Kasia&Rika Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 kaskaSz napisał(a):Ooo rodowodowa mysz. Ile taka kosztuje, jeśli można wiedzieć? W Warszawie jest wystawa myszy rasowych, może się wybierzesz. :cool3: była ostatnio w łodzi:) teraz czekam na sierpień na kolejną :) taka myszka to koszt max 50zł . ale najczęściej samce 10-20zł , samiczki 20-40zł.
.Agata. Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Witamy się :loveu: Riki prześliczna,Red Dingo świetnie na niej wygląda :loveu::loveu: Ooo,Ty też zamysiona ? :cool3: Ja czekam aż sie moje dziewczynki urodzą :evil_lol::eviltong:
Kasia&Rika Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Agata_Roki napisał(a):Witamy się :loveu: Riki prześliczna,Red Dingo świetnie na niej wygląda :loveu::loveu: Ooo,Ty też zamysiona ? :cool3: Ja czekam aż sie moje dziewczynki urodzą :evil_lol::eviltong: jakie? :cool3:
.Agata. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Shs cinnamon i red albo cokolwiek co wyjdzie z połączenia sh pew/shs red ale cynka i redzia to wymarzone odmiany i mam czanse mieć je z Małego Zamyszania :loveu:;) Dobra już nie nawijam o moich myszach,których jeszcze nie ma :lol::cool3: http://i39.tinypic.com/ogjuwh.jpg :loveu::loveu: jakie wąsiczki ślicznee
Illusion Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ładnie Rika w tej nowej obróżce wygląda :loveu:. I zdjęcia ładniejsze Ci wychodzą :).
Kasia&Rika Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Agata_Roki']Shs cinnamon i red albo cokolwiek co wyjdzie z połączenia sh pew/shs red ale cynka i redzia to wymarzone odmiany i mam czanse mieć je z Małego Zamyszania :loveu:;) Dobra już nie nawijam o moich myszach,których jeszcze nie ma :lol::cool3: http://i39.tinypic.com/ogjuwh.jpg :loveu::loveu: jakie wąsiczki ślicznee ja też choruje na cinammon i jeszcze na czekoladkę:loveu: a teraz będę miała dove tan i champanage o dłuższym włosie:evil_lol:
.Agata. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 To zdjęcia dasz koniecznie :loveu: Ja właśnie też strasznie zakochałam się w cynamonkach,czekoladową z satyną chciałam jedną z Arco Iris ale na razie mam pozwala tylko na dwie[jak zobaczy jakie są fajne to będą jeszcze dwie :razz:] Szczerze mówiąc ja jak w przypadku borderów uwielbiam umaszczenia - lilac,chocolate,red i wszelkie tego typu podobne :cool3:
Kasia&Rika Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Agata_Roki napisał(a):To zdjęcia dasz koniecznie :loveu: Ja właśnie też strasznie zakochałam się w cynamonkach,czekoladową z satyną chciałam jedną z Arco Iris ale na razie mam pozwala tylko na dwie[jak zobaczy jakie są fajne to będą jeszcze dwie :razz:] Szczerze mówiąc ja jak w przypadku borderów uwielbiam umaszczenia - lilac,chocolate,red i wszelkie tego typu podobne :cool3: dokładnie:) ale champanage jest całkiem podobne do nich :) no prawie:eviltong: nie mogę żadnej czekolady upolować ...
