Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic]Mychy są boskie:loveu:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Kicia tak szybko podrosła:razz:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Słodka jest[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Rika jest taka uśmiechnięta:loveu:[/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Izuuus']To może jutro zrobisz wyjątek i weźmiesz aparat, a książka zostanie w domu :cool3:

brzydka pogoda ... ciemno:roll:

[quote name='Marta_Ares']

o zdjecia nawet byly, ale tylko jedno psa?? zaniedbujesz Rike :-( :cool3: :cool3:

Po jakiego ty z ksiazka na spacer wychodzisz:-o

bo uwielbiam czytać na wolnym powietrzu:diabloti: Pies ma spacer a ja miłe godziny:evil_lol:

[quote name='AngelsDream']Gryzonie są szalenie fotogeniczne. <3

o ile sobie pozwolą robić zdjęcia:mad: takie małe i wszędzie ich pełno...

[quote name='Domka_Czika']
[FONT=Century Gothic]Mychy są boskie:loveu:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Kicia tak szybko podrosła:razz:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Słodka jest[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Rika jest taka uśmiechnięta:loveu:

[/FONT]

dzięki:p Kicia rośnie w oczach ...

[quote name='Cockerfanka']http://i44.tinypic.com/ekrm08.jpg Cudeńko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:)

Posted

[quote name='BBeta']http://i43.tinypic.com/mn0tur.jpg

Rika chyba troche przytyła... :siara:

Kicia nie chodzi z Wami na spacery? :cool3:

Zawsze była gruba, a po sterylce to masakra ... choć na wadze waży mniej niż było ... 14kg.
Kicia jeszcze mała, boje się,że gdzieś wsiąknie, choć szczerze to kusi mnie ją zabrać:diabloti:

Posted

Mój kot tylko na początku jak był u mnie w domu to wychodzi na spacery.
Potem dostała zapalenie płuc i w ogóle na początku jak u nas była to już była chora, ale teraz jeszcze bardziej zachorowała [ zapalenie płuc ] i siedziała w domu.
Potem dostała ruje i próbowała wychodzić. Skończyła ruje i nie było jej dwa dni i wróciła . Teraz caały czas w domu siedzi. Nie chce wychodzić .

Ps. Dziś mama ma zadzwonić do weta i się umówić na date steryl. ;)

Posted

Wyjątek napisał(a):
Sama jesteś gruba! :mad:

Biedna Rika, jej Pani tak brzydko o niej mówi :eviltong::evil_lol:

Jestem , jestem:eviltong:

A co do Mii... ona jeszcze nie ma szczepień ochronnych. Za mała:eviltong: Więc i tak musimy poczekać na spacerki:)

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Zawsze była gruba, a po sterylce to masakra ... choć na wadze waży mniej niż było ... 14kg.
Kicia jeszcze mała, boje się,że gdzieś wsiąknie, choć szczerze to kusi mnie ją zabrać:diabloti:

Też bym się bała. Chyba, że będziesz wyprowadzała ją na smyczy :cool3: Jakiś czas temu Kaja bawiła się z małym ślicznym pręgowanym kociakiem, kilka godzin później kociak leżał nieżywy na poboczu
drogi :shake:

Posted

BBeta napisał(a):
Też bym się bała. Chyba, że będziesz wyprowadzała ją na smyczy :cool3: Jakiś czas temu Kaja bawiła się z małym ślicznym pręgowanym kociakiem, kilka godzin później kociak leżał nieżywy na poboczu
drogi :shake:

Właśnie czekam na szczepienia ochronne i jak podrośnie do obroży, bo kupiłam najmniejszą a i tak za duża:eviltong:

Biedny kotek:-(

Posted

no ... jeszcze ciepłe:evil_lol:

byliśmy na wycieczce rowerowej, więc zdjęć tylko kilka. Rika wymęczona :diabloti: choć chyba nie do końca, bo wróciła i bawi się z kotem:evil_lol:

i tyle.

Posted

Ania&Fibi napisał(a):
Piękne zdjęcia robisz. :)

dzięki :)

mam trochę nowych. ale wstawię jutro. nie mam siły. :evil_lol: jestem strasznie niewyspana a zaliczyliśmy z Riką 3 godzinny spacer do lasu:p poza tym jeszcze przed chwilą była 1,5h z moim tatą i wcześniej również krótkie spacerki. Więc ma teraz całkiem intensywne życie:diabloti: Mam nadzieję że schudnie w końcu...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...