Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata_Roki napisał(a):
O zazdroszczę nowych ! :cool3: Ja może jeszcze jedną góra dwie nowe wezmę i poczekam sobie pół roku do końca stażu - wtedy się bardzo zamysię :loveu::diabloti:

ile planujesz mieć myszy po stażu? i jak z samczykami?

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
właśnie zauważyłam ;( a masz z jednej hodowli czy różnych?

z różnych (expressis jest z kaprysu, hope z małego zamyszania, jakarta z mousedreams, łza i liliowa z elino, xola z mousebrother)

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
ile planujesz mieć myszy po stażu? i jak z samczykami?

Wiesz nie zastanawiałam sie :razz: Jak będę miała już tą Twoją dunę to zmieści się tam z 7-8 samiczek :cool3: Mam też jedną klatkę i 2 akwaria na samce i jeszcze jedno akwa,które zostawiłabym sobie na młode ;) Jeśli potem zabraknie miejsca to zawsze można kupić kolejną klatkę ew. dunę lub coś dunopodobnego :diabloti:

Dzisiaj już nowe mychy mają być ? Czekam na zdjęcia :loveu:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Wiesz nie zastanawiałam sie :razz: Jak będę miała już tą Twoją dunę to zmieści się tam z 7-8 samiczek :cool3: Mam też jedną klatkę i 2 akwaria na samce i jeszcze jedno akwa,które zostawiłabym sobie na młode ;) Jeśli potem zabraknie miejsca to zawsze można kupić kolejną klatkę ew. dunę lub coś dunopodobnego :diabloti:

Dzisiaj już nowe mychy mają być ? Czekam na zdjęcia :loveu:

Jutro. Jej mama mi przywiezie.
Dzisiaj poszła Emielcia nadać przesyłkę konduktorką, po pierwsze wiadomo, że były dziury i się kapnął, że są to zwierzęta a do tego myszki zaczęły się kotłować i było trochę pisków, w rezultacie konduktor nie zgodził się przyjąć przesyłki ...

Posted

Nowe myszki:
FIOLKA MouseBrother - sh satin cinnamon,
POKUSA MouseBrother - sh satin fawn
TERAPIA MouseBrother - sh chocolate sable
i moja największa ulubienica
EKSPRESJA MouseBrother - sh satin cinnamon brindle

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Menda mała. Trzy myszy pogryzione. Od wczoraj miała separację i dopiero teraz, od kilku minut są znowu razem i jest cisza. Wcześniej piski i trochę krwi.:shake:

A może to te trzy dziewczynki ją prowokowały, a ona ma słabe nerwy? :cool3: :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
A może to te trzy dziewczynki ją prowokowały, a ona ma słabe nerwy? :cool3: :evil_lol:

Oczywiście. To na pewno ich wina:evil_lol:

A serio to goni te nowe i je gryzie po ogonach:roll:

Posted

[quote name='Marta_Ares']ale swietne:loveu:

http://i38.tinypic.com/919bg9.jpg
ta jest cudna:loveu: :loveu:

to ile ich teraz razem masz?

7. :loveu:

Miałam trzy i one były fajne, ale ... Teraz jak je puszcze na wybieg to dopiero się dzieje. Szczególnie ta: http://i34.tinypic.com/2ezh6co.jpg wspina się po mnie, wchodzi we włosy, sama od pierwszego spaceru , nie to co moje dzikusy:roll: Reszta lękliwa jeszcze, ale moja stara blutka pod wpływem tej nowej też się zaczęła na mnie wspinać:loveu:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Nowe myszki:

Same rudzielce :cool3:

Posted

Darianna napisał(a):
Wiadomo, rude jest piękne ;)

Pewnie, że tak:loveu::loveu:

Ale EKSPRESJA jest niesamowita ... Moje myszki nie były za bardzo oswojone, wolały same sobie biegać, a od kiedy ona jest, to od pierwszego dnia po mnie chodzi, wspina się, przytula, wącha uszy:evil_lol:, wchodzi w rękaw, a za nią moje dwie 'stare' czyli Ironia i Iluzja oraz nowe się przełamują Fiolka i Pokusa. Terapia ciągle sama gdzieś śpi i nawet nie chce wyjść na wybieg. Metafora nadal straszy 'nowe', ale już się to odbywa bez gryzienia.
Wczoraj nawet przyłapałam jak razem w sześć spały, oprócz Terapii.:loveu:

Posted

Genialne :loveu::loveu:

Ja poproszę o foty takiego rudego stwora z czerwonymi łoczętami :cool3: [też mam,najlepsze są] :loveu:

A ja nie mogę dostać tej swojej wymarzonej już od 6miesięcy cinnki a Ty masz dwie z tego co widze..albo trzy nie wiem :diabloti:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Genialne :loveu::loveu:

Ja poproszę o foty takiego rudego stwora z czerwonymi łoczętami :cool3: [też mam,najlepsze są] :loveu:

A ja nie mogę dostać tej swojej wymarzonej już od 6miesięcy cinnki a Ty masz dwie z tego co widze..albo trzy nie wiem :diabloti:

dwie:razz:

Posted

A bo mi się pomyliło że z tych starszych masz jeszcze jakąś a teraz fakt,już sobie przypomniałam że masz agutkę,blutkę i ssp[?] :diabloti:

Jednak nie zmienia to faktu że Ci zazdroszczę takiego stada :loveu:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
A bo mi się pomyliło że z tych starszych masz jeszcze jakąś a teraz fakt,już sobie przypomniałam że masz agutkę,blutkę i ssp[?] :diabloti:

Jednak nie zmienia to faktu że Ci zazdroszczę takiego stada :loveu:

ssp? - syjamkę mam.

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

masz tą zaje2bistą brindle?
świetne są :loveu:

szkoda że ja nie mogę pójść w Twoje ślady i powiększyc myszarnie

i jak się mieszka z 7 myszami? co ile sprzątasz w tej klatce?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...