Kasia&Rika Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Agata_Roki napisał(a):O zazdroszczę nowych ! :cool3: Ja może jeszcze jedną góra dwie nowe wezmę i poczekam sobie pół roku do końca stażu - wtedy się bardzo zamysię :loveu::diabloti: ile planujesz mieć myszy po stażu? i jak z samczykami?
mineralna_ Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Kasia&Rika napisał(a):dlaczego? :-( u mnie będą cztery nowe potwory:loveu: dla tego że mi ciągle chorują :placz:
Kasia&Rika Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 mineralna_ napisał(a):dla tego że mi ciągle chorują :placz: właśnie zauważyłam ;( a masz z jednej hodowli czy różnych?
mineralna_ Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Kasia&Rika napisał(a):właśnie zauważyłam ;( a masz z jednej hodowli czy różnych? z różnych (expressis jest z kaprysu, hope z małego zamyszania, jakarta z mousedreams, łza i liliowa z elino, xola z mousebrother)
.Agata. Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Kasia&Rika napisał(a):ile planujesz mieć myszy po stażu? i jak z samczykami? Wiesz nie zastanawiałam sie :razz: Jak będę miała już tą Twoją dunę to zmieści się tam z 7-8 samiczek :cool3: Mam też jedną klatkę i 2 akwaria na samce i jeszcze jedno akwa,które zostawiłabym sobie na młode ;) Jeśli potem zabraknie miejsca to zawsze można kupić kolejną klatkę ew. dunę lub coś dunopodobnego :diabloti: Dzisiaj już nowe mychy mają być ? Czekam na zdjęcia :loveu:
Kasia&Rika Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Agata_Roki napisał(a):Wiesz nie zastanawiałam sie :razz: Jak będę miała już tą Twoją dunę to zmieści się tam z 7-8 samiczek :cool3: Mam też jedną klatkę i 2 akwaria na samce i jeszcze jedno akwa,które zostawiłabym sobie na młode ;) Jeśli potem zabraknie miejsca to zawsze można kupić kolejną klatkę ew. dunę lub coś dunopodobnego :diabloti: Dzisiaj już nowe mychy mają być ? Czekam na zdjęcia :loveu: Jutro. Jej mama mi przywiezie. Dzisiaj poszła Emielcia nadać przesyłkę konduktorką, po pierwsze wiadomo, że były dziury i się kapnął, że są to zwierzęta a do tego myszki zaczęły się kotłować i było trochę pisków, w rezultacie konduktor nie zgodził się przyjąć przesyłki ...
Kasia&Rika Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Nowe myszki: FIOLKA MouseBrother - sh satin cinnamon, POKUSA MouseBrother - sh satin fawn TERAPIA MouseBrother - sh chocolate sable i moja największa ulubienica EKSPRESJA MouseBrother - sh satin cinnamon brindle
Estera Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://i37.tinypic.com/1zpsi6b.jpg ta jest boska :loveu: Gratuluję zamyszenia :cool3:
Kasia&Rika Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Estera']http://i37.tinypic.com/1zpsi6b.jpg ta jest boska :loveu: Gratuluję zamyszenia :cool3: Menda mała. Trzy myszy pogryzione. Od wczoraj miała separację i dopiero teraz, od kilku minut są znowu razem i jest cisza. Wcześniej piski i trochę krwi.:shake:
Estera Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Kasia&Rika napisał(a):Menda mała. Trzy myszy pogryzione. Od wczoraj miała separację i dopiero teraz, od kilku minut są znowu razem i jest cisza. Wcześniej piski i trochę krwi.:shake: A może to te trzy dziewczynki ją prowokowały, a ona ma słabe nerwy? :cool3: :evil_lol:
Kasia&Rika Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Estera napisał(a):A może to te trzy dziewczynki ją prowokowały, a ona ma słabe nerwy? :cool3: :evil_lol: Oczywiście. To na pewno ich wina:evil_lol: A serio to goni te nowe i je gryzie po ogonach:roll:
Marta_Ares Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ale swietne:loveu: http://i38.tinypic.com/919bg9.jpg ta jest cudna:loveu: :loveu: to ile ich teraz razem masz?
