anetek100 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 hopsamy i Elficzka witamy!!!!!!!!!!!!! Quote
TYGRYS-ica. Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Witaj Martulinek ;) super ze Elfik nie miał juz takiego drugiego ataku tylko szkoda ze i tak nie jest za dobrze :roll: Quote
Martulinek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Do przytuliska nie można podjechać w każdej wolnej chwili, trzeba umawiac się z Paniami, bo to prywatne przytulisko i wszystko na ich głowie, poza tym mają rodziny, więc potrzebują też czasu dla siebie, a bez nich wejść się nie da, tyle psów wita przy furtce, trzeba się sprytnie wśliznąć, żeby żaden się nie wymknął, więc ta niedziela mi odpadła na odwiedziny u Elfika... Miałam trochę czasu, ale jest jeszcze Lucek, on cały czas siedzi w czterech ścianach lecznicowej sali, bez pomocy nie wyjdzie, a nikt akurat nie mógł w niedzielę przyjść, więc byłam dwa razy u niego. Jego świat to głównie chodniki wokół lecznicy, więc zabrałam go trochę dalej, na spacer do pałacu w Wilanowie i kawałek sernika w cukierni, żeby miał odmianę na niedzielę. Elfiku wybacz..... Pocieszam się, że Elfik ma przynajmniej swoją łąkę raz dziennie. Quote
anetek100 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 mam nadzieje i ze Lucek i Elficzek beda szczesliwe w swoim stalym domku Quote
Talcott Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Wiem! I mnie dobija bezradność!:-( Dziś wyszłam na spacer z Jamnikami i niestety Maxa musiałam do domu przynieść na rękach. Zaczął ciężko oddychać i potykać się. Jest słaby mimo intensywnego leczenia - nowego serca Mu nie dam. Ciężko mi:-(:-(:-(:-( Quote
Martulinek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 O nie, Maxsiu, Twoje serduszko już tak bardzo się męczy? Jest mi ciężko razem z Wami, Talcottku :placz::placz::placz: Quote
Martulinek Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 hop staruszku po swoją szansę! Quote
Martulinek Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 wędruj piesku po domek, chłodne noce idą..., a twoje kosteczki już stare, potrzebują ciepła..., a twoje serduszko zagubione, człowieka, przy którym odnajdziesz spokój... Quote
Martulinek Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Talcottku, pogłaszcz ode mnie Maxa!!! Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Martulinek napisał(a):Talcottku, pogłaszcz ode mnie Maxa!!! Dzięki!!!!:loveu::loveu: Dziś jakby troszkę lepiej:loveu::loveu::loveu: Elfiniu w górę!!! Quote
Recommended Posts