Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

groszek83 napisał(a):
http://i35.tinypic.com/2dt41gj.jpg
i znowu grożna mina:evil_lol:
Cudny był ten twój psiak:loveu: mnie też od razu toller do głowy przyszedł:loveu:
Co do choroby moge tylko napisać że bardzo współczuje:sadCyber:

Ja też uważałam go za najpiękniejszego psa, ale o rasie toller usłyszałam dopiero tutaj. Dla mnie był jamnikiem z futrem spaniela:evil_lol:
A co do choroby, bywa gorzej. Widziałam wiele przykładów w szpitalach. Ja przynajmniej żyje.

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Nawet wiem gdzie jest tamta, w śmietniku pod domem ... :roll:

He he, wyszukiwanie jej teraz w śmietniku to niezbyt przyjemne zajęcie... lepiej poszukaj nowej :eviltong:

Posted

crazydaisy napisał(a):
He he, wyszukiwanie jej teraz w śmietniku to niezbyt przyjemne zajęcie... lepiej poszukaj nowej :eviltong:

Faktycznie, niezbyt przyjemne:eviltong: kupiłam jej dzisiaj 10sztuk małych kostek do czyszczenia ząbków czy jakoś tak, które uwielbia i paczkę zwaczy, może być na przeprosiny?:diabloti:

groszek83 napisał(a):
Cześć witam sie z rana:multi:

My również się witamy!!

Byłam dzisiaj na badaniach, w kwesti onkologi mam wyniki dobre:multi: ale muszę iść do neurologa jeszcze i psychiatry - bóle i zaburzenia koncentracji są najprawdopodobniej spowodowane stanem nerwowym - jestem czubkiem:evil_lol:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Byłam dzisiaj na badaniach, w kwesti onkologi mam wyniki dobre:multi: ale muszę iść do neurologa jeszcze i psychiatry - bóle i zaburzenia koncentracji są najprawdopodobniej spowodowane stanem nerwowym - jestem czubkiem:evil_lol:

Super, bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku. :multi:
No, prawie wszystko. :evil_lol:

http://i33.tinypic.com/11sft4h.jpg
Połykaczka piłeczek, a raczej chyba jajek bez niespodzianki. :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Aaaa no chyba że tak. :cool3:
A może włóż jej smaczka to tego jajka. :cool3:

Właśnie też o tym pomyślałam, jak pisałaś o jajku bez niespodzianki :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...