LadyK Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [CENTER]Interesują mnie te dwie z Hiltona - różowa i niebieska(znaczy nie wiem czy to niebieskie :D ta na samej górze po prawej :P) :razz:[/CENTER]
Kasia&Rika Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Owczarkowa napisał(a):Interesują mnie te dwie z Hiltona - różowa i niebieska :razz: no patrz:cool3: fajnie;-) na piękną Sonie? ślicznie jej będzie:loveu:
LadyK Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kasia&Rika napisał(a):no patrz:cool3: fajnie;-) na piękną Sonie? ślicznie jej będzie:loveu: Tylko konta w banku nie mam to jak co to przekazem pieniądze :cool3: Na PW ustalimy?
Kasia&Rika Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Sallcia napisał(a):Chyba nie tylko Boofy kocha śnieg:loveu: oj nie tylko, Rika uwielbia!
Estera Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Tak Esti coś chciała :multi: http://i42.tinypic.com/2ziydu0.jpg czerwoną, zieloną i różową obróżkę :multi: Ta różowa ma żółte kości?
brjagata Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Świetny ma kubraczek :eviltong: Zapraszamy do siebie.
Kasia&Rika Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Estera napisał(a):Tak Esti coś chciała :multi: http://i42.tinypic.com/2ziydu0.jpg czerwoną, zieloną i różową obróżkę :multi: Ta różowa ma żółte kości? różowa kupiona przez Owczarkową:oops: reszta jest:oops:
Katarama Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Rikusia sliczny kubraczek ma to jej cieplutko i moze szaleć :) Co tam u Was??
Magda&Bloom Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 moje też tak leżą bardzo często hihi komicznie to wygląda :cool3: czekam na nowe fotki :loveu:
Estera Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Kasia&Rika napisał(a):różowa kupiona przez Owczarkową:oops: reszta jest:oops::mad: A mi się właśnie róż najbardziej podobał :placz:
Asia & Ginger Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Kasia&Rika napisał(a):aha ... sorry.:-( poza tym ... to zdjęcia będą teraz:D mam na razie od brata sony h5 :multi: a może, może w sobotę będę miała lustrzankę NIKON d40!:multi::multi: Ale że to będzie Twój aparat? :cool3:
Kasia&Rika Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Estera napisał(a)::mad: A mi się właśnie róż najbardziej podobał :placz: aha ... sorry.:-( poza tym ... to zdjęcia będą teraz:D mam na razie od brata sony h5 :multi: a może, może w sobotę będę miała lustrzankę NIKON d40!:multi::multi:
Estera Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kasia&Rika napisał(a):aha ... sorry.:-( poza tym ... to zdjęcia będą teraz:D mam na razie od brata sony h5 :multi: a może, może w sobotę będę miała lustrzankę NIKON d40!:multi::multi:Przeżyję :eviltong: To czekamy na zdjęcia :multi: :evil_lol:
Kasia&Rika Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Estera napisał(a):Przeżyję :eviltong: To czekamy na zdjęcia :multi: :evil_lol: A tamte chcesz?:eviltong: Kurcze, wyprowadziłabym psa i aparat na spacer, ale ledwo wyjdę z nią na siusiu i zamarzamy. Do tego w domu też mam lodówkę, bo są jakieś problemy z grzejnikami i dopiero może dzisiaj naprawią, więc wyjście z zimnego domu na dwór jest straszne. siedzę w dwóch długich rękawach, na to polar i pod kołdrą!
Izuuus Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 No to obywam to szybko naprawili bo sie pochorujecie :lol:
Kasia&Rika Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Ale że to będzie Twój aparat? :cool3: tak, zupełnie mój!:loveu:
Dog Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 EEEE to szalejesz. :diabloti: dawaj foteczki.. ;) :diabloti:
LadyK Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Estera napisał(a)::mad: A mi się właśnie róż najbardziej podobał :placz: Estera jak chcesz to Ci odstąpimy tą różową obróżkę, jak się Kasia zgodzi, a my tylko jedną kupimy, bo my już pełno tego mamy.
Kasia&Rika Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Owczarkowa napisał(a): Estera jak chcesz to Ci odstąpimy tą różową obróżkę, jak się Kasia zgodzi, a my tylko jedną kupimy, bo my już pełno tego mamy. spoko, mi to zupełnie obojętne:evil_lol: ja mam jeszcze na zbytku : duże ringo 17cm średnicy i zestaw : majteczki na cieczkę i płyt VIVISOL czy jakoś tak na zneutralizowanie zapachu suczek podczas cieczki - raz psiknięty. i nawet działał, ale teraz nie są już potrzebne:D
NightQueen Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 la la la :siara: Obroże,smycz ROGZ dla psa i kota,bazarek do 15.01 :diabloti:
Asia & Ginger Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kasia&Rika napisał(a):tak, zupełnie mój!:loveu: No to będą super fotki! :multi:
Kasia&Rika Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 smallpati napisał(a):la la la :siara: Obroże,smycz ROGZ dla psa i kota,bazarek do 15.01 :diabloti: wiem, wiem ... ale ja teraz sama muszę oszczędzać:evil_lol: jeszcze mi może te raty za aparat dojdą, a laptop do spłacenia:evil_lol::evil_lol: szaleje:evil_lol:
NightQueen Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kasia&Rika napisał(a):wiem, wiem ... ale ja teraz sama muszę oszczędzać:evil_lol: jeszcze mi może te raty za aparat dojdą, a laptop do spłacenia:evil_lol::evil_lol: szaleje:evil_lol: a tu takie okazje są :diabloti: szkoda zmarnować
Marta_Ares Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 oo widze szalejesz, czekamy na fotki:loveu: ja mimo wszystko wybralabym soniacza, rozne opinie slyszalam o d40 i to nie najlepsze, pozatym d40 chyba jest bez podgladu na zywo?? jakos nie umialabym focic:evil_lol:
Recommended Posts