Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Spacerujemy dużo i korzystamy z pięknej pogody;-) więcej zdjęć później :)

Podobnie do nas ( ;
Korzystajcie póki można :p
Co do fotek to sie nie możemy doczekać :razz:

Posted

mineralna_ napisał(a):
Ooo, to gratuluje myszek ^^
Rasowe? Jeżeli tak to z jakiej hodowli? :cool3:

Ja do PMC wstępuje, będę moje baby wystawiać :lol:

Galaktyka:) Odbieram w łodzi. Moje marzenie od lat w końcu się spełni:cool3:
Najprawdopodobniej blue, himi i chocled fox. Ale jeszcze do końca nie wiem.

Posted

[CENTER]Też może będę w Łodzi ;)

Ja niedługo odbieram 2 nowe samiczki + kilka bab na DT :oops:
W Krakowie będę wystawiać,a le tylko 1 bo Omitsu zanikł astrex, Hope Of Happiness ma kinka na ogonie, a ta trzecia, co się narazie jeszcze chyba nie urodziła będzie wystawiana :lol:

chocolate fox to takie moje małe marzenie zaraz po fuzzy pewie, redzie, black tan bandedzie i lh lilacu :P
[/CENTER]

Posted

mineralna_ napisał(a):
Też może będę w Łodzi ;)

Ja niedługo odbieram 2 nowe samiczki + kilka bab na DT :oops:
W Krakowie będę wystawiać,a le tylko 1 bo Omitsu zanikł astrex, Hope Of Happiness ma kinka na ogonie, a ta trzecia, co się narazie jeszcze chyba nie urodziła będzie wystawiana :lol:

chocolate fox to takie moje małe marzenie zaraz po fuzzy pewie, redzie, black tan bandedzie i lh lilacu :P

a mi się strasznie podoba chocolate tan i redy:loveu: ale zobaczymy co na wystawie uda mi się upatrzyć :) kali24 mówiła, że będzie miała dużo myszek to na pewno coś wybiorę:multi: klatka już czeka - Kuba.

Posted

Izuuus napisał(a):
Myszki będziesz miała? :cool3:
Super, a co u was?
I u Riki ?

dobrze:) spacerujemy non stop i korzystamy z pogody, ale ostatnio nie mam byt dużej weny na robienie zdjęć:cool3: może uda mi się coś z dysku wygrzebać jeszcze z niedzieli.
Rika się na wieść o początkach kleszczy dorobiła nowej obroży Kiltix:cool3: teraz nic nam nie straszne, więc idziemy w las:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...