Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jeszcze wstawię takie coś:)

Oryginalna, nigdy nie używana obroża Hunter z kryształkami Swarovskiego.

• nitowana skóra
  • niklowane części metalowe
  • dobrane kolorystycznie obszycie
  • podwójne podszycie

Rozmiar 42 cm: 35 - 39,5 cm, szerokość 1,6 cm . Sama długość obroży to 45cm ze sprzączką.
Jej tańsza wersja kosztuje przeszło 70zł!! Dowód: Obroża dla psów tanio w zooplus: Hunter obroża Modern Art Luxus

KUP TERAZ 50zł

Ślicznie jej, nie? :) link do bazarku w podpisie:):multi::multi:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia&Rika napisał(a):

a są jakieś posterylkowe chude spaniele? takiego jeszcze nie widziałam:P

Moja Neska prawie spaniel, po sterylce nie przytyła nic. Dość dużo je.

Posted

LadyK napisał(a):

Moja Neska prawie spaniel, po sterylce nie przytyła nic. Dość dużo je.

Tak kolbę kukurydzy na w spółkę z Sonią...:-(

Posted

C&B napisał(a):
Tak kolbę kukurydzy na w spółkę z Sonią...:-(

Kasia&Rika napisał(a):
dokładnie:-( głoduje, a nie dużo je.:mad:

:mdleje: Ja już się nie odzywam nic. :cool1:

Posted

LadyK napisał(a):
:mdleje: Ja już się nie odzywam nic. :cool1:

I dobrze. Oszczędzaj się przed jutrzejszą wizytą TOZ-u gdzie się będziesz dopiero tłumaczyć:cool1::cool1:

Posted

C&B napisał(a):
Kiedy ona tak urosła? :crazyeye:

sama się dziwię:evil_lol: ale jest ogólnie mała jeszcze - wysoka i chuda:evil_lol:
i uwielbiam ją gnebić:loveu: zamykanie w kartonie,szafie, noszenie w bluzce, wsadzanie na wysoką szafę - a ta się cieszy:roll: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Bo koty są dziwne :roll:
Moje psy i kot małe kociaki podgryzały, skakały na nie, popychały, a małe odbijały się o ściane, a te "jeszcze raz, jeszcze raz!" :roll: I nadstawiały się znowu..

Posted

Estera napisał(a):
Bo koty są dziwne :roll:
Moje psy i kot małe kociaki podgryzały, skakały na nie, popychały, a małe odbijały się o ściane, a te "jeszcze raz, jeszcze raz!" :roll: I nadstawiały się znowu..

Masochiści:evil_lol: Tylko najgorsze jest że jak ją zamknę w kartonie to ona prze szczęśliwa tam zasypia i jest git, ale jak ona sama gdzieś wejdzie - np. wiaderko, karton, miska, siatka - i też zaśnie to już nieciekawie, bo nie zawsze są dziury, kiedyś tak weszła pod miskę i z 10minut ją szukaliśmy, podniosłam miskę, a tam kocisko całe rozespane się przeciąga. :roll:
Kolejna sytuacja, czarna to nie widać jej wieczorem. Dwa razy wymsknęła się na klatkę schodową jak tata wracał wieczoram z psem. Siedziała pod drzwiami piętro niżej i przeraźliwie miałczała.
Tak samo jest wchodzenia na meblościankę - 2m - gdzie przytula się do skrzynki do narzędzi i figurki psa.
Ile razy szukamy jej a ona gdzieś w szafie się odzywa, bo wchodzi wszędzie jak tylko się otworzy.
WESOŁO JEST:evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...