mineralna_ Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 A planujesz czekoladę? Ti najlepiej popytać hodowce który zajmuje się podobnymi/takimi odmianami moze planuje miot ;) Ja już mam na 100% zarezerwowaną fuzzową, ale u mamuśki jeszcze brzucha nie widać :lol::evil_lol:
Kasia&Rika Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 mineralna_ napisał(a):A planujesz czekoladę? Ti najlepiej popytać hodowce który zajmuje się podobnymi/takimi odmianami moze planuje miot ;) Ja już mam na 100% zarezerwowaną fuzzową, ale u mamuśki jeszcze brzucha nie widać :lol::evil_lol: Planuję, ale to już potem. Na razie 5 wystarczy:cool3:
.Agata. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Bry wieczorem ;) Jakieś zdjęcia Riki by się przydały bo dawno były :loveu: P.S kurcze a ja się za bardzo cieszyłam - moja mamuśka dzisiaj urodziła i zagryzła wszystkie mychy :-(:-(
cockermaister Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 No właśnie czekamy na nowe foteczki naszej pięknej Rikuni ;););)
Kasia&Rika Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Agata_Roki napisał(a):Bry wieczorem ;) Jakieś zdjęcia Riki by się przydały bo dawno były :loveu: P.S kurcze a ja się za bardzo cieszyłam - moja mamuśka dzisiaj urodziła i zagryzła wszystkie mychy :-(:-( jest tyle hodowców, każdy ma co chwilę mioty, ty się nie smutaj tylko napisz na forum pmc najlepiej i bez problemu znajdziesz myszki.
.Agata. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ale muszą być z Warszawy - wtedy podwózkę do Lublina mamy zapewnioną przez Ingę z Małego Zamyszania.Chyba że poczekam na przyszły miot - no ale to nie będą żadne cynnki ni redzie :shake: Ja to sobie wezmę chłopaka i wsio - takich zawsze pod dostatkiem :p A Ty się nie obijaj tylko daj jakieś zdjęcia co ? :mad:
Kasia&Rika Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Agata_Roki napisał(a):Ale muszą być z Warszawy - wtedy podwózkę do Lublina mamy zapewnioną przez Ingę z Małego Zamyszania.Chyba że poczekam na przyszły miot - no ale to nie będą żadne cynnki ni redzie :shake: Ja to sobie wezmę chłopaka i wsio - takich zawsze pod dostatkiem :p A Ty się nie obijaj tylko daj jakieś zdjęcia co ? :mad: W Warszawie jest na pewno więcej hodowli:cool3: choć chyba i tak Wrocław tu dominuje:diabloti: Zdjęcia Riki będą ... ale czekamy na lepszą pogodę ... Poza tym Rika jest po fryzjerze:siara:
C&B Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Skoro jest po fryzjerze to szybciutko mi tu dawać fotki!!:cool1:
Kasia&Rika Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Domka_Czika']Skoro jest po fryzjerze to szybciutko mi tu dawać fotki!!:cool1: na nowym posłaniu o dziwno nawet na nim śpi :evil_lol:
C&B Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [CENTER]Jaka sexi mina:diabloti: :loveu::loveu::loveu:[/CENTER]
Kisses Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Dzień do bry :razz: http://i42.tinypic.com/2mi4vgl.jpg O jaa:loveu: Ślicznie :loveu:
Kasia&Rika Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Domka_Czika']Jaka sexi mina:diabloti: :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: [quote name='Kisses']Dzień do bry :razz: http://i42.tinypic.com/2mi4vgl.jpg O jaa:loveu: Ślicznie :loveu: dzień dobry:lol: czy wam też się tak dogo rozszerzyło?:-o
C&B Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Chyba wszystkim:) Ale multicytaty w końcu działają, bo jest "nowo-stare dogo", bo podobno kiedyś też takie było...:cool3:
Kasia&Rika Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Domka_Czika']Chyba wszystkim:) Ale multicytaty w końcu działają, bo jest "nowo-stare dogo", bo podobno kiedyś też takie było...:cool3: mi się tam podoba:cool3: i właśnie tez zauważyłam działające multicytaty:loveu:
C&B Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Kasia&Rika napisał(a):mi się tam podoba:cool3: i właśnie tez zauważyłam działające multicytaty:loveu: Tylko ja w kilku wątkach nie mogę dodawać postów, coś tam wyskauje po angielsku i nawet nie moge przekopiować do tłuamcza bo znika. Wątek nie jest zamknięty, bo inni piszą:cool1:
Recommended Posts