Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mineralna_ napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

masz tą zaje2bistą brindle?
świetne są :loveu:

szkoda że ja nie mogę pójść w Twoje ślady i powiększyc myszarnie

i jak się mieszka z 7 myszami? co ile sprzątasz w tej klatce?

co tydzień spokojnie. A mam w planach te drewniane półeczki [które o dziwo jeszcze nie śmierdzą] zamienić na plastiki, coś może w rodzaju podwieszanych kuwet z trocinami to myślę, że nawet na dłużej wystarczy, bo teraz trociny też nie pachną brzydko - zresztą wcale nie pachną, tylko kupki na półkach przeszkadzają i trochę zapachem i estetycznie.

A mieszkanie z taką gromadą to frajda. Uwielbiam na nie patrzeć.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę, troszkę mnie nie było a ty się całej hodowli myszy dorobiłaś :evil_lol:
Myszy coraz bardziej popularne są :eviltong: zaraz trzeba będzie osobne forum zakładać :diabloti:

Fajne gryzonie, ale ja bym wolała więcej zdjęć rudej :eviltong:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Small :mdleje: ty nad odwiedziłaś :O

Będą, kiedyś będą zdjęcia. :P

Jak na razie kocica ma ruje i w domu bardzo ciekawie ...

a bo sobie tak siedzę i myślę... A zaszczycę Katarzynę swoją obecnością :diabloti: i oto jestem :cool3:

łuuu hu hu cały łańcuch pokarmowy masz myszy->kot->pies->Kasia :eviltong: (coś pominęłam? :cool3:)

Posted

smallpati napisał(a):
a bo sobie tak siedzę i myślę... A zaszczycę Katarzynę swoją obecnością :diabloti: i oto jestem :cool3:

łuuu hu hu cały łańcuch pokarmowy masz myszy->kot->pies->Kasia :eviltong: (coś pominęłam? :cool3:)

Czuję się zaszczycona:oops:

łańcuch kompletny:evil_lol: Ale na razie wszyscy karmią się czymś innym, choć kot miałby chętkę na zabawę [z] myszami:diabloti:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']Czuję się zaszczycona:oops:

łańcuch kompletny:evil_lol: Ale na razie wszyscy karmią się czymś innym, choć kot miałby chętkę na zabawę [z] myszami:diabloti:

i prawidłowo :diabloti: toż to wielki zaszczyt :eviltong:

dobrze powiedziane "na razie" :diabloti:

masz zdjęcie kota? bom nie widziała (ach te moje zaległości :oops:)

Posted

mineralna_ napisał(a):
jaka świetna kotka :loveu:

i stało się, kupiłam drugą 'klatkę' :cool3:
czyli dalej się domysiam :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:

jakie plany?

Posted

Nowości : obroża to półzacisk - jak dla mnie super, ładnie się luzuje. i szelki i obroża są bardzo miękkie.

Mam różowy i niebieski, a i tak najbardziej podoba mi się zielony z tego wzoru :evil_lol:

Na zdjęciach widać, jak Rika już zarosła ... nie wiem czy ja z nią przeżyje całą zimę bez strzyżenia:evil_lol: a nakładek na ostrze się jeszcze nie dorobiłam:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...