeczy do zrobienia. Olewam chronologię i wklejam to co mam już na imageshacku :). Częśc już była na GA ale skoro ją już zamknięto to tak jakby to się nie liczy :eviltong: dwugłowa akita Z archiwum Oli -Dajuś z tatusiem I z mamusią Hmm na dajuta działa tu chyba jakieś duuuże przeciążenie :) Quote
ania_wawa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Teraz weekend żeglarski nad Zegrzem. Dajut to prawdziwy wilk morski...zresztą niech zdjęcia obronia się same :) Quote
ania_wawa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Wilk, wilczyca i wilczątko morskie:evil_lol: I kolejny portrecik (pozazdościłam Wikiszonowi :loveu:) Piękny i bestia?? :diabloti: Quote
Recommended Posts