Estera Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ale maluszek :loveu: Fajnie czasem wrócić do zdjęć z lat szczeniackich :evil_lol:
Kasia&Rika Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 dziękujemy wszystkim za komentarze, żałuje, że mam tak mało zdjęć małej Riki:placz: nawet nie wiem dlaczego ich nie robiłam:angryy: zamówiliśmy motyle z Lupine:loveu: mam nadzieję, że jutro dojdą to wkleję zdjęcia:loveu: już od dawna czaiłam się na ten wzór:eviltong:
Marta_Ares Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 super jest ten wzorek bardzo mi sie podoba:loveu: :loveu:
Kasia&Rika Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Sallcia']ale wygląda! na dwór by chciała.:loveu:[/quote] właśnie chwile wcześniej stamtąd wróciła:eviltong: ona uwielbia szczekać do okna:eviltong:
Illusion Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Świetnie w niej wygląda, jak już ktoś wcześniej pisał - wzorek stworzony dla rudych spanieli :loveu:.
Katarama Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Obroża śliczna :) Ja myślę, że w radio coś ciekawego mówili, a że było cicho to uszko przystawić musiała :)
Darianna Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 obróżka super, sama się rozglądam za czymś nowym dla mojego malca :loveu:
Alaskamal Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://i42.tinypic.com/2lv24p3.jpg Ale to słodkości :loveu:
LadyK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [CENTER]Super obróżka :loveu::loveu: Miałam małe zaległości w galerii, ale już nadrobione :diabloti:[/CENTER]
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witamy :cool3: Co tam słychać? Jaką macie pogode? :razz:
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://i43.tinypic.com/5493jc.jpg ale śliczne zdjęcie :loveu: Fajnie, że Riki się wybiegałą. Ale żeby labek ją sponiewiereał ? Dała sie? :diabloti: Pewnie zaraz wróca :cool3: o niech Ci się szybko brzuch wyleczy :cool3::cool3: A niedługo będzie już fajnie i cieplutko :loveu:
Kasia&Rika Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA MIŁE SŁOWA [quote name='Izuuus']Witamy :cool3: Co tam słychać? Jaką macie pogode? :razz: bardzo ładną ;-) mam nadzieję,że jutro tez tak będzie to wybierzemy się na spacerek. Dzisiaj Rikusia godzinę biegała z 5-miesięcznym labkiem ,więc wróciła do domu zupełnie wykończona i ... sponiewierana[:evil_lol:]. Potem też spacerki:eviltong: Teraz poszła z mamą po jej kolegę i od godziny ich nie ma:eviltong: A ja leczę mój bolący brzuch:roll: Zdjęć z dzisiaj nie ma, ale jutro na pewno porobię. więc wrzucę dla przypomnienia takie ;-) jedno z moich ulubionych ;-) wiosna za oknem, to wiosna w galerii:multi:
Marta_Ares Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 slicznie jej w tej obrozy:loveu: :loveu: :loveu: a ta fotka pieknaa:loveu: :loveu: :loveu:
Kasia&Rika Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']http://i43.tinypic.com/5493jc.jpg ale śliczne zdjęcie :loveu: Fajnie, że Riki się wybiegałą. Ale żeby labek ją sponiewiereał ? Dała sie? :diabloti: Pewnie zaraz wróca :cool3: o niech Ci się szybko brzuch wyleczy :cool3::cool3: A niedługo będzie już fajnie i cieplutko :loveu: oj dała się:evil_lol: on ją zawsze sponiewiera, wgniecie w ziemię i co się tylko da a ona i tak go kocha:evil_lol: dla mnie jeszcze tydzień i mam ferie:multi::multi: [quote name='Marta_Ares']slicznie jej w tej obrozy:loveu: :loveu: :loveu: a ta fotka pieknaa:loveu: :loveu: :loveu: dzięki:multi:
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 O to fajnie, ze ferie za tydzien :cool3: Mi sie skoczyły tydzień temu :-( Ale i tak za tydzien jade na narty na tydzien :evil_lol: A Riki gustuje w młodszych ?:razz:
Tequila1017 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jejku ile tych 'spanielkowiczów' xd Wszystkie spanielki są takie boskie < 33 Zapraszam do galerii mojej Fionki ;)
Kasia&Rika Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']O to fajnie, ze ferie za tydzien :cool3: Mi sie skoczyły tydzień temu :-( Ale i tak za tydzien jade na narty na tydzien :evil_lol: A Riki gustuje w młodszych ?:razz:[/quote] ona uwielbia zabawę z psami ;-) kocha każdego:eviltong: [quote name='Mqrtynq']Jejku ile tych 'spanielkowiczów' xd Wszystkie spanielki są takie boskie < 33 Zapraszam do galerii mojej Fionki ;)[/quote] link by sie przydał ;-)
Recommended Posts