Talcott Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Ciapek dostał skierowanie do przytuliska "Ami" - dzielna Martusia!!!! Ciotki! Pomocy !! Ciapek szuka pilnie DT potrzeba wsparcia na leczenie!!!!! Quote
Talcott Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='Ola164']Ja zrobiłam baner: Można liczyć na lepsze foty? to poogłaszam psiaka... a teraz muszę lecieć.. :/ Potrzebne wsparcie na leczenie Ciapka Quote
maciaszek Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Talcott napisał(a):Ciapek dostał skierowanie do przytuliska "Ami" - dzielna Martusia!!!! A co to znaczy? Jak rozumiem to dobrze... Kiedy tam trafi? Co to znaczy "skierowanie"? Quote
Talcott Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Jutro trafi. Skierowanie- bo Martusia dosłownie wybłagała u urzędniczek w gminie - Ami - ma umowe z gminą. Dobrze bo Pani która prowadzi Ami to dobry człowiek. Teraz zbieramy kasę na leczenie bo psina chory i starunio. Oj gdyby się znalazł jakiś kochany Dt albo Ds!!! Pies jest uroczy, spokojny i przyjazny. Martusia blagała Panie urzędniczki z psem na rękach!!!! Dzielan Dziewczyna:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Talcott Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Cudny Człowiek z Matrusi!! A ty Ciotko pomóż - zwołaj Ciotki niech myślą nad pomocą dla Ciapka!!! Quote
maciaszek Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Nie wiem czy będę miała siłę przebicia... Każdy tu na dogo dostaje "tysiące" linków, ludzie zaczynają przebierać, wybierać (sama tak robię...:roll:), żeby móc potem to wszystko ogarnąć :shake:. Quote
Talcott Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No tak, tak - ale prosimy!!! Nie zostawię Martusi - wstrząsnął mną ten nocny apel i psina też. Jam jest ciotka psiogeriatryczna HI HI:diabloti: Quote
Talcott Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Potrzebny kochający człowiek dla Ciapka!!! Pieniądze na leczenie staruszka pilnie potrzebne!!! Quote
Martulinek Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Przepraszam, że się nie odzywałam. Trochę to załatwianie, dogadywanie przez telefon pochłania czasu. Chciałabym, żeby wszystko dograć jak najlepiej... Jest skierowanie do przytuliska Ami. Tam iunnej drogi nie ma, bo to schronisko sponsorowane przez gminę Ursynów, oni decydują który pies tam pójdzie. Okazało się , że to schronisko jest właśnie dla psów które nie mają szansy na adopcję, starych, chorych. Inne idą na Paluch. Wzięłam do urzędu Ciapka, minęliśmy ochronę i właściwie to on sam wyprosił to przytulisko, ja tylko za niego starałam się mówić. Ten pies naprawę jest wzruszający i taki poczciwy. Urzędniczki tam są wyjątkowe, mają wrażliwe serca, dzięki nim Ciapek tam jedzie. Kochane Panie dziękujemy Wam!!!! Ale okazało się przed chwilą, że są jakieś problemy dodatkowe... Trzymajcie kciuki, proszę !!!!!!! Zaraz jedziemy... Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Pewna Pani szuka psa bez szans. Tyle, że musi dogadać się z suczką i z kotem, ma być max średni, czy ten psiak spełnia te wymagania? Quote
Talcott Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Jak najbardziej!!! Jest bardzo spokojny i przyjazny!!!! Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Rotek prosila mnie o znalezieniu psiaka dla tego państwa co szukaja psa takiego jak pisalam powyzej. Tyle czy ten psiak jest duzy? Quote
Talcott Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Rybka_39 napisał(a):Rotek prosila mnie o znalezieniu psiaka dla tego państwa co szukaja psa takiego jak pisalam powyzej. Tyle czy ten psiak jest duzy? Tyle że ona chyba mówiła o młodszym psie?? On jest starszym psiakiem:-( Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Już wiem bo dzwoniłam do Marty, waży 13kg ignoruje koty..kurde gdyby nie to ze to drugi koniec Polski:-( Talccot zabije Cie teraz bede o nim myslec.:mad: Ogłoszenia mu zaraz zrobie. Quote
Talcott Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Transport może się znajdzie!! Nie zabijaj :diabloti: Ja sama przeczytałam ten apel w nocy i tez zaraz zadzwoniłam do Marty!! Dzwon tam moze go zechcą to transport wymyślimy!!!!! Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A ile ten pies może miec lat? Zrobie mu ogloszen, tylko prosze mi przypomniec jutro, bo ja mam skleroze.:oops: Quote
Talcott Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Około 8. A co do sklerozy - to masz jak w banku że Cię dopadnę - jak pitt bull:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Oh Ty nasz pitbulku:loveu: Zrobiłam alegratke..ale nie bardzo mi wyszła...na razie taka wystarczy jutro zrobie ładniejszą: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1574368_piekny_spokojny_psiak.html A nawet jesli z tym państwem od rotka nie wyjdzie to coś wymyslimy, dałam Marcie nadzieje, to jej zostawić nie moge.;) Quote
Talcott Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ślicznie Ci wyszła!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts