Kasia&Rika Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 mineralna_ napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: masz tą zaje2bistą brindle? świetne są :loveu: szkoda że ja nie mogę pójść w Twoje ślady i powiększyc myszarnie i jak się mieszka z 7 myszami? co ile sprzątasz w tej klatce? co tydzień spokojnie. A mam w planach te drewniane półeczki [które o dziwo jeszcze nie śmierdzą] zamienić na plastiki, coś może w rodzaju podwieszanych kuwet z trocinami to myślę, że nawet na dłużej wystarczy, bo teraz trociny też nie pachną brzydko - zresztą wcale nie pachną, tylko kupki na półkach przeszkadzają i trochę zapachem i estetycznie. A mieszkanie z taką gromadą to frajda. Uwielbiam na nie patrzeć.
NightQueen Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Kurczę, troszkę mnie nie było a ty się całej hodowli myszy dorobiłaś :evil_lol: Myszy coraz bardziej popularne są :eviltong: zaraz trzeba będzie osobne forum zakładać :diabloti: Fajne gryzonie, ale ja bym wolała więcej zdjęć rudej :eviltong:
Kasia&Rika Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Small :mdleje: ty nad odwiedziłaś :O Będą, kiedyś będą zdjęcia. :P Jak na razie kocica ma ruje i w domu bardzo ciekawie ...
NightQueen Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Kasia&Rika napisał(a):Small :mdleje: ty nad odwiedziłaś :O Będą, kiedyś będą zdjęcia. :P Jak na razie kocica ma ruje i w domu bardzo ciekawie ... a bo sobie tak siedzę i myślę... A zaszczycę Katarzynę swoją obecnością :diabloti: i oto jestem :cool3: łuuu hu hu cały łańcuch pokarmowy masz myszy->kot->pies->Kasia :eviltong: (coś pominęłam? :cool3:)
Kasia&Rika Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 smallpati napisał(a):a bo sobie tak siedzę i myślę... A zaszczycę Katarzynę swoją obecnością :diabloti: i oto jestem :cool3: łuuu hu hu cały łańcuch pokarmowy masz myszy->kot->pies->Kasia :eviltong: (coś pominęłam? :cool3:) Czuję się zaszczycona:oops: łańcuch kompletny:evil_lol: Ale na razie wszyscy karmią się czymś innym, choć kot miałby chętkę na zabawę [z] myszami:diabloti:
NightQueen Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Kasia&Rika']Czuję się zaszczycona:oops: łańcuch kompletny:evil_lol: Ale na razie wszyscy karmią się czymś innym, choć kot miałby chętkę na zabawę [z] myszami:diabloti: i prawidłowo :diabloti: toż to wielki zaszczyt :eviltong: dobrze powiedziane "na razie" :diabloti: masz zdjęcie kota? bom nie widziała (ach te moje zaległości :oops:)
Kasia&Rika Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Wygląda dokładnie tak jak ten twój czarnuszek z galerii. Zdjęcie jak była mała w pierwszym poście.
NightQueen Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 mała, mała :mad: a ja chce widzieć ją dużą :eviltong:
Kasia&Rika Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Kurcze, dawno jej zdjęć nie robiłam :P Mała 6miesięcy i 7dni
mineralna_ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 jaka świetna kotka :loveu: i stało się, kupiłam drugą 'klatkę' :cool3: czyli dalej się domysiam :evil_lol:
Kasia&Rika Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 mineralna_ napisał(a):jaka świetna kotka :loveu: i stało się, kupiłam drugą 'klatkę' :cool3: czyli dalej się domysiam :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: jakie plany?
mineralna_ Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 choko, black capped, black tann banded, black, ssp :loveu:
Kasia&Rika Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 tylko plany czy już rezerwacja? :D super wybory
Kasia&Rika Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Efekt pracy, czyli klatka bez drewnianych pułek. Na tych brązowych są trociny :D
Shel Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 To dla chomika? :D Klatka mojego Miecia może się przy tym schować :oops: :lol:
Kasia&Rika Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Shel napisał(a):To dla chomika? :D Klatka mojego Miecia może się przy tym schować :oops: :lol: nie, dla 7-iu myszek:eviltong:
Shel Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kasia&Rika napisał(a):nie, dla 7-iu myszek:eviltong: aa :P To mogą imprezować całą noc teraz :eviltong:
Kasia&Rika Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Tak ... i dokładnie to codziennie robią :eviltong:
agus5839 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Kasia&Rika napisał(a):Efekt pracy, czyli klatka bez drewnianych pułek. Na tych brązowych są trociny :D wow:crazyeye: Jestem pod wrażeniem:p
kaskaSz Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 O kurcze! Klatka dla extremalnych myszek. :) Na pewno się nie nudzą.
Izuuus Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ale mają fajnie zrobioną klatke, pewnie się nie nudzą, a jak tam spanie po nocach z imprezowymi myszami? :cool1:
Kasia&Rika Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Nowości : obroża to półzacisk - jak dla mnie super, ładnie się luzuje. i szelki i obroża są bardzo miękkie. Mam różowy i niebieski, a i tak najbardziej podoba mi się zielony z tego wzoru :evil_lol: Na zdjęciach widać, jak Rika już zarosła ... nie wiem czy ja z nią przeżyje całą zimę bez strzyżenia:evil_lol: a nakładek na ostrze się jeszcze nie dorobiłam:evil_lol:
akira Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ślicznie wygląda w tych szelkach i obróżce ;] ale aż tak mocno zarośnięta nie jest jeszcze ;p
Recommended Posts