Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich,miesiąc temu rodzice kupili mi śliczną sunię którą nazwałam Roxi. Od kilku dni z przerażeniem patrzę na jej tylnie łapki które wydają się być nie dokońca sprawne,lekko kuleje,a czasem przewraca się bez powodu(wygląda to tak jakby miała lekki paraliż).Byliśmy dziś u wetwrynarza który przepisał jej leki(arthrofos i dogvital) i kazał przyjść za dwa tygodnie.Strasznie się boję że to jakaś choroba zwyrodnieniowa,a Roxi ma dopiero trzy miesiące!Jeśli możecie mi pomóc to proszę o porady.Pozrawiam,Ola.:-(

Posted

Jeżeli piesek ma rodowód i pochodzi z profesjonalnej hodowli proponuję zgłosic to do hodowcy. Powinien się zainteresowac, wspomóc, poradzic.

Natomiast, jeżeli kupiony był z niepewnego źródła to jestem pełna obaw.

Posted

Witam,niestety sunia nie ma rodowodu,chociaż kupiona byla od państwa którzy prowadzą hodowlę kilku różnych ras w tym również yorków.Kupując go mieliśmy nadzieję że wszystko będzię ok.Pozdrawiam:shake:

Posted

:shake: No niestety to nie było zbyt odpowiedzialne posunięcie. Co za hodowla gdzie psy są bez rodowodów..i w takim stanie..
Piesek dostaje leki na stawy i mięśnie..

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze:-(

roxi2008 napisał(a):
Witam,niestety sunia nie ma rodowodu,chociaż kupiona byla od państwa którzy prowadzą hodowlę kilku różnych ras w tym również yorków.Kupując go mieliśmy nadzieję że wszystko będzię ok.Pozdrawiam:shake: