Kasia&Rika Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 BBeta napisał(a):Jaką karme (suchą) aktualnie dajesz Rice? Może ci się to wyda dziwne ale nie potrafię za choinkę zapamiętać jej nazwy:oops: Mam problemy z koncentracją od jakiegoś czasu i zawsze zapominam, choć usilnie staram się zapamiętać by sprawdzić opinie na necie. Ale ostatnio próbowałam też Royala dla szczeniaków i kilku innych karm z próbek które mi przysłali to i tak Rika kusi się na tylko tą jedna. Muszę w końcu zapisać tą nazwę, ale zawsze jak jestem w zoologu to kupa ludzi i wszyscy się śpieszą i nie mam czasu wyciągnąć kartki, tym bardziej, że zawsze wchodzę tam z Riką , która jest najbardziej zainteresowana zwierzakami w klatkach:evil_lol: Nie jestem do końca pewna ale może to być Acana dla szczeniaków ... Z wyglądu jest trochę większa niż ogólne karmy dla szczeniaków i ma sercowaty kształt
Asia & Ginger Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Kasia&Rika napisał(a):Może ci się to wyda dziwne ale nie potrafię za choinkę zapamiętać jej nazwy:oops: Mam problemy z koncentracją od jakiegoś czasu i zawsze zapominam, choć usilnie staram się zapamiętać by sprawdzić opinie na necie. Ale ostatnio próbowałam też Royala dla szczeniaków i kilku innych karm z próbek które mi przysłali to i tak Rika kusi się na tylko tą jedna. Muszę w końcu zapisać tą nazwę, ale zawsze jak jestem w zoologu to kupa ludzi i wszyscy się śpieszą i nie mam czasu wyciągnąć kartki, tym bardziej, że zawsze wchodzę tam z Riką , która jest najbardziej zainteresowana zwierzakami w klatkach:evil_lol: Nie jestem do końca pewna ale może to być Acana dla szczeniaków ... Z wyglądu jest trochę większa niż ogólne karmy dla szczeniaków i ma sercowaty kształt A to raczej nie Acana dla szczeniaków. Acana dla szczeniąt owszem jest większa, ale ma okrągle kulki z dziurką w środku. No chyba że kupujesz dla szczeniąt małych ras. ;)
Kasia&Rika Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A to raczej nie Acana dla szczeniaków. Acana dla szczeniąt owszem jest większa, ale ma okrągle kulki z dziurką w środku. No chyba że kupujesz dla szczeniąt małych ras. ;) Nie wiem. Szczerze nie wiem:shake: Ale czytałam skład kiedyś i porównywałam z dobrymi karmami min.Royal i wiele się nie różnił - wręcz minimalnie. Pracuje tam znajoma pani która w miarę zna się na rzeczy i polecała tą karmę, choć jest o wiele tańsza od innych. Jest właścicielką sklepu więc byłam zdziwiona,że poleca tańszą karmę - praktycznie o połowę od takiego Royala czy Eukanoby
BBeta Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Kasia&Rika napisał(a):Może ci się to wyda dziwne ale nie potrafię za choinkę zapamiętać jej nazwy:oops: Ja nie pamiętam czy pisze się Bosh czy Bosch mimo, że już X razy patrzyłam na opakowanie :diabloti: Kaja na Eukanube nawet nie spojrzała, Royala jadła z wielką łaską aż w końcu kupiłam na próbe Boscha i okazało się, że Kaja go uwielbia Ale ja oprócz suchego karmie psy gotowanym ;)
Kasia&Rika Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 BBeta napisał(a):Ja nie pamiętam czy pisze się Bosh czy Bosch mimo, że już X razy patrzyłam na opakowanie :diabloti: Kaja na Eukanube nawet nie spojrzała, Royala jadła z wielką łaską aż w końcu kupiłam na próbe Boscha i okazało się, że Kaja go uwielbia Ale ja oprócz suchego karmie psy gotowanym ;) a co gotujesz?
