Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BBeta napisał(a):
Jaką karme (suchą) aktualnie dajesz Rice?

Może ci się to wyda dziwne ale nie potrafię za choinkę zapamiętać jej nazwy:oops: Mam problemy z koncentracją od jakiegoś czasu i zawsze zapominam, choć usilnie staram się zapamiętać by sprawdzić opinie na necie. Ale ostatnio próbowałam też Royala dla szczeniaków i kilku innych karm z próbek które mi przysłali to i tak Rika kusi się na tylko tą jedna. Muszę w końcu zapisać tą nazwę, ale zawsze jak jestem w zoologu to kupa ludzi i wszyscy się śpieszą i nie mam czasu wyciągnąć kartki, tym bardziej, że zawsze wchodzę tam z Riką , która jest najbardziej zainteresowana zwierzakami w klatkach:evil_lol:
Nie jestem do końca pewna ale może to być Acana dla szczeniaków ...
Z wyglądu jest trochę większa niż ogólne karmy dla szczeniaków i ma sercowaty kształt

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Może ci się to wyda dziwne ale nie potrafię za choinkę zapamiętać jej nazwy:oops: Mam problemy z koncentracją od jakiegoś czasu i zawsze zapominam, choć usilnie staram się zapamiętać by sprawdzić opinie na necie. Ale ostatnio próbowałam też Royala dla szczeniaków i kilku innych karm z próbek które mi przysłali to i tak Rika kusi się na tylko tą jedna. Muszę w końcu zapisać tą nazwę, ale zawsze jak jestem w zoologu to kupa ludzi i wszyscy się śpieszą i nie mam czasu wyciągnąć kartki, tym bardziej, że zawsze wchodzę tam z Riką , która jest najbardziej zainteresowana zwierzakami w klatkach:evil_lol:
Nie jestem do końca pewna ale może to być Acana dla szczeniaków ...
Z wyglądu jest trochę większa niż ogólne karmy dla szczeniaków i ma sercowaty kształt

A to raczej nie Acana dla szczeniaków. Acana dla szczeniąt owszem jest większa, ale ma okrągle kulki z dziurką w środku. No chyba że kupujesz dla szczeniąt małych ras. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
A to raczej nie Acana dla szczeniaków. Acana dla szczeniąt owszem jest większa, ale ma okrągle kulki z dziurką w środku. No chyba że kupujesz dla szczeniąt małych ras. ;)

Nie wiem. Szczerze nie wiem:shake:
Ale czytałam skład kiedyś i porównywałam z dobrymi karmami min.Royal i wiele się nie różnił - wręcz minimalnie. Pracuje tam znajoma pani która w miarę zna się na rzeczy i polecała tą karmę, choć jest o wiele tańsza od innych.
Jest właścicielką sklepu więc byłam zdziwiona,że poleca tańszą karmę - praktycznie o połowę od takiego Royala czy Eukanoby

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Może ci się to wyda dziwne ale nie potrafię za choinkę zapamiętać jej nazwy:oops:

Ja nie pamiętam czy pisze się Bosh czy Bosch mimo, że już X razy patrzyłam na opakowanie :diabloti:

Kaja na Eukanube nawet nie spojrzała, Royala jadła z wielką łaską aż w końcu kupiłam na próbe Boscha i okazało się, że Kaja go uwielbia
Ale ja oprócz suchego karmie psy gotowanym ;)

Posted

BBeta napisał(a):
Ja nie pamiętam czy pisze się Bosh czy Bosch mimo, że już X razy patrzyłam na opakowanie :diabloti:

Kaja na Eukanube nawet nie spojrzała, Royala jadła z wielką łaską aż w końcu kupiłam na próbe Boscha i okazało się, że Kaja go uwielbia

a co gotujesz?

Posted

BBeta napisał(a):

Bosch. :eviltong:
A próbowałaś może tych nowych karm Biosch? :cool3:

Posted

y, próbowałam Royala, Eukanoby, Hill'sa, Kelberga czy jakoś tak:eviltong:, Puriny i kilku innych których nazw nie pamiętam:cool3:
Ale Boscha chyba nie. Ale zauważyłam, że Rika lubi jak coś jest większe co może sobie pochrupać

Posted

I tak nie zapamiętam :diabloti:

Nie, najpierw kupiłam worek 3kg Light, a niedawno 15kg Adult Lamb & Rice , więc póki co mam zapas :cool3:

Kasia&Rika napisał(a):
a co gotujesz?

Kurczak (lub indyk) + ryż + marchewka

Posted

[quote name='crazydaisy']Niby od wczoraj nie zaglądałam a jaki się tu żywieniowy wątek rozwinął ;)

:evil_lol:

[quote name='groszek83']Dzieńdobry;) zimny i wietrzny ale i tak dobry:multi:

Dzień dobry, witamy GROSZKI:D

A FOTKI ZE 2 STRONY WCZEŚNIEJ DANE! :cool3:

Posted

hej:)
http://i38.tinypic.com/2lo1wtk.jpg ale sobie słodko śpi:loveu::loveu:

P.S. Ciesz się, że rika nie chce spać z Toba w wyrku;) spajki od jakiegos czasu ma tak, że przychodzi w środku nocy, stanie nademna, ja czuje, że potwór stoi obok mnie, no i nawet nie otiweram oczu tylko przez sen robie mu miejsce i wtedy młody kładzie sie wtulony w pańcie:evil_lol: skubaniec tak wyczaił, że wchodzi do wyrka i tylko czeka aż mu sie posune. A że mam bardzo czuły sen, to długo czekać nie musi:roll:;) No i oczywiście kto spi jak lord-Spajkus, a pancia wisi z dupskiem prawie że za wyrkiem:roll:

Posted

[quote name='Anka_ZG']hej:)

P.S. Ciesz się, że rika nie chce spać z Toba w wyrku;) spajki od jakiegos czasu ma tak, że przychodzi w środku nocy, stanie nademna, ja czuje, że potwór stoi obok mnie, no i nawet nie otiweram oczu tylko przez sen robie mu miejsce i wtedy młody kładzie sie wtulony w pańcie:evil_lol: skubaniec tak wyczaił, że wchodzi do wyrka i tylko czeka aż mu sie posune. A że mam bardzo czuły sen, to długo czekać nie musi:roll:;) No i oczywiście kto spi jak lord-Spajkus, a pancia wisi z dupskiem prawie że za wyrkiem:roll:

Ja tam zawsze lubiłam spać z psami :D i ostatnio dwa razy pod rząd, ze trzy dni temu też jej się tak zdarzyło, że przyszła w nocy i sie wtuliła:)
ale teraz znowu nie przychodzi:D

Posted

[quote name='Anka_ZG']hej:)

Buahahaha:evil_lol: ja nie zwisam wycfaniłam sie i kłade sie od sciany:roflt:

Posted

groszek83 napisał(a):
Buahahaha:evil_lol: ja nie zwisam wycfaniłam sie i kłade sie od sciany:roflt:

ja się kłade od grzejknika, bo mam wzdłuz grzejnika wyrko, ale grzejnik niestety przez całą długość wyrka nie idzie:cool3: No to jest wyrko 2 osobowe a nie 2 osobowy+ pies:lol:
No ale czego sie nie zrobi dla kochanego pieska:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...