Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
oo widze szalejesz, czekamy na fotki:loveu:

ja mimo wszystko wybralabym soniacza, rozne opinie slyszalam o d40 i to nie najlepsze, pozatym d40 chyba jest bez podgladu na zywo?? jakos nie umialabym focic:evil_lol:

bez? nawet uwagi wczoraj nie zwróciłam jak się nim bawiłam,więc nie powiem.a co do sony, jest fajny na fotki na zewnątrz:eviltong: jakoś nie potrafię się do niego przekonać, nie łapie mi ostrości w domu - pewnie to moja wina, ale nie wiem dlaczego - a poza tym straaaasznie długo chodzi, przerwy między zdjęciami z lampą są strasznie długie ... to mój lumix jest pod tym względem wiele lepszy, choć ma słabszą lampę pewnie, ale zdjęcia robi się lepiej.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mam pojecia jak chodzi, nikon d40, no i wiekszosc zdjec robie na dworzu wiec nie zwrocilam na to uwagi, i jak dla mnie w porownaniu do mojego starego nikona robi bardzo szybko zdjecia z lampa, ale moj nikon pomimo ze robil fajnutkie zdjecia to strasznie wolnoooo sie ladowal po lampie

a w h5 zauwazylam ze szybko robi z lampa jak sie rozgrzeje, jak sie kilka zdjec porobi i jak jest otwarta lampa

Posted

Obróżki chcę, też mam dużo, więc co z tym różem Wy decydujcie, ja się na wszystko godzę :loveu:
Kasia ten płyn na cieczkę ja też chcę :evil_lol:
Teraz mnie podlicz i na gg napisz ile kasy to wyszło :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
Obróżki chcę, też mam dużo, więc co z tym różem Wy decydujcie, ja się na wszystko godzę :loveu:
Kasia ten płyn na cieczkę ja też chcę :evil_lol:
Teraz mnie podlicz i na gg napisz ile kasy to wyszło :evil_lol:

Dobra to ja biorę tylko tą niebieską, a różowa będzie dla Ciebie :)

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
ale się fajnie dogadujecie ;-)

a mnie znowu,że szkoły do domu odprawili, bo mam gorączkę:roll:

Oj, to nieciekawie. :shake:

Trzymam kciuki za Twoje zdrówko! :kciuki: :kciuki:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Oj, to nieciekawie. :shake:

Trzymam kciuki za Twoje zdrówko! :kciuki: :kciuki:

dzięki:cool3: już mi lepiej, gorączka spadła [teraz jest 36,2 stopnia:roll: - a ja ciągle czuje jakbym ją miala], grzejniki też niby mocniej grzeją [tak twierdzi moja mama] ale ... ja ciągle trzęsę się z zimna.
Wycięłam Rice ogonek, jest taki teraz bardziej łysy i dupkę. W ogóle to Rika ma łupież:roll: dzisiaj zauważyłam przy czesaniu - i to dużo! Nie była dawno kąpana, więc to nie od kąpieli czy szamponu... i brzydką ma sierść - strasznie linieje i są takie białe włoski na niej, albo znów bardzo długie rude włosy, które nie chcą wychodzić tylko można je jedynie wyrwać:roll:. Pomimo czesania furminatorem, pociągnę jej włoski to wychodzą kępami. Ma na ryjku normalnie gąszcz białych włosków - cały pyszczek w nich oprócz kawałka przy nosie:roll:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a moze to od karmy?? moze trzeba zmienic?

albo jakis preparat na siersc?

karmę ma ogólnie cały czas taką samą, tylko ostatnio zaczęłam dodawać jej te próbki różne : royal, eukanuba, hillis...
będe gdzies musiala polowac za tym olejem z pestek słoneczników ...

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
karmę ma ogólnie cały czas taką samą, tylko ostatnio zaczęłam dodawać jej te próbki różne : royal, eukanuba, hillis...
będe gdzies musiala polowac za tym olejem z pestek słoneczników ...

Nie z pestek słonecznika, a z pestek winogron. ;)

Posted

no wlasnie tak mi cos nie halo bylo,ze gdzie niegdie takie kanciaste albo zamazane :lol::lol: ale Riki to wspanialamodelka ;) teraznowy sprzecik do cykania fot to pewnie bedzie wiecej Rikuni :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...