Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agatko Lilithka już jest piękna,a poza tym to starsza pani,wiek swoje robi.Ale myślę że za parę miesięcy odzyska swoją niepowtarzalną urodę,chciaż częściowo.Ona jest słodka.

Dziękuję Agatko za dobre chęci z transportem,Jakoś sobie poradzimy.To kawał drogi,ale może się uda,będziemy szukać.

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agatkia']Jejku, jakie to biedactwo przy tym Twoim psiaku... wychuchanym, wypielęgnowanym... chciałabym, żeby Lilithka kiedyś tak wyglądała :roll:

Bedzie i Lililtka lepiej wygladać,trzeba czasu.
Mój Jamniś jak go wziełam 8m-cy temu ze schroniska tez nie wygladał najlepiej(ma fotkę na swoim wątku).

A to juz dzisiejsza fotka,Lililth odzyskała apetyt i wyczekuje na jedzonko.

Posted

Oczywiście, ze jest piękna! Tylko w zestawieniu ze zdrowym fizycznie psem różnice są uderzające!!

BiankaO, ja też będę szukała (odpowiedzi od znajomych jeszcze nie mam). Trzeba założyć wątek na transportowym- zrobię to jutro- i ile jeszcze nie istnieje. No, i popytam wśród znajomych. Damy radę z pewnością.

Posted

Witamy wszystkich zainteresowanych losem Lilithi informujemy ze u nas wszystko dobrze,nawed bardzo dobrze :lol:Pogoda nam dzisiaj sprzyja,słoneczko swieci więc Lilitka wygrzewa się na balkonie ;)

Niegrzeczny Tofik zajął kołderkę.

Posted

Tak patrzę na jej zdjęcie... aż żal d... ściska... to naprawde byłby bardzo ładny jamnik gdyby nie ruina do jakiej doprowadził ją ktoś nieodpowiedzialny (delikatnie mówiąc)

Posted

Ona mnie rozbraja:loveu:przypomina mi mojego jaminiczka Cezara który w sumie mieszka z babcią więc nie widuje go za często:placz:No a pozatym on jest czarny ale mordka i pozycje te same:loveu:

Posted

Jej kobieca próżność będzie zaspokojona w moim domu,będzie miała czterech adoratorów i każdy ma inny charakter.Stawiam na to,że najbardziej polubi grubaska Maluszka.

Posted

Maluszek to taki spokojny niedżwiadek do którego można się przytulić,jak pieska polubi to uszy i oczy wyliże ,jak suczka,Tuptuś to jeszcze egoista dopiero przyzwyczaja się do życia w grupie psów,jest strasznie zazdrosny o człowieka,musi być na pierwszym planie...no cóż wszyscy mu ustępujemy,dziś znowu miał już drugi u nas atak padaczki,nawet pieski są zaniepokojone,ciągle do nigo zaglądają i go obwąchują.Goliat to wariat,od świtu do nocy zadręcza wszystkich piłeczką,jeszcze takiego psycholka na tym punkcie nie widziałam.A Jogi na podwórku to ma pozostałe pieski w doopie,żeby tylko na jego terenie za bardzo się nie szarogęsiły.Ale w terenie to zgrana sfora,Jogi jamniory zapędza do kupy nie daje się żadnemu zbytnio oddalić,jak któryś niskopodwoziowy zostaje z tyłu to,, pies pasterski,, Jogi go podgryza i pogania.Nie mogę już doczekać się na Lilithkę,ciekawe czy jej się u nas spodoba.

Posted

To Maluszek jest jak mój Toficzek.Takiego psycholka jak Goliat ma moja siostra,jak mu ktos raz rzuci piłke to koniec,nie da juz spokoju.Jestem pewna że Lilitka bedzie się u Was dobrze czuła,toż to raj dla psiaczków taki dom jak Wasz.W środę mamy ostatnią wizytę u lekarza i potem zostanie tylko sciągnięcie szwów.
A jamolki wylegują sie i już.

Posted

Danusiu to czas pomyśleć o transporcie,Agatka rozkreciła się na wątkach piesków szczególnie potrzebujących pomocy (i całkowicie to rozumiem)dopóki jest dla nich dostępna,ale myślę,że gdyby ten transport był aktualny to dałaby znać.Może spróbować na wątku transportowym,ja niestety jestem tu laikiem,Mamy niewiele czasu,żebyś mogła przygotować się do nowej pracy.A u nas domek czeka! z utęsknieniem!

Posted

Przepraszam, rzeczywiście "transportowo" zaniedbałam ostanio Lilithkę- już się poprawiam. Za dużo mam wszystkiego na głowie, a o nią jedną jestem spokojna. Transport, o którym wspomniałam niestety już nieaktualny, więc zakładam nowy wątek w dziale transportowym- za chwilkę wrzucę go tutaj. Tylko napisz bianko, czy potrzebny byłby transport do samego Janowa Lubelskiego czy byłabyś w stanie podjechać po Lilithkę do jakichś większych miast.

Posted

Agatko do Lublina w każdej chwili ,jak nie ja to TZ,ale wolałabym ja ją przywitać.Do Warszawy coś znajdę,jeżeli Murka lub Tola z Zamościa nie będą miały okazji to wykupię specjalnie dla Lilithki..Jeżeli będzie transport do Warszawy ,to zadzwonię do Murki i Toli czy coś się u Nich nie szykuje do przewiezienia.