Kasia&Rika Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Kasia&Rika napisał(a):Ona. The black:diabloti: jak wyżej :)
Kasia&Rika Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Obok mnie mam wspaniałe tereny spacerowe :)
Estera Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 kicia będzie, kicia i to black :multi: Aleś Ty Kaśka rozmowna :evil_lol:
cockermaister Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 http://i44.tinypic.com/2e1yqkx.jpg Rika już tak szybko zarosła futerkiem :crazyeye: śliczne psiaczki :loveu::loveu::loveu:
Kasia&Rika Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Estera napisał(a):kicia będzie, kicia i to black :multi: Aleś Ty Kaśka rozmowna :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Wszystko już przygotowane:multi: Jadę po nią o 15:cool3: Jak wam się podoba imię Mia (czyt. Mija)? :multi::multi::multi::multi:
sandrulka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Kasia&Rika napisał(a):pewnie, że tak:p nie mam pomysłu na imię:shake: mnie się Mia podoba.Poszukaj na necie imion.
Kasia&Rika Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 sandrulka napisał(a):mam nadzieję że nam ją odrazu pokażesz! pewnie, że tak:p nie mam pomysłu na imię:shake:
BBeta Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Mała czarna pantera - gratuluje i czekam na zdjęcia :loveu: ;)
Tequila1017 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Oo !. Hej :loveu: Ja mam kotka od 5 dni . Ma 5 mies., to przybłeda, ale ja i tak miałam mieć kotka. Amfa się wabi :eviltong:
Kasia&Rika Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Mia :loveu::loveu: Rika reaguje na nią świetnie, a Mia w ogóle się nie boi, bo mieszkała z psem :) Mała strasznie przytulaśna, po prostu cudo:loveu: Teraz dwie panny śpią obok mnie. Oczywiście Rika już zjadła jedzenie Mii i wypiła połowe mleczka:shake: :multi::multi:
Estera Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Kasia&Rika napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Wszystko już przygotowane:multi: Jadę po nią o 15:cool3: Jak wam się podoba imię Mia (czyt. Mija)? :multi::multi::multi::multi:Mi się bardzo podoba :loveu: Do czarnej kici będzie zarąbiste :cool3: Cudna ta mała panterka :loveu:
Kasia&Rika Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Estera napisał(a):Mi się bardzo podoba :loveu: Do czarnej kici będzie zarąbiste :cool3: Cudna ta mała panterka :loveu: To się cieszę. Mała jest świetna. Osoba, od której ją brała mówiła, że dzisiaj na pewno będzie piszczeć, miauczeć itp. a ona słodko leży koło mnie:loveu: Moje maleństwo. I tak słodko mruczy:loveu: Rika wniebowzięta ... Mleko, jedzenie kocie, zabawki dla kota i Mia do lizania...:shake: Jak w raju... :evil_lol::evil_lol:
Kaya93 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Witamy:cool3: http://i40.tinypic.com/2vl712a.jpg o Boziu:loveu: jakie oczyska:loveu::loveu::loveu:
Estera Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Kasia&Rika napisał(a):To się cieszę. Mała jest świetna. Osoba, od której ją brała mówiła, że dzisiaj na pewno będzie piszczeć, miauczeć itp. a ona słodko leży koło mnie:loveu: Moje maleństwo. I tak słodko mruczy:loveu: :loveu: Kochane male kocio. Zazdroszcze :diabloti: Kasia&Rika napisał(a): Rika wniebowzięta ... Mleko, jedzenie kocie, zabawki dla kota i Mia do lizania...:shake: Jak w raju... :evil_lol::evil_lol:oj kochana u mnie nie bylo innego wyjscia, jak miski na blacie kuchennym. Nie ma szans aby staly na ziemi- zaraz wylizane do czysta. Kotu wygospodarowalam miejsce na blacie i tam sobie chrupie :cool3: Chyba tez tak bedziesz musiala zrobic :diabloti:
Wyjątek Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 jeju sporo mnie nie było i widzę czarne nowości-piękności ;) pozdrawiamy!
Kasia&Rika Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Wyjątek napisał(a):jeju sporo mnie nie było i widzę czarne nowości-piękności ;) pozdrawiamy! nie tylko kot:cool3: same nowości: mieszkanie, 3 rasowe myszy i kot:cool3: o tym miejscu pomyślę, ale jeszcze za mała chyba by tak wysoko skoczyć:eviltong: choć nie powiem, obserwacje dwóch moich dziewczynek w domu to lepsze niż tv:evil_lol: są świetne:cool3: i jeszcze trzy rozrabiaki w klatce ... teraz to ja mam raj w domu:loveu:
Wyjątek Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 No to tylko pozazdrościć! :) Mi przybyła jedynie praca :(
Recommended Posts