bety Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 LEGNICA 3.VIII.2008 (CWC) Sędzia: Katarzyna Fiszdon PSY Klasa otwarta: DIRTY HARRY Strażnik Beskidu SUKI Klasa szczeniąt: VENUS Nocne Życzenie Klasa młodzieży: BRITTANY Gogolińska Karolina Pzdr Quote
ROOFI Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Dlaczego jest tak mało Akit Amerykańskich na wystawach Krajowych w Polsce? Quote
Dan Danilo Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Wszyscy wola CACIB-ówki, poniewaz tam można coś zdobyć i coś później mieć (dużego CAC'a lub ocene do hodowlanki) ;) a Krajówka....cóż...niby tez potrzebna...szkoda tylko ze większość zapomina o tym,ze fajnie jest czasami pokazać AA, nie tylko po to aby skorzystać... oczywiście jeśli sie ma co pokazać ;) ale to już decyzja i opinia indywidualna :) Dopiero by sie okazało...kto co ma i co uważa,że ma ;) jakby było tak jak np.w Szwecji,ze psy nie potrzebują uprawnień hodowlanych, i właściciele wystawiają je tylko dla przyjemności i prestiżu... Oczywiście nie uważam,żeby każdy wystawiał na każdej wystawie Krajowej swoje psy, bez przesady, ale jak są gdzieś blisko, to dlaczego nie, mimo,ze nasz pies już ma to co miał mieć...to i tak fajna zabawa i świetne spędzenie czasu, przynajmniej dla nas...ale nie wszyscy muszą to tak odbierać...w sumie to powinni, wtedy byłoby milej,zdrowiej ;) i atmosfera by tryskała prawdziwym zamiłowaniem do rasy i wystaw...:) ale to... "marzenie ściętej głowy"....:( Quote
olapaco Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Mam miejsce dla 1 osoby + psa na tą wystawę!!! Jadę z Sosnowca jeśli jest ktoś chętny, to zapraszam :smile: Quote
Marzena>> Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 LEGNICA 3.VIII.2008 (CWC) Sędzia: Katarzyna Fiszdon PSY Klasa otwarta: DIRTY HARRY Strażnik Beskidu - V1, CWC, BOB, BOG3 SUKI Klasa szczeniąt: VENUS Nocne Życzenie- WO, Klasa młodzieży: BRITTANY Gogolińska Karolina - V1, ZwMł, NJwR Gratuluję :multi::multi::multi: Quote
kira Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ojki!ktoś mnie wyprzedził z wynikami!! Brawki! nie dam sie następnym razem:angryy: wstawiam kilka fotek z lotu bo:drinka:i nie mam głowy?! no to lecimy, a hoj przygodo!(bez opisu,sorki!) narka! Quote
ROOFI Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ten pies w kolczadce wygląda nie ciekawie,co myślicie? Quote
Franka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 GRATULACJE dla BRITTANY :multi::laola: Szkoda ze nie zostaliscie na BISY bo sunia bardzo ladna jeszcze raz wielkie GRATKI :loveu: Pzdr. Quote
bety Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Gratulacje dla Kiry :multi::multi::multi: - no właśnie szkoda, że nie zostaliście na finałach :mad::evil_lol:;) Wyczochrajcie ode mnie "malutką" :lol: Dzięki za wyniki i zdjęcia :lol::lol::lol: Pzdr Quote
Dan Danilo Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 My również przyłączamy sie do tych wspaniałych gratulacji...;) Dzięki za foty...przynajmniej wiemy jak było ;) Quote
kira Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No cóż.Sędzia wybiera najlepszego psa(i chwała mu za to,jeśli jest fachowcem oczywiście)Jeśli chodzi o kolczatkę to jest sprawa wyystawcy.Jak zawsze wygrał oczywiście ładniejszy egzemplarz. pozdro. Quote
kira Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Dzieki Wielkie za gratki od wszystkich!! Jeśli chodzi o Bisy to sorki! Ta wystawa przerosła wszystkie moje oczekiwania(organizacyjne).Dojazd fatalny,parking w życie(dwadzieścia autek a reszta?)Brama główna oczywiście płatna,boczna(niestrzeżona gratis). a prezesem odziału w legnicy jest: Pan Khalil el Mohtar Gratulacje!! pozdro. Quote
bety Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 kira napisał(a):Dzieki Wielkie za gratki od wszystkich!! Jeśli chodzi o Bisy to sorki! Ta wystawa przerosła wszystkie moje oczekiwania(organizacyjne).Dojazd fatalny,parking w życie(dwadzieścia autek a reszta?)Brama główna oczywiście płatna,boczna(niestrzeżona gratis). a prezesem odziału w legnicy jest: Pan Khalil el Mohtar Gratulacje!! pozdro. No to faktycznie kicha do kwadratu :shake: czyli nic nowego pod względem organizacyjnym. :roll: Pzdr Quote
kira Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 bety napisał(a):No to faktycznie kicha do kwadratu :shake: czyli nic nowego pod względem organizacyjnym. :roll: Pzdr Wystawa Psów Rasowych w Krajach CYWILIZOWANYCH to nie jest spęd wielbłądów, i o tym co nie którzy powinni pamiętać! Quote
elcia113 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 :lol: Gratulacje Dla Kiry !!! Młodej Pięknej suczki ;). Quote
kira Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 elcia113 napisał(a)::lol: Gratulacje Dla Kiry !!! Młodej Pięknej suczki ;). Dziękuję w jej imieniu za gratki i pozdrawiam serdecznie! Quote
Recommended Posts