Kasia&Rika Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Diora napisał(a):A czy to czasem nie Ty trzymasz Rice kija na zdjęciach?? :cool3: Bo ta dziewczyna też ma koszulkę dogo ;) Czyw Ostrowie macie jedno Tesco?? Nie, to gops:) Też z forum. Mnie nie ma na żadnej fotce, bo je robilam:eviltong: Tak, jest tylko jedno. Na obrzeżach, czyli koło mnie. Ale są znaki na mieście jak dojechać. Skąd pojedziesz? Jaką trasą? Ile Hoover ma centymetrów w szyi? :P
Diora Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Łódź - Ostrów Wielkopolski, - Zumi.pl Lokalizator internetowy Chyba tą, ale myślę jeszcze nad tą drugą, czyli przez Pabianice i Sieradz. Od której str. Ostrowa jest to Tesco??
Kasia&Rika Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='Diora']Łódź - Ostrów Wielkopolski, - Zumi.pl Lokalizator internetowy Chyba tą, ale myślę jeszcze nad tą drugą, czyli przez Pabianice i Sieradz. Od której str. Ostrowa jest to Tesco?? Bardziej od Kalisza właśnie. Trasą z Kalisza się skręca w lewo. Tam powinny być znaki na tesco ... Musisz jechać ulicą Witosa i Strzelecką prosto i po lewej stronie będzie Tesco.
Diora Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dobra, chyba trafię ;) Jakbym gdzieś zabłądziła, to najwyżej będę do Ciebie dzwonić. Hoover ma w szyjce około 30 cm.
Kasia&Rika Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Diora napisał(a):Dobra, chyba trafię ;) Jakbym gdzieś zabłądziła, to najwyżej będę do Ciebie dzwonić. Hoover ma w szyjce około 30 cm. Ok :) Muszę mu przygotować wyprawkę:diabloti: Ale to chyba jednak na niego poczekam:)
Marta_Ares Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 czyli od jutra zmiana tytulu galerii:evil_lol: nie moge sie juz doczekac jego fotek:cool3: zazdroszcze 2 psiaka:loveu:
Kasia&Rika Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Marta_Ares napisał(a):czyli od jutra zmiana tytulu galerii:evil_lol: nie moge sie juz doczekac jego fotek:cool3: zazdroszcze 2 psiaka:loveu: Muszę coś wymyślić, bo mi sie już nie mieści:evil_lol: Mini zoo - Rika, Hoover, Mia, Ironia, Iluzja i Metafora:loveu:
Izuuus Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Też Ci zazdroszę takiego zoo. :roll: Ale liczę na dużo fotek, duuużo! :cool3:
Ania :) Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 No to pozostaje poczekać do jutra na relacje i zdjęcia :loveu:
mineralna_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Hej. Fajnie Rice w tej obróżce z ćwiekami :loveu: mołdełca :evil_lol:
Kasia&Rika Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='Marta_Ares']ja tez chce taki zwierzyniec:-( Gopsocentryczne:diabloti: Kinga:)
Kasia&Rika Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 BBeta napisał(a):Myszy, kot, drugi pies - szalone tempo :crazyeye: Ale tu się kończy:eviltong:
Ania :) Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Już na pewno jesteście razem :loveu: zdjęcia i relacje jak się psiak zachowuje poprosimy :)
gops Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ania :) napisał(a):Już na pewno jesteście razem :loveu: zdjęcia i relacje jak się psiak zachowuje poprosimy :) jeszcze nie :eviltong:
Ania :) Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 gops napisał(a):jeszcze nie :eviltong: Ahaa :lol: No, ale to dzisiaj Hoover przyjeżdża tak ? :loveu:
gops Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ania :) napisał(a):Ahaa :lol: No, ale to dzisiaj Hoover przyjeżdża tak ? :loveu: bedzie za jakies pol godzinki kolo :evil_lol: napewno Kasia napisze jak bedzie :lol:
Kasia&Rika Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 śpi :) zasnął koło mnie, więc nie chce się ruszać po aparat:) Rika się położyła w kałuży:crazyeye: pierwszy raz w życiu:loveu:
Recommended Posts