Bonsai Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Witam sąsiadkę! :) Wpładłam tutaj całkiem przypadkiem, ale pewnie będę wpadać częściej. Ładna sunia!
Kasia&Rika Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Bonsai napisał(a):Witam sąsiadkę! :) Wpładłam tutaj całkiem przypadkiem, ale pewnie będę wpadać częściej. Ładna sunia! Dzięki :) i również witam :D
Asia & Ginger Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 piciminikas napisał(a):Oj, już jest pilnowanko :D A mam pytanie .. Czy pierwsza cieczka jest mniej lub bardziej "obfita" w krew? Jak na razie nie jest źle ... Rika zostawija tylko z 4 małe kropki przez dwa dni, które się szybko wytarło ... Tak naprawdę, to każda sunia inaczej przechodzi pierwszą cieczkę i w sumie wszystkie następne też. Ale zazwyczaj jest tak, że przez pierwsze dni wydzielina jest mniej krwista, a gdzieś tak w drugim tygodniu robi się bardziej czerwona.
Kasia&Rika Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Tak naprawdę, to każda sunia inaczej przechodzi pierwszą cieczkę i w sumie wszystkie następne też. Ale zazwyczaj jest tak, że przez pierwsze dni wydzielina jest mniej krwista, a gdzieś tak w drugim tygodniu robi się bardziej czerwona. ja zauważyłam cieczkę w piątek, a dzisiaj i wczoraj już miała mocną normalną krew ... to albo ma inaczej, ale nie zauwazyłam pierwszych dni:roll: ma też intensywny zapach jak się do niej podejdzie... i od dzisiaj nosi majteczki :D
Kasia&Rika Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Rika w majteczkach i nowych szelkach kupionych od kaskaSz I spacer:D Pasują?
Asia & Ginger Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 http://i37.tinypic.com/e0qxzc.jpg Szeleczki bardzo ładne. :cool3: Majteczki już trochę mniej. :evil_lol: ;)
Wyjątek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Brzydkie nie brzydkie, ładne nie ładne- ważne, ze chce je nosić :roll: Gama zeżarła by w 2 sekundy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kasia&Rika Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Wyjątek napisał(a):Brzydkie nie brzydkie, ładne nie ładne- ważne, ze chce je nosić :roll: Gama zeżarła by w 2 sekundy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rika akurat bardzo szybko sie przyzwyczaja do takich rzeczy .. .:D Asia & Ginger napisał(a):http://i37.tinypic.com/e0qxzc.jpg Szeleczki bardzo ładne. :cool3: Majteczki już trochę mniej. :evil_lol: ;) :D
Wyjątek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Heh a ja dziś byłam u weta i przekonywał nas na kubraczek posterylkowy. Ale jakoś sie przekonac nie dałam, że Gama nie porwie w kilka sekund i kupiłam kołnierz:diabloti::evil_lol: Ciesz się, że masz takiego grzecznego piecha :loveu:
Asia & Ginger Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Wyjątek napisał(a):Heh a ja dziś byłam u weta i przekonywał nas na kubraczek posterylkowy. Ale jakoś sie przekonac nie dałam, że Gama nie porwie w kilka sekund i kupiłam kołnierz:diabloti::evil_lol: Ciesz się, że masz takiego grzecznego piecha :loveu: Ja zdecydowanie wolę kubraczek. Psiakowi wygodniej, bo wszystko widzi i nie obija się o meble. A poza tym kołnierzem niektóre psiaki potrafią rozbabrać sobie ranę. :shake: Ale jeśli Twoja sunia tak wszystko pożera, to rzeczywiście kubraczek mógłby się nie spisać. :evil_lol: Zawsze możesz ubrać suni jakąś swoją starą koszulkę. :cool3: ;)
Wyjątek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Jak podczas cieczki próbowałam jej założyc to załozyłam Ale za kilka minut było do wyrzucenia:shake: Też bym wolała kubraczek ale cóż poradzić...
Kasia&Rika Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 oj ... to faktycznie moze lepiej tez kołnierz. miejmy nadzieje ze jego nie bedzie probowała gryzc;D mogło by to wyglądac komicznie, ale dla niej niezbyt dobrze ...
Kasia&Rika Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Ty zawsze tak rano wstajesz na kopma? Bo ja śpie jak najdłuzej i ledwo co do szkoły zdążam ... :evil_lol:
LadyK Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ja wstaje o 6,zbieram się do szkoły gdzieś do 6:30 a potem do 7.10 - 7.15 na kompie siedze :eviltong: A potem wychodzę i 20 po siódmej jestem na przystanku i jade do szkoły :eviltong:
Kasia&Rika Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Oj, ja jestem śpiochem ... Wstaje tak by wyjść co najmniej na 10-20min z Riką, a w 10min się ubieram i wyjeżdzam rowerkiem. A zdarza się, że z Riką się przedłuży i na ostatnią chwilę ledwo zdążam ... Chyba, że raz chodze na 10, to wstaje o 9 i idziemy na dłuższy spacer...:diabloti:
Kasia&Rika Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 a o ktorej chodzisz spać? bo ja średnio tak by spać 7h ... czyli od 24 do 4 w nocy ... różnie bywa - w większości albo się uczę albo czytam do późna.
Wyjątek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 piciminikas napisał(a):a o ktorej chodzisz spać? bo ja średnio tak by spać 7h ... czyli od 24 do 4 w nocy ... różnie bywa - w większości albo się uczę albo czytam do późna. Albo siedzisz na Dogomanii :evil_lol::evil_lol:
Kasia&Rika Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Wyjątek napisał(a): Albo siedzisz na Dogomanii :evil_lol::evil_lol: a też bywa:P ale nigdy do 4 ... to już czas tylko na książki ... :) [a Rika śpi i mnie zawsze grzeje:loveu:]
Wyjątek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Nie czyta się po nocy, bo się oczy psują :mad:;)
Kasia&Rika Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Niestety od 7 roku życia się tak nauczyłam i w dzień mnie wszystko rozprasza... Jestem nocnym markiem. A teraz nie czas na przestawianie się ze swoimi zwyczajami teraz trzeba kuć do matury ... :shake: i licząc 11 lat czytania po nocach, a wzrok mam idealny! :D
Wyjątek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A mi się popsuł :-( Jaka matura?? Toż to wrzesień a nie kwiecień :cool3::lol:
Bursztynka13 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ja od dwóch lat czytam w nocy i wzrok mam doskonały:D
Recommended Posts