Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka1234 napisał(a):
To teraz sobie spokojnie poczekamy i zobaczymy czy co sie trafi.
U nas pogoda dzisiaj okropna, leje od rana i nie zamierza przestać.

A w stolYcY słoneczko :evil_lol:

Posted

O matko,jak szybko,agatkia jestes szybka jak burza.Gdzie pani bedzie nad morzem?choc dla mnie to bez znaczenia,podwioze Lilithke gdzie bedzie trzeba,teraz zobaczymy czy co sie trafi z Warszawy a może jeszcze co innego.

Posted

danka1234 napisał(a):
O matko,jak szybko,agatkia jestes szybka jak burza.

Szbkość to moje drugie imię :cool3: Przepraszam, Danusiu, że nie odebrałam. Wieczorem się odezwę, bo zwieje mi PKS do schronu. Do napisania wieczorkiem!

Posted

Witam.A u nas piekielny upał 33 stopnie w cieniu,już prawie nie żyję .Wieczorem jak wrócę do domu skontaktuję się z Murką i Tolą może akurat coś będą mieli.Jeżeli nie to jak będzie znana konkretna data,wynajmę kogoś do Warszawy,a jak będę mogła mieć wolne to z córeczką podjedziemy.Gdybym już znała dzień,to negocjowałabym z bratem z Kraśnika,on co dwa tygodnie jeżdzi po towar do Warszawy.Możliwości jest wiele.A Ty Danusiu może jeszcze do września weżmiesz jakiś jamniczy tymczas,jak Lilithkę szybko zabiorę,np.Pankracego.Jaki on piękny,tak bardzo chciałabym wziąć jeszcze jego,zakochałam się w nim,ale to już byłoby przegięcie wobec mojej rodziny.Pięć musi wystarczyć.

Posted

Ooo panienka jechałaby z cioteczką Mimiś. :loveu: Ciekawe co by na to Rudi powiedział, ale on urlopować chyba się nie wybiera?

Danka filmik super. Ona jest śliczna. Ogonek cały czas chodzi. :loveu::loveu:

Posted

mimiś napisał(a):
ten transport to chyba ja..będę w Białogórze[koło Dębek] do 22-23 .08[chyba ,że pogoda popsuje sie na amen-wtedy wracamy wcześniej

A gdzie to jest? bo nie mam pojecia.:oops:

Jamnicze,przybyło Was?:lol:

Posted

Cioteczko Karolo masz rację, Rudik musi pilnować obejścia, odstraszac swoimi trzema zębami potencjalnych włamywaczy i dbać o gimnastykę babci[przy znoszeniu psa ze schodów ,na przykład]:evil_lol:
Białogóra jest w góre od Wejherowa i w lewo [od Karwi w lewo] tam gdzie Wierzchucino -sunia jest cudna

Posted

Danusiu jak ona już ślicznie wygląda,to nie ten sam piesek,jest słodka,spojrzenie prawdziwie jamniorkowate.Jesteście wspaniałe.Czy ona zawsze taka spokojna,czy tylko do kamery tak pozuje na aniołka?

Posted

Agatko z tym krótkim odcinkiem jakoś sobie poradzę,ale już muszę znać dokładny co do dnia termin przekazania Lilithki w Warszawie.Wtedy mogę uzgodnić i wynająć zastępstwo w pracy i pojadę sama.Niestety nie mam urlopów(chyba że kogoś wynajmuję do pracy) i jeżeli to wypadnie dzień dyżuru to w żaden sposób go nie zamienię na inny termin.Ale mam możliwość wynajęcia kogoś kto pojedzie nawet moim samochodem.TZ jest jeszcze zbuntowany,muszę mu dać szansę na ochłonięcie przy piątym piesku.Może jeszcze do tego czasu zmięknie,na razie jest jeszcze w szoku:p.Z Tuptusiem też tak było,a teraz lata po całym mieście i szuka mu rzodkiewek.Tak że Jamnicza Rodzino nie u wszystkich nawet jak są warunki jest to takie proste,Wy działacie razem i rozumiecie się wzajemnie.Na razie moja rodzina zadzwoniła wczoraj do kolegi psychiatry skarżąc się na mnie że przy szóstym piesku to już zaklepują mi miejsce na jego oddziale:evil_lol: Ale i tak są tolerancyjni,pięć piesków i koń,który jest już naprawdę dużym wydatkiem i obowiązkiem.Biedny staruszek Pankracy,ten dom jest tak olbrzymi że znalazłoby się i dla niego miejsce,cały czas boli mnie serce kiedy myślę o tym starym jamniorku.Ale nie mogę ,jak kupiłam Harnasia TZ miesiąc się do mnie nie odzywał,nie chcę tego powtórzyć.

Posted

bianka0 napisał(a):
Danusiu jak ona już ślicznie wygląda,to nie ten sam piesek,jest słodka,spojrzenie prawdziwie jamniorkowate.Jesteście wspaniałe.Czy ona zawsze taka spokojna,czy tylko do kamery tak pozuje na aniołka?

No niezupełnie,filmik nie oddaje rzeczywistości i Lilithka tak pieknie niestety nie wyglada,skóra jest w fatalnym stanie choć minimalna poprawa jest,
Co do reszty to wszystko zgodne z filmem,faktycznie widac przemianę,jest wesoła,zadowolona i szczęsliwa,ten ogonek lata jak śmigiełko przy kazdym spojrzeniu na nią.I jak prawdziwy jamnior pilnuje juz domu,było widać na filmiku jej reakcje na domofon a dzisiaj pierwszy raz usłyszałam jak szczeka,pomagała Tofikowi,nawed on był zaskoczony.

Posted

Ze skórą damy sobie powoli radę,niestety żeby sierść odrosła trzeba czasu i dalszego leczenia.Ale jest wesoła,pogodna i szczęśliwa,cała promienieje.Najważniejsze że ją nic nie boli,nie cierpi.A ja myślałam ,że na filmie ona tak reaguje na dżwięk wyłączającej się kuchenki mikrofalowej.:lol: