Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj byliśmy na dwóch długich spacerkach i u fryzjera:eviltong: Rika jest wycięta gdzie powinna maszynką:eviltong: Tylko uchole ma teraz takie krótkie, trochę za dużo jej pan podciął:roll: ale reszta ok ;-)

DZISIAJ MIJA ROK OD KIEDY RIKA JEST ZE MNĄ
!!!
:multi::multi:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
o prosze jaka rocznica:multi: :multi: :multi:

swietne fotki w ruchu:loveu: :loveu: :loveu:

za to kocham lustro:loveu:

Katarama napisał(a):
Ooo latające psy :D

Maja była na prywatnych lekcjach latania u Riki:eviltong:

Posted

Ooo :) Tylko obawiam się, że to by poszło troche w innym kierunku :) Zamiast latać , oboje biegali by bez końca :) Jeszcze teraz, kiedy moje futerko dostało preparat kondycyjny, to już w ogóe energia nie ma końca ;)

Posted

Katarama napisał(a):
Ooo :) Tylko obawiam się, że to by poszło troche w innym kierunku :) Zamiast latać , oboje biegali by bez końca :) Jeszcze teraz, kiedy moje futerko dostało preparat kondycyjny, to już w ogóe energia nie ma końca ;)

Jedziesz na zlot,nie? Tam zobaczysz , że futerko umie latać:eviltong::eviltong:

Posted

No właśnie nie wiem co z tym zlotem. Nie wiem czy dostanę wolne i co TZ na to powie, bo bardzi by mi smutno było bez Niego. Więc nie wiadomo jak z wolnym będzie, no i kolejny problemik to to czy przypadkiem jakiś zajęć w terenie wtedy nie będziemy mięli :), albo cos innego nie wypadnie. Bardzo bym chciała choc na chwilę wpaść na taki zlocik, ale póki co nie chce się napalać bo nie lubię rozczarowań, mimo wszystko mam nadzieję, że się uda :)

Posted

[quote name='Kasia&Rika']

DZISIAJ MIJA ROK OD KIEDY RIKA JEST ZE MNĄ
!!!
:multi::multi:

Super :multi: Na pewno będziecie razem wieeeleee
wspólnych lat :loveu: :multi:

Posted

czesc
widze ze na zlot ruszasz :diabloti:
moja sucz lubi psy z dlugimi uszami :evil_lol: to sie dogadaja ;)
sliczna z niej psina :loveu:

Posted

Byłam dzisiaj i wczoraj z mamą na wyjeździe,ale już wróciliśmy na szczęście. Rika była dwa dni u babci. Teraz wróciłyśmy ze spacerku i mamy dla was zdjęcia ;-)
podoba mi się jakość:eviltong: chyba lepsza niż poprzednio - dokupiłam filtr UV i tulipana...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...