Isadora7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='bianka0']Dziękuję Danusiu za wstawienie zdjęć.Ja niestety mam kłopoty z moim profilem użytkownika i nie mogę wklejać od 2 tyg zdjęć i banerków.Czasami przesyła mi jakąś odpowiedż ale tylko pisemną i też nie zawsze. Na tym zdjęciu Lilithka jest najpiękniejszą modelką w promocji grzybków świątecznych . Dochod z nich(jeżeli uda się sprzedać)będzie przeznaczony na jamniczki i jamniczkowate najbardziej potrzebujące pomocy:chore,stare,czekające długo na transporty.Mamy z Danką i Isadorą nadzieję że uda się utworzyć skarbonkę dla nich,gdzie będzie zarezerwowane parę groszy na takie trudne sytuacje. Z taką modelką skarbonka musi wypalić :) Quote
JamniczaRodzina. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [SIZE="6"]Staropolskim obyczajem, gdy w Wigilię gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy pięknej sposobności my życzymy Wam radości, aby wszystkim się darzyło, z roku na rok lepiej było. Quote
bianka0 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Bardzo dziękujemy za życzenia wspaniałej Jamniczej Rodzinie. Quote
danka1234 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kochani:loveu: Z okazji Świąt Bożego Narodzenia dziś składamy Wam życzenia aby rażniej w duszy było aby Wam sie dobrze żyło tylko w szczęściu i miłosci pomyślności i radości bez smutku i cierpienia takie nasze są życzenia ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Danka z Toficzkiem Quote
bianka0 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Bardzo,bardzo Toficzkowi i Danusi dziękujemy. Quote
taxelina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Moge Wasza 4 dodac do przyjaciol na mojej stronie www? Quote
JamniczaRodzina. Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Atłasowa księżniczka.:loveu: Quote
danka1234 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ależ ma śliczniutką skóre teraz,aż błyszczy :loveu:pamiętacie zapewne wszyscy w jakim stanie była jej skóra:-( jaka przemiana :lol: Quote
bianka0 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 deer_1987 napisał(a):Moge Wasza 4 dodac do przyjaciol na mojej stronie www? Deer z wielką chęcią,bardzo dziękujemy. Quote
taxelina Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No to Was dodam jakos w tym tygodniu :D ale byscie jeden watek zalozyli i wrzucali foty :P Quote
Isadora7 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 deer_1987 napisał(a):No to Was dodam jakos w tym tygodniu :D ale byscie jeden watek zalozyli i wrzucali foty :P Ja tych fotek nastukałam, poza tym bianka0 wreszcie mzoe wstawiać. Skiepscił jej sie profil. A że ja "lebiega moherowa" jestem to się zaparłam i z poziomu użytkownika coś tam zrobiłam i bianka0 może juz korzystać z profilu i wstawiać zdjęcia. Zapewne będzie wstawiać. Quote
danka1234 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 to czekamy na te wszystkie foteczki :multi::multi::multi:oby nie za długo :roll: Quote
bianka0 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Na wątku Tuptka serdecznie już dziękowałam Isadorze za pomoc.Dzięki Niej jestem nareszcie pełnowartościowym użytkownikiem Dogo. Na pewno będą zdjęcia Lilith,a przede wszystkim perfidnie zasikanych przez nią dywanów,natychmiast po zdjęciu pampersa. Quote
AMIŚKA Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 bianka0 napisał(a):Na wątku Tuptka serdecznie już dziękowałam Isadorze za pomoc.Dzięki Niej jestem nareszcie pełnowartościowym użytkownikiem Dogo. Na pewno będą zdjęcia Lilith,a przede wszystkim perfidnie zasikanych przez nią dywanów,natychmiast po zdjęciu pampersa. :crazyeye:jak możesz tak pisać:mad: >>>>perfidnie zasikanych przez nią dywanów,natychmiast po zdjęciu pampersa. >>>> Biedna LILi walczy z tym wielkim zbiorowiskiem kurzu,bakterii,zarazków i innych diabelskich wynalazków:cool3::cool3::cool3: dba o TWOJE zdrówko,i zdrówko wszystkich domowników!!! Przecież dywany sa niezdrowe, a jakie pracochłonne:cool3::cool3:!!! a TY piszesz że LILI perfidna:crazyeye: przeciez dzięki niej masz ciągle prane te...dywany... i ona biedna musi pilnować o ich częstym czyszczeniu!! i walczyć, żeby zniknęły /w końcu je zasika !!!!/ na amen:multi::multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Biedna LILi walczy z tym wielkim zbiorowiskiem kurzu,bakterii,zarazków i innych diabelskich wynalazków:cool3::cool3::cool3: dba o TWOJE zdrówko,i zdrówko wszystkich domowników!!! Przecież dywany sa niezdrowe, a jakie pracochłonne:cool3::cool3:!!! a TY piszesz że LILI perfidna:crazyeye: przeciez dzięki niej masz ciągle prane te...dywany... i ona biedna musi pilnować o ich częstym czyszczeniu!! i walczyć, żeby zniknęły /w końcu je zasika !!!!/ na amen :roflt::roflt::roflt::roflt: To ja jeszcze dodam jak patrzy miłościwie w oczy jak sie żarełko trzyma, a jak popyla z prędkościa kosmiczną gdy usłyszy trzask drzwiczek lodówki. Ale jak już nic nie miałam a chciałam jej opatrzec brzuszek to było wrrrrr. widziałam ja tez z bezczelnie niewinna mina patrząca prosto w oczy i... sikająca na ten dywan.:evil_lol::evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 <<<<<<<....widziałam ja tez z bezczelnie niewinna mina patrząca prosto w oczy i... sikająca na ten dywan.:evil_lol::evil_lol:>>>> OOO DRUGA:angryy::angryy: której biedniusia, sikająca LILI nie podoba się:mad::mad: TY ISADORA nie rozumiesz LILI, ona nie miala bezczelnej minki , tylko poswięcajaca się wielkiej sprawie!!!!!! BIEDNIUSIA LILI;);):lol::lol: sikaj dowoli a cioteczki niech lusterko wezmą , i zobaczą jaka maja minke jak s......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dobra to ja ide robic zdjęcia świezo zaikanego dywanyu i ... "niewinnej" mimy Lilithki. Quote
bianka0 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Tak deer,Isadora ulitowała się nade mną i przyjechała do naszej gromadki na święta i nowy rok,naprawić mój profil użytkownika. Tak też od tygodnia naprawiamy ten mój profil,ale mam również wrażenie że i profil Isadory nieco się poprawił. Tylko na drugi dzień ciężko mi do pracy wstać. No i masz a ja myślałam,że mi tylko w oczach dzisiaj posty skaczą Quote
taxelina Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Czekaj czekaj.. Ty u bianki na swieta jestes? :D Quote
AMIŚKA Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 bianka0 napisał(a):Tak deer,Isadora ulitowała się nade mną i przyjechała do naszej gromadki na święta i nowy rok,naprawić mój profil użytkownika. Tak też od tygodnia naprawiamy ten mój profil,ale mam również wrażenie że i profil Isadory nieco się poprawił. Tylko na drugi dzień ciężko mi do pracy wstać. No i masz a ja myślałam,że mi tylko w oczach dzisiaj posty skaczą Tylko nie poprawiaj profilu rudasów Isadory:cool3: ,one juz sa tłustawe;);):lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [SIZE="6"]Zyczymy Wam dużo zdrowia wszelkiej pomyślnosci ,spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym 2009 Roku Quote
Recommended Posts