Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']To jak za darmo. :-o

właśnie wiem, ostatnio była wystrzyżona wszędzie gdzie musi maszynką, podcięta , zrobione uszki, pyszczek - usunął jej te białe włoski co miała na ryjku i w ogóle, i zapłaciłam też 10zł:eviltong: łapek nie miała robionych bo sama wcześniej się za to zabrałam:eviltong: a fryzjer jest przemiły i widać , ze ma podejście:loveu: ostatnio strzygł Rikę na stole bez żadnej obroży - niczego, a ona siedziała spokojnie.

Posted

właśnie wiem, ostatnio była wystrzyżona wszędzie gdzie musi maszynką, podcięta , zrobione uszki, pyszczek - usunął jej te białe włoski co miała na ryjku i w ogóle, i zapłaciłam też 10zł:eviltong: łapek nie miała robionych bo sama wcześniej się za to zabrałam:eviltong: a fryzjer jest przemiły i widać , ze ma podejście:loveu: ostatnio strzygł Rikę na stole bez żadnej obroży - niczego, a ona siedziała spokojnie.

Ja zapłaciłam 15 zł za przycięcie uszu, głowy mordki za 2 psy :)

Jak golę Blooma całego to płacę 50 zł i jeszcze bardzo miła pani fryzjerka czyści uszy młodemu takim fajnym preparatem.

hihi :eviltong:

Za jakiś czas właśnie się wybieram z psiakami na strzyżenie :evil_lol:

pozdr.

Posted

Heja, w końcu się ktoś upomniał:evil_lol:

to mam dla was coś takiego :

Mam dla was kilka fajnych zdjęć, ale nie były robione moim aparatem i ciągle czekam aż ktoś mi je przyniesie :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...