Kasia&Rika Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Marta_Ares napisał(a):oo widze szalejesz, czekamy na fotki:loveu: ja mimo wszystko wybralabym soniacza, rozne opinie slyszalam o d40 i to nie najlepsze, pozatym d40 chyba jest bez podgladu na zywo?? jakos nie umialabym focic:evil_lol: bez? nawet uwagi wczoraj nie zwróciłam jak się nim bawiłam,więc nie powiem.a co do sony, jest fajny na fotki na zewnątrz:eviltong: jakoś nie potrafię się do niego przekonać, nie łapie mi ostrości w domu - pewnie to moja wina, ale nie wiem dlaczego - a poza tym straaaasznie długo chodzi, przerwy między zdjęciami z lampą są strasznie długie ... to mój lumix jest pod tym względem wiele lepszy, choć ma słabszą lampę pewnie, ale zdjęcia robi się lepiej.
Marta_Ares Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 nie mam pojecia jak chodzi, nikon d40, no i wiekszosc zdjec robie na dworzu wiec nie zwrocilam na to uwagi, i jak dla mnie w porownaniu do mojego starego nikona robi bardzo szybko zdjecia z lampa, ale moj nikon pomimo ze robil fajnutkie zdjecia to strasznie wolnoooo sie ladowal po lampie a w h5 zauwazylam ze szybko robi z lampa jak sie rozgrzeje, jak sie kilka zdjec porobi i jak jest otwarta lampa
Estera Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Obróżki chcę, też mam dużo, więc co z tym różem Wy decydujcie, ja się na wszystko godzę :loveu: Kasia ten płyn na cieczkę ja też chcę :evil_lol: Teraz mnie podlicz i na gg napisz ile kasy to wyszło :evil_lol:
LadyK Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Estera napisał(a):Obróżki chcę, też mam dużo, więc co z tym różem Wy decydujcie, ja się na wszystko godzę :loveu: Kasia ten płyn na cieczkę ja też chcę :evil_lol: Teraz mnie podlicz i na gg napisz ile kasy to wyszło :evil_lol: Dobra to ja biorę tylko tą niebieską, a różowa będzie dla Ciebie :)
Kasia&Rika Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ale się fajnie dogadujecie ;-) a mnie znowu,że szkoły do domu odprawili, bo mam gorączkę:roll:
Asia & Ginger Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Kasia&Rika napisał(a):ale się fajnie dogadujecie ;-) a mnie znowu,że szkoły do domu odprawili, bo mam gorączkę:roll: Oj, to nieciekawie. :shake: Trzymam kciuki za Twoje zdrówko! :kciuki: :kciuki:
Kasia&Rika Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Oj, to nieciekawie. :shake: Trzymam kciuki za Twoje zdrówko! :kciuki: :kciuki: dzięki:cool3: już mi lepiej, gorączka spadła [teraz jest 36,2 stopnia:roll: - a ja ciągle czuje jakbym ją miala], grzejniki też niby mocniej grzeją [tak twierdzi moja mama] ale ... ja ciągle trzęsę się z zimna. Wycięłam Rice ogonek, jest taki teraz bardziej łysy i dupkę. W ogóle to Rika ma łupież:roll: dzisiaj zauważyłam przy czesaniu - i to dużo! Nie była dawno kąpana, więc to nie od kąpieli czy szamponu... i brzydką ma sierść - strasznie linieje i są takie białe włoski na niej, albo znów bardzo długie rude włosy, które nie chcą wychodzić tylko można je jedynie wyrwać:roll:. Pomimo czesania furminatorem, pociągnę jej włoski to wychodzą kępami. Ma na ryjku normalnie gąszcz białych włosków - cały pyszczek w nich oprócz kawałka przy nosie:roll:
Marta_Ares Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 a moze to od karmy?? moze trzeba zmienic? albo jakis preparat na siersc?
Kasia&Rika Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Marta_Ares napisał(a):a moze to od karmy?? moze trzeba zmienic? albo jakis preparat na siersc? karmę ma ogólnie cały czas taką samą, tylko ostatnio zaczęłam dodawać jej te próbki różne : royal, eukanuba, hillis... będe gdzies musiala polowac za tym olejem z pestek słoneczników ...
Asia & Ginger Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Kasia&Rika napisał(a):karmę ma ogólnie cały czas taką samą, tylko ostatnio zaczęłam dodawać jej te próbki różne : royal, eukanuba, hillis... będe gdzies musiala polowac za tym olejem z pestek słoneczników ... Nie z pestek słonecznika, a z pestek winogron. ;)
Kasia&Rika Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Nie z pestek słonecznika, a z pestek winogron. ;) błąd słowny,ale to miałam na myśli:evil_lol::evil_lol:
gops Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 czesc po raz pierwszy chyba, albo drugi :diabloti:;) sliczna rudziaszka :loveu:
Kasia&Rika Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 mam NIKONA:multi::multi: zaraz spróbuje się nim pobawić :D zgadnijcie kto będzie moim obiektem pierwszego zdjęcia:evil_lol::evil_lol:
Kasia&Rika Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 wiem, wiem:diabloti: tylko psinka boi się odgłosu robienia zdjęć:evil_lol:
Dog Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 http://i42.tinypic.com/2qixxuh.jpg jaka niewinna mordeczka :loveu::loveu: http://i40.tinypic.com/xeohtc.jpg te oczęta... :loveu:
Izuuus Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 http://i39.tinypic.com/2zs5j5d.jpg prerabialas ?:cool3:
Kasia&Rika Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Izuuus napisał(a):http://i39.tinypic.com/2zs5j5d.jpg prerabialas ?:cool3: jasne, że tak:eviltong: przecież widać:eviltong: z tyłu była ... moja mama:evil_lol:
Asia & Ginger Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 http://i42.tinypic.com/2qixxuh.jpg Pięknie Rikusia wyszła. :loveu: :loveu: :loveu: :cool3:
Izuuus Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 no wlasnie tak mi cos nie halo bylo,ze gdzie niegdie takie kanciaste albo zamazane :lol::lol: ale Riki to wspanialamodelka ;) teraznowy sprzecik do cykania fot to pewnie bedzie wiecej Rikuni :loveu:
Recommended Posts