Asia & Ginger Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 BBeta napisał(a):Ja nie pamiętam czy pisze się Bosh czy Bosch mimo, że już X razy patrzyłam na opakowanie :diabloti: Kaja na Eukanube nawet nie spojrzała, Royala jadła z wielką łaską aż w końcu kupiłam na próbe Boscha i okazało się, że Kaja go uwielbia Ale ja oprócz suchego karmie psy gotowanym ;) Bosch. :eviltong: A próbowałaś może tych nowych karm Biosch? :cool3:
Kasia&Rika Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Bosch. :eviltong: A próbowałaś może tych nowych karm Biosch? :cool3: y, próbowałam Royala, Eukanoby, Hill'sa, Kelberga czy jakoś tak:eviltong:, Puriny i kilku innych których nazw nie pamiętam:cool3: Ale Boscha chyba nie. Ale zauważyłam, że Rika lubi jak coś jest większe co może sobie pochrupać
BBeta Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Bosch. :eviltong: A próbowałaś może tych nowych karm Biosch? :cool3: I tak nie zapamiętam :diabloti: Nie, najpierw kupiłam worek 3kg Light, a niedawno 15kg Adult Lamb & Rice , więc póki co mam zapas :cool3: Kasia&Rika napisał(a):a co gotujesz? Kurczak (lub indyk) + ryż + marchewka
crazydaisy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Niby od wczoraj nie zaglądałam a jaki się tu żywieniowy wątek rozwinął ;)
groszek83 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Dzieńdobry;) zimny i wietrzny ale i tak dobry:multi:
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='crazydaisy']Niby od wczoraj nie zaglądałam a jaki się tu żywieniowy wątek rozwinął ;) :evil_lol: [quote name='groszek83']Dzieńdobry;) zimny i wietrzny ale i tak dobry:multi: Dzień dobry, witamy GROSZKI:D A FOTKI ZE 2 STRONY WCZEŚNIEJ DANE! :cool3:
Anka_ZG Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 hej:) http://i38.tinypic.com/2lo1wtk.jpg ale sobie słodko śpi:loveu::loveu: P.S. Ciesz się, że rika nie chce spać z Toba w wyrku;) spajki od jakiegos czasu ma tak, że przychodzi w środku nocy, stanie nademna, ja czuje, że potwór stoi obok mnie, no i nawet nie otiweram oczu tylko przez sen robie mu miejsce i wtedy młody kładzie sie wtulony w pańcie:evil_lol: skubaniec tak wyczaił, że wchodzi do wyrka i tylko czeka aż mu sie posune. A że mam bardzo czuły sen, to długo czekać nie musi:roll:;) No i oczywiście kto spi jak lord-Spajkus, a pancia wisi z dupskiem prawie że za wyrkiem:roll:
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Anka_ZG']hej:) http://i38.tinypic.com/2lo1wtk.jpg ale sobie słodko śpi:loveu::loveu: P.S. Ciesz się, że rika nie chce spać z Toba w wyrku;) spajki od jakiegos czasu ma tak, że przychodzi w środku nocy, stanie nademna, ja czuje, że potwór stoi obok mnie, no i nawet nie otiweram oczu tylko przez sen robie mu miejsce i wtedy młody kładzie sie wtulony w pańcie:evil_lol: skubaniec tak wyczaił, że wchodzi do wyrka i tylko czeka aż mu sie posune. A że mam bardzo czuły sen, to długo czekać nie musi:roll:;) No i oczywiście kto spi jak lord-Spajkus, a pancia wisi z dupskiem prawie że za wyrkiem:roll: Ja tam zawsze lubiłam spać z psami :D i ostatnio dwa razy pod rząd, ze trzy dni temu też jej się tak zdarzyło, że przyszła w nocy i sie wtuliła:) ale teraz znowu nie przychodzi:D
groszek83 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Anka_ZG']hej:) http://i38.tinypic.com/2lo1wtk.jpg ale sobie słodko śpi:loveu::loveu: P.S. Ciesz się, że rika nie chce spać z Toba w wyrku;) spajki od jakiegos czasu ma tak, że przychodzi w środku nocy, stanie nademna, ja czuje, że potwór stoi obok mnie, no i nawet nie otiweram oczu tylko przez sen robie mu miejsce i wtedy młody kładzie sie wtulony w pańcie:evil_lol: skubaniec tak wyczaił, że wchodzi do wyrka i tylko czeka aż mu sie posune. A że mam bardzo czuły sen, to długo czekać nie musi:roll:;) No i oczywiście kto spi jak lord-Spajkus, a pancia wisi z dupskiem prawie że za wyrkiem:roll: Buahahaha:evil_lol: ja nie zwisam wycfaniłam sie i kłade sie od sciany:roflt:
crazydaisy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 groszek83 napisał(a):Buahahaha:evil_lol: ja nie zwisam wycfaniłam sie i kłade sie od sciany:roflt: Jest to jakiś sposób :eviltong:
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 crazydaisy napisał(a):Jest to jakiś sposób :eviltong: ja tez zawsze od ściany, ale ona zimna o tej porze roku :(
Anka_ZG Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 groszek83 napisał(a):Buahahaha:evil_lol: ja nie zwisam wycfaniłam sie i kłade sie od sciany:roflt: ja się kłade od grzejknika, bo mam wzdłuz grzejnika wyrko, ale grzejnik niestety przez całą długość wyrka nie idzie:cool3: No to jest wyrko 2 osobowe a nie 2 osobowy+ pies:lol: No ale czego sie nie zrobi dla kochanego pieska:loveu:
ewelinabuck Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 za 20 min zapraszam na filmiki z Kropeczkiem:diabloti:
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 ewelinabuck napisał(a):za 20 min zapraszam na filmiki z Kropeczkiem:diabloti: lece! minęło nawet więcej:D!
AngelsDream Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 My kanapę dzielimy między siebie i dwa psy.
Kasia&Rika Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Ja tylko raz spałam z dwoma psami, ale żaden nie dorównywał Baajowi:cool3: W zimie to pewnie przyjemnie grzeją, ale latem?:evil_lol:
Cavy Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Doberek :multi: http://i35.tinypic.com/28lqoav.jpg ledwo ją widać :evil_lol:
crazydaisy Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Latem to pewnie psiakom gorąco i wolą spać na zimnej podłodze, więc rozpychanie się w wyrku nie grozi ;)
groszek83 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Oj grozi grozi lato czy zima co za różnica:evil_lol: pod kołderke sie przynajmniej nie pchają tylko na.
Recommended Posts