gops Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 http://i37.tinypic.com/1zpsi6b.jpg ona jest gruba i ma garba :diabloti::eviltong:
Kasia&Rika Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='Marta_Ares']ale swietne:loveu: http://i38.tinypic.com/919bg9.jpg ta jest cudna:loveu: :loveu: to ile ich teraz razem masz? 7. :loveu: Miałam trzy i one były fajne, ale ... Teraz jak je puszcze na wybieg to dopiero się dzieje. Szczególnie ta: http://i34.tinypic.com/2ezh6co.jpg wspina się po mnie, wchodzi we włosy, sama od pierwszego spaceru , nie to co moje dzikusy:roll: Reszta lękliwa jeszcze, ale moja stara blutka pod wpływem tej nowej też się zaczęła na mnie wspinać:loveu:
agus5839 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='gops']http://i37.tinypic.com/1zpsi6b.jpg ona jest gruba i ma garba :diabloti::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
BBeta Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Kasia&Rika napisał(a):Nowe myszki: FIOLKA MouseBrother - sh satin cinnamon, POKUSA MouseBrother - sh satin fawn TERAPIA MouseBrother - sh chocolate sable i moja największa ulubienica EKSPRESJA MouseBrother - sh satin cinnamon brindle Same rudzielce :cool3:
Kasia&Rika Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Darianna napisał(a):Wiadomo, rude jest piękne ;) Pewnie, że tak:loveu::loveu: Ale EKSPRESJA jest niesamowita ... Moje myszki nie były za bardzo oswojone, wolały same sobie biegać, a od kiedy ona jest, to od pierwszego dnia po mnie chodzi, wspina się, przytula, wącha uszy:evil_lol:, wchodzi w rękaw, a za nią moje dwie 'stare' czyli Ironia i Iluzja oraz nowe się przełamują Fiolka i Pokusa. Terapia ciągle sama gdzieś śpi i nawet nie chce wyjść na wybieg. Metafora nadal straszy 'nowe', ale już się to odbywa bez gryzienia. Wczoraj nawet przyłapałam jak razem w sześć spały, oprócz Terapii.:loveu:
.Agata. Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Genialne :loveu::loveu: Ja poproszę o foty takiego rudego stwora z czerwonymi łoczętami :cool3: [też mam,najlepsze są] :loveu: A ja nie mogę dostać tej swojej wymarzonej już od 6miesięcy cinnki a Ty masz dwie z tego co widze..albo trzy nie wiem :diabloti:
Kasia&Rika Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='Agata_Roki']Genialne :loveu::loveu: Ja poproszę o foty takiego rudego stwora z czerwonymi łoczętami :cool3: [też mam,najlepsze są] :loveu: A ja nie mogę dostać tej swojej wymarzonej już od 6miesięcy cinnki a Ty masz dwie z tego co widze..albo trzy nie wiem :diabloti: dwie:razz: FIOLKA MouseBrother - sh satin cinnamon, POKUSA MouseBrother - sh satin fawn TERAPIA MouseBrother - sh chocolate sable i moja największa ulubienica EKSPRESJA MouseBrother - sh satin cinnamon brindle
.Agata. Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 A bo mi się pomyliło że z tych starszych masz jeszcze jakąś a teraz fakt,już sobie przypomniałam że masz agutkę,blutkę i ssp[?] :diabloti: Jednak nie zmienia to faktu że Ci zazdroszczę takiego stada :loveu:
Kasia&Rika Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Agata_Roki napisał(a):A bo mi się pomyliło że z tych starszych masz jeszcze jakąś a teraz fakt,już sobie przypomniałam że masz agutkę,blutkę i ssp[?] :diabloti: Jednak nie zmienia to faktu że Ci zazdroszczę takiego stada :loveu: ssp? - syjamkę mam.
mineralna_ Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: masz tą zaje2bistą brindle? świetne są :loveu: szkoda że ja nie mogę pójść w Twoje ślady i powiększyc myszarnie i jak się mieszka z 7 myszami? co ile sprzątasz w tej klatce?
Recommended Posts