Kasia&Rika Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Owczarkowa']http://i41.tinypic.com/j0wowj.jpg latająca :loveu::loveu: o widzę, że lustrzankę masz :diabloti::loveu: TAK:multi::multi:
Izuuus Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 http://i43.tinypic.com/20f5n53.jpg wzrok jakby kto jej mial zaraz to zabrac :cool3: alei tak cudna :loveu:
Kasia&Rika Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 BBeta napisał(a):Też tak kiedyś mówiłam... :siara: Zajrzyj do instrukcji, tam jest wszystko bardzo jasno objaśnione - co, gdzie, jak i dlaczego ;) a ty jaki masz w ogóle?:eviltong: zreszą jak na razie to jestem bardzo niekumata, zajmę się instrukcją ... w weekend <?>, bo teraz w ciągła mnie książka:evil_lol: już czytam trzeci tom, a zostało mi jeszcze półtora plus reszta trzeciego:evil_lol: [Zmierzch].
Kasia&Rika Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='AngelsDream']Mnie Zmierzch powalił na kolana :) oj, mnie też:loveu: czytałaś wszystkie czy tylko pierwszą? czy film oglądałaś? IZUUS - http://i43.tinypic.com/20f5n53.jpg wzrok jakby kto jej mial zaraz to zabrac :cool3: alei tak cudna :loveu: ona zaraz sama wpycha zabawki w ręce byle się z nią siłować:evil_lol:
BBeta Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Kasia&Rika napisał(a):a ty jaki masz w ogóle?:eviltong: zreszą jak na razie to jestem bardzo niekumata, zajmę się instrukcją ... w weekend <?>, bo teraz w ciągła mnie książka:evil_lol: już czytam trzeci tom, a zostało mi jeszcze półtora plus reszta trzeciego:evil_lol: [Zmierzch]. Aparat? D80 ;)
Estera Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 A przez kogo zaczęłaś czytać sagę? :cool3: :loveu:
Kasia&Rika Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Estera napisał(a):A przez kogo zaczęłaś czytać sagę? :cool3: :loveu: przez koleżankę która prosiła by ściągnąć jej film i strasznie zachwycała się książką, sama obejrzałam film i nie mogłam nie sięgnąć do książki:loveu::loveu:
AngelsDream Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Przeczytałam 3, czekam na kolejne dwie, a film jeszcze przede mną... Przez Baaja Jacob Black, to dla mnie idol absolutny, a stara baba jestem. Na 3 tomie ryczałam ostatnie 30 stron, aż TŻ myslał, że coś ze mną nie tak, a ja się tak wczułam, ze emocji było za dużo.
Kasia&Rika Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 AngelsDream napisał(a):Przeczytałam 3, czekam na kolejne dwie, a film jeszcze przede mną... Przez Baaja Jacob Black, to dla mnie idol absolutny, a stara baba jestem. Na 3 tomie ryczałam ostatnie 30 stron, aż TŻ myslał, że coś ze mną nie tak, a ja się tak wczułam, ze emocji było za dużo. coś tu było ale już nie ma:cool1:
AngelsDream Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 A daj, trudno. Miałam poczekac na oficjalkę, ale chyba się złamię... angelsdream@o2.pl Właściwie potem powinnaś usunąc to zdanie ze swojego posta, żeby nikt się nie doczepił :P
Kasia&Rika Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='AngelsDream']A daj, trudno. Miałam poczekac na oficjalkę, ale chyba się złamię... angelsdream@o2.pl Właściwie potem powinnaś usunąc to zdanie ze swojego posta, żeby nikt się nie doczepił :P wysłane ;-) i usunięte też:eviltong:
Estera Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 A ja jestem nawet nie w połowie II tomu. Dzisiaj mnie dopiero oświeciło, że nie muszę czekać aż ktoś mi książkę pożyczy tylko mogę ebooka ściągnąć. No i ściągnęłam. Ale zaraz umrę tak mnie już Jacob denerwuje :evil:
Kasia&Rika Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Estera napisał(a):A ja jestem nawet nie w połowie II tomu. Dzisiaj mnie dopiero oświeciło, że nie muszę czekać aż ktoś mi książkę pożyczy tylko mogę ebooka ściągnąć. No i ściągnęłam. Ale zaraz umrę tak mnie już Jacob denerwuje :evil: Haha:evil_lol: Spoko, w trzeciej części będzie lepiej i czwarta też się świetnie zaczyna:evil_lol:
AngelsDream Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Jacob jest cudowny. :P Ale jak mogłabym inaczej, skoro mam wilczaka ;)
Asia & Ginger Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Dziewczyny nie kuście tą książką. :evil_lol: Filmu nawet jeszcze nie widziałam. :oops:
AngelsDream Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Film sobie daruj, książka to inny wymiar ;)
Kasia&Rika Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Dziewczyny nie kuście tą książką. :evil_lol: Filmu nawet jeszcze nie widziałam. :oops: będziemy bo warto:diabloti::diabloti: czwarty tom już ...:eviltong:
Asia & Ginger Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 AngelsDream napisał(a):Film sobie daruj, książka to inny wymiar ;) Najpierw film dla wprowadzenia w klimat. :evil_lol: ;) Kasia&Rika napisał(a):będziemy bo warto:diabloti::diabloti: czwarty tom już ...:eviltong: A ile stron ma taki tom, że tak szybko Ci to idzie? :cool3: :-o
Kasia&Rika Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Najpierw film dla wprowadzenia w klimat. :evil_lol: ;) A ile stron ma taki tom, że tak szybko Ci to idzie? :cool3: :-o Film też obejrzałam najpierw i bardzo mi się spodobał, ale po przeczytaniu książki, jak ponownie go włączyłam, to uznałam, ze w porównaniu z czytaniem jest o wiele gorszy:eviltong: Książka? Pewnie jakieś 500-600 ... czytam ebooki to nie wiem ... w każdym razie zamiast się uczyć to czytam:eviltong: zdjęcia:D
Izuuus Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 http://i39.tinypic.com/r1dkye.jpg Riki lubi prasowane kosci ? Slicznie :loveu:
Kasia&Rika Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Izuuus']http://i39.tinypic.com/r1dkye.jpg Riki lubi prasowane kosci ? Slicznie :loveu: wręcz uwielbia:p
Asia & Ginger Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 http://i39.tinypic.com/r1dkye.jpg Śliczna mordulka. :loveu: :loveu: :loveu: Gingerka też lubi prasowane kości. :cool3:
AngelsDream Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 A Baaj nie bardzo, chociaż może to kwestia, że dostał tylko jedną.
Recommended Posts