Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za pochwały:D Rika sie dzisiaj wybiegała z czterema psami:D mamy trochę zdjęć, wrzucę je z okazji setnej strony:diabloti::diabloti:
to sobie poczekacie:siara:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://i35.tinypic.com/2ikr2mg.jpg
Ładnie wygląd ten kolorek na rudej Rikusi. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

A mam takie pytanie, czy Rika ma ogoloną głowę, bo taką jakąś jasną ma, a po skubaniu to zazwyczaj ciemniejsza jest. :roll:

nie, wyskubaną - 3 godziny skubałam:roll: i jeszcze miała po główce trochę tym furminatorem robione bo bardzo ładnie wychodziły. może to przez to? ona w ogóle ma takie jasne miejsca niekiedy... nie wiem dlaczego ... a maszynką jechane nie miała, bo byłam przy strzyżeniu jej u fryzjera jak miała wyjechane uszka ... to tylko uszy i pod brodą.

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
nie, wyskubaną - 3 godziny skubałam:roll: i jeszcze miała po główce trochę tym furminatorem robione bo bardzo ładnie wychodziły. może to przez to? ona w ogóle ma takie jasne miejsca niekiedy... nie wiem dlaczego ... a maszynką jechane nie miała, bo byłam przy strzyżeniu jej u fryzjera jak miała wyjechane uszka ... to tylko uszy i pod brodą.

O kurczaki, to trochę się naskubałaś. :-o
Zmyliło mnie to, że łepetynka jest tak idealnie zrobiona, że aż wygląda jakby była zgolona maszynką. :cool3:
Sorki, że zwątpiłam w Twoje zdolności. :oops:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
O kurczaki, to trochę się naskubałaś. :-o
Zmyliło mnie to, że łepetynka jest tak idealnie zrobiona, że aż wygląda jakby była zgolona maszynką. :cool3:
Sorki, że zwątpiłam w Twoje zdolności. :oops:

zdolności marne, ale się zawzięłam:diabloti: biedna Rika musiała siedzieć i cierpieć a mi ręce myślałam, że odpadną:diabloti: i w rękawiczkach skubałam takich ... lateksowych.

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
jeszcze cztery posty:eviltong: zdjęcia mam już przygotowane do wklejenia w notatniku:diabloti:
:turn-l::turn-l::turn-l: wariatka

Posted

sliczna jest ...no troche sie naskubalas :evil_lol:ja tez skubalam kropka ale jak mial 4 miesiace chyba a teraz ma niecale 6:)P:eviltong: i nie ma jak narazie wloskow tych jasnych na glowie co jakis czas przejade trymerem i jest oki:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...