Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta napisał(a):
Też tak kiedyś mówiłam... :siara:

Zajrzyj do instrukcji, tam jest wszystko bardzo jasno objaśnione - co, gdzie, jak i dlaczego ;)

a ty jaki masz w ogóle?:eviltong: zreszą jak na razie to jestem bardzo niekumata, zajmę się instrukcją ... w weekend <?>, bo teraz w ciągła mnie książka:evil_lol: już czytam trzeci tom, a zostało mi jeszcze półtora plus reszta trzeciego:evil_lol: [Zmierzch].

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
a ty jaki masz w ogóle?:eviltong: zreszą jak na razie to jestem bardzo niekumata, zajmę się instrukcją ... w weekend <?>, bo teraz w ciągła mnie książka:evil_lol: już czytam trzeci tom, a zostało mi jeszcze półtora plus reszta trzeciego:evil_lol: [Zmierzch].

Aparat? D80 ;)

Posted

Estera napisał(a):
A przez kogo zaczęłaś czytać sagę? :cool3: :loveu:

przez koleżankę która prosiła by ściągnąć jej film i strasznie zachwycała się książką, sama obejrzałam film i nie mogłam nie sięgnąć do książki:loveu::loveu:

Posted

Przeczytałam 3, czekam na kolejne dwie, a film jeszcze przede mną...

Przez Baaja Jacob Black, to dla mnie idol absolutny, a stara baba jestem. Na 3 tomie ryczałam ostatnie 30 stron, aż TŻ myslał, że coś ze mną nie tak, a ja się tak wczułam, ze emocji było za dużo.

Posted

AngelsDream napisał(a):
Przeczytałam 3, czekam na kolejne dwie, a film jeszcze przede mną...

Przez Baaja Jacob Black, to dla mnie idol absolutny, a stara baba jestem. Na 3 tomie ryczałam ostatnie 30 stron, aż TŻ myslał, że coś ze mną nie tak, a ja się tak wczułam, ze emocji było za dużo.

coś tu było ale już nie ma:cool1:

Posted

[quote name='AngelsDream']A daj, trudno. Miałam poczekac na oficjalkę, ale chyba się złamię...

angelsdream@o2.pl

Właściwie potem powinnaś usunąc to zdanie ze swojego posta, żeby nikt się nie doczepił :P

wysłane ;-) i usunięte też:eviltong:

Posted

A ja jestem nawet nie w połowie II tomu. Dzisiaj mnie dopiero oświeciło, że nie muszę czekać aż ktoś mi książkę pożyczy tylko mogę ebooka ściągnąć. No i ściągnęłam. Ale zaraz umrę tak mnie już Jacob denerwuje :evil:

Posted

Estera napisał(a):
A ja jestem nawet nie w połowie II tomu. Dzisiaj mnie dopiero oświeciło, że nie muszę czekać aż ktoś mi książkę pożyczy tylko mogę ebooka ściągnąć. No i ściągnęłam. Ale zaraz umrę tak mnie już Jacob denerwuje :evil:

Haha:evil_lol: Spoko, w trzeciej części będzie lepiej i czwarta też się świetnie zaczyna:evil_lol:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Dziewczyny nie kuście tą książką. :evil_lol:
Filmu nawet jeszcze nie widziałam. :oops:

będziemy bo warto:diabloti::diabloti: czwarty tom już ...:eviltong:

Posted

AngelsDream napisał(a):
Film sobie daruj, książka to inny wymiar ;)

Najpierw film dla wprowadzenia w klimat. :evil_lol: ;)
Kasia&Rika napisał(a):
będziemy bo warto:diabloti::diabloti: czwarty tom już ...:eviltong:

A ile stron ma taki tom, że tak szybko Ci to idzie? :cool3: :-o

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Najpierw film dla wprowadzenia w klimat. :evil_lol: ;)

A ile stron ma taki tom, że tak szybko Ci to idzie? :cool3: :-o

Film też obejrzałam najpierw i bardzo mi się spodobał, ale po przeczytaniu książki, jak ponownie go włączyłam, to uznałam, ze w porównaniu z czytaniem jest o wiele gorszy:eviltong:

Książka? Pewnie jakieś 500-600 ... czytam ebooki to nie wiem ... w każdym razie zamiast się uczyć to czytam:eviltong:

zdjęcia:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...