Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedawno dojechaliśmy do domu. Hooverek zmęczył się podróżą i trochę podsypia. Oczywiście choroba lokomocyjna dała o sobie znać i znów wymiotował. Jak zobaczyłyśmy z Asią co zwymiotował, to się pokłóciłyśmy, która z nas ma to sprzątnąć... Znajdowała się tam cała :-o kurza łapka łacznie z pazurkami i nie pogryzione pół kiełbaski.

Posted

Diora napisał(a):
Niedawno dojechaliśmy do domu. Hooverek zmęczył się podróżą i trochę podsypia. Oczywiście choroba lokomocyjna dała o sobie znać i znów wymiotował. Jak zobaczyłyśmy z Asią co zwymiotował, to się pokłóciłyśmy, która z nas ma to sprzątnąć... Znajdowała się tam cała :-o kurza łapka łacznie z pazurkami i nie pogryzione pół kiełbaski.

Cała:crazyeye: Rika jest trochę na barfie i minimalnie chciałam spróbować czy on też będzie jadł, ale przecież patrzyłam i gryzł:roll: I skąd on zwinął parówkę:-o
Dzisiaj dostał trochę rano suchej karmy i przy okazji karmienia riki tą jedną łapkę:shake:

Posted

[quote name='Anula & Bono']Witam:loveu::loveu::loveu:
I jak tam wypchałaś sobie Rike zagryzioną przez Bona?:evil_lol::evil_lol:

Niestety nie, nie było co zbierać przecież:shake:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Cała:crazyeye: Rika jest trochę na barfie i minimalnie chciałam spróbować czy on też będzie jadł, ale przecież patrzyłam i gryzł:roll: I skąd on zwinął parówkę:-o
Dzisiaj dostał trochę rano suchej karmy i przy okazji karmienia riki tą jedną łapkę:shake:

Całą, całą... I pół cienkiej kiełbaski, czy parówki. Nie wiem, nie przyglądałam się ;)

Wczoraj rozmawiałam z sąsiadką, której suczka też miała parę zbędnych kilogramów i teraz ładnie schudła. Podobno na samej karmie Acana light&fit.
Może Rice też by przypadła do smaku??

Posted

Diora napisał(a):
Całą, całą... I pół cienkiej kiełbaski, czy parówki. Nie wiem, nie przyglądałam się ;)

Wczoraj rozmawiałam z sąsiadką, której suczka też miała parę zbędnych kilogramów i teraz ładnie schudła. Podobno na samej karmie Acana light&fit.
Może Rice też by przypadła do smaku??

Muszę sprawdzić tą karmę.

Chyba muszę porozmawiać kolejny raz z babcią na temat nie dokarmiania psów:roll:

Posted

O Boże:evil_lol::evil_lol:
Ja się do niej nie przyznaje, wygląda okropnie, zarośnieta kulka tłuszczu:evil_lol::evil_lol:

Obecnie jest na diecie - Arion Light - i po domowym fryzjerze - wreśnie dorobiłam się maszynki:loveu: - proszę: oto Rika:loveu: CZYLI DOSŁOWNIE 10 lat mniej:evil_lol::evil_lol:

Masakryczne porównanie:evil_lol::evil_lol: A zdjęcia dokładnie sprzed minuty, nawet widać nowe zdjęcie od Anuli na monitorze :D

Posted

[quote name='Anula & Bono']A tam nie boziuj mi tu:eviltong:
Rika teraz i na zlocie wyglądała slicznie najlpeszy spaniel ze zlotu:loveu::loveu:

Tia:evil_lol::evil_lol:

Mi się dopiero teraz podoba:cool3: Muszę jej jutro nowe zdjęcia porobić w dzień na dworze, bo się fajnie w końcu prezentuje.
Na dietę się buntuje - dostaje dawkę na 12kg- waży teraz niecałe 15kg, więc non stop trzaska miską:evil_lol:
Ale za to, po zrzuceniu masy włosów więcej biega i jest ogólnie radośniejsza. Zobaczymy jak podziała dieta.

Posted

[quote name='Kasia&Rika']Tia:evil_lol::evil_lol:

Mi się dopiero teraz podoba:cool3: Muszę jej jutro nowe zdjęcia porobić w dzień na dworze, bo się fajnie w końcu prezentuje.
Na dietę się buntuje - dostaje dawkę na 12kg- waży teraz niecałe 15kg, więc non stop trzaska miską:evil_lol:
Ale za to, po zrzuceniu masy włosów więcej biega i jest ogólnie radośniejsza. Zobaczymy jak podziała dieta.
No serio Rika jest uroczo obojętnie czy kłaki mo czy nie:loveu::loveu::loveu:
No trzymomy kciuki za odchudzanie:diabloti:

Posted

[quote name='Anula & Bono']No serio Rika jest uroczo obojętnie czy kłaki mo czy nie:loveu::loveu::loveu:
No trzymomy kciuki za odchudzanie:diabloti:

dzięki:loveu::loveu:
masz mega lizanko od Riki:)

też mam nadzieję na pozytywne wyniki odchudzania:shake:b

Posted

[quote name='Kasia&Rika']dzięki:loveu::loveu:
masz mega lizanko od Riki:)

też mam nadzieję na pozytywne wyniki odchudzania:shake:b
Ohh dzięki:loveu::loveu:
Wyczochrej ją tam ode mie:evil_lol::evil_lol:
Bydzie dobrze a jak nie to podciepnij ją do mie to schudnie bardzo szybko:diabloti:

Posted

[quote name='Anula & Bono']Ohh dzięki:loveu::loveu:
Wyczochrej ją tam ode mie:evil_lol::evil_lol:
Bydzie dobrze a jak nie to podciepnij ją do mie to schudnie bardzo szybko:diabloti:

ja ją sprzedam na miesiąc choćby dziś:multi: byle wróciła mniejsza:loveu:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']ja ją sprzedam na miesiąc choćby dziś:multi: byle wróciła mniejsza:loveu:
No to dajesz xP moga CI już podać mój adres :evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono']No to dajesz xP moga CI już podać mój adres :evil_lol:

Ja mogę SERIO:diabloti: Mam ciotkę na śląsku, to się tam zatrzymam, a Rika jest twoja:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']Ja mogę SERIO:diabloti: Mam ciotkę na śląsku, to się tam zatrzymam, a Rika jest twoja:diabloti::diabloti:
No wiesz co jo bych z miłą chęcią podjeła sie tego zadania ale jakby tata zoboczył 2 psa w doma to by mie razem z nim wywalił:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Anula & Bono']No wiesz co jo bych z miłą chęcią podjeła sie tego zadania ale jakby tata zoboczył 2 psa w doma to by mie razem z nim wywalił:eviltong::eviltong:

Rika taka mała, że nawet jej nie zauważy przy Bonie:diabloti:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']Rika taka mała, że nawet jej nie zauważy przy Bonie:diabloti:
Taaa jasne xP
Dosz mi ją a późni sie nie zdziw jak spotkosz mie kajś z 2 pasmi pod mostem:evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono']Taaa jasne xP
Dosz mi ją a późni sie nie zdziw jak spotkosz mie kajś z 2 pasmi pod mostem:evil_lol:

to będzie ciekawy widok, porobię zdjęcia i powstawiam do naszych galerii:diabloti:

A zresztą, po co od razu most ... możesz zamieszkać również w kartonie, a przynajmniej nie wieje .... noce są już zimne.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...