Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Estera napisał(a):
Cześć Kasiu! :multi:
Cieszę się, że do nas wróciłaś! :multi:
Wracaj szybciutko do zdrowia niech to cholerstwo szybko się wchłania :calus:

mam taką nadzieję:evil_lol: wiecie jak mi nudno było bez was? chyba się uzależniłam od dogo. jedyne za czym tęskniłam ten cały jeden dzień to Rika i ... dogo:evil_lol:

Zamówiłam dla Riki kubraczek od Taks:siara:

:diabloti:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
mam taką nadzieję:evil_lol: wiecie jak mi nudno było bez was? chyba się uzależniłam od dogo. jedyne za czym tęskniłam ten cały jeden dzień to Rika i ... dogo:evil_lol:

Zamówiłam dla Riki kubraczek od Taks:siara:

:diabloti:

Uzależnienie od dogo to powszechna na tym forum choroba. :shake:

Pokaż jaki kubraczek zamówiłaś? :cool3:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Fajniusi ten kubraczek. :cool3:
Ale Taks jest szybka! :-o

Taks jest niesamowita:p

nie mogę się doczekać kiedy dojdzie, ale wątpie by przed świętami:roll: ta poczta:roll:

Posted

Przyznam się bez bicia - nie wiedziałam co to za dzień, ale ciekawość wzięła górę i... Wszystkiego najlepszego dla Ricki, niech dalej cieszy Was swoją obecnością! Mam nadzieję, że prezenty są już przygotowane?? :eviltong:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
toż to jeszcze szczenior:cool3:

Kaja? Po przejściu 10km ma dość, do wody nie wchodzi jak jest zimno - starzeje się :shake:

Posted

BBeta napisał(a):
Kaja? Po przejściu 10km ma dość, do wody nie wchodzi jak jest zimno - starzeje się :shake:

to moja się zestarzała zanim się rozwinęła, do wody też nie chce wchodzić, a 10 km ... zrobi z dużymi przystankami...:evil_lol: poza tym chyba muszę ją wziąć na dietę:cool3:

Posted

100 lat dla Rikusi, dużo zdróweczka, góry smaczków, wielu psich przyjaciół i ciekawych spacerków obfitujących w zapachy. :bday: :BIG: :new-bday: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :laola:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']100 lat dla Rikusi, dużo zdróweczka, góry smaczków, wielu psich przyjaciół i ciekawych spacerków obfitujących w zapachy. :bday: :BIG: :new-bday: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :laola:

masz baaardzo mokre lizanie od Rikusi:evil_lol:

Posted

hehe super :) :loveu: normalnie Mafiaaa :cool3:

Rice slicznie w białej bluzie, :loveu::loveu::loveu: przerabiaj, nawet się nie zastanawiaj.. :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...