Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Estera napisał(a):
kicia będzie, kicia i to black :multi:
Aleś Ty Kaśka rozmowna :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:

Wszystko już przygotowane:multi:
Jadę po nią o 15:cool3:

Jak wam się podoba imię Mia (czyt. Mija)?

:multi::multi::multi::multi:

Posted

Mia :loveu::loveu:

Rika reaguje na nią świetnie, a Mia w ogóle się nie boi, bo mieszkała z psem :) Mała strasznie przytulaśna, po prostu cudo:loveu: Teraz dwie panny śpią obok mnie. Oczywiście Rika już zjadła jedzenie Mii i wypiła połowe mleczka:shake:

:multi::multi:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:

Wszystko już przygotowane:multi:
Jadę po nią o 15:cool3:

Jak wam się podoba imię Mia (czyt. Mija)?

:multi::multi::multi::multi:
Mi się bardzo podoba :loveu: Do czarnej kici będzie zarąbiste :cool3:
Cudna ta mała panterka :loveu:

Posted

Estera napisał(a):
Mi się bardzo podoba :loveu: Do czarnej kici będzie zarąbiste :cool3:
Cudna ta mała panterka :loveu:

To się cieszę. Mała jest świetna. Osoba, od której ją brała mówiła, że dzisiaj na pewno będzie piszczeć, miauczeć itp. a ona słodko leży koło mnie:loveu: Moje maleństwo. I tak słodko mruczy:loveu:

Rika wniebowzięta ... Mleko, jedzenie kocie, zabawki dla kota i Mia do lizania...:shake: Jak w raju...

:evil_lol::evil_lol:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
To się cieszę. Mała jest świetna. Osoba, od której ją brała mówiła, że dzisiaj na pewno będzie piszczeć, miauczeć itp. a ona słodko leży koło mnie:loveu: Moje maleństwo. I tak słodko mruczy:loveu:
:loveu: Kochane male kocio. Zazdroszcze :diabloti:

Kasia&Rika napisał(a):

Rika wniebowzięta ... Mleko, jedzenie kocie, zabawki dla kota i Mia do lizania...:shake: Jak w raju...

:evil_lol::evil_lol:
oj kochana u mnie nie bylo innego wyjscia, jak miski na blacie kuchennym. Nie ma szans aby staly na ziemi- zaraz wylizane do czysta. Kotu wygospodarowalam miejsce na blacie i tam sobie chrupie :cool3: Chyba tez tak bedziesz musiala zrobic :diabloti:

Posted

Wyjątek napisał(a):
jeju sporo mnie nie było i widzę czarne nowości-piękności ;)
pozdrawiamy!

nie tylko kot:cool3:
same nowości: mieszkanie, 3 rasowe myszy i kot:cool3:

o tym miejscu pomyślę, ale jeszcze za mała chyba by tak wysoko skoczyć:eviltong:

choć nie powiem, obserwacje dwóch moich dziewczynek w domu to lepsze niż tv:evil_lol: są świetne:cool3: i jeszcze trzy rozrabiaki w klatce ...
teraz to ja mam raj w domu